2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende kullaniyorum ondan progestan dex onun kutusuna da bugun 310 verdim acaba kalp atisindan sonra da devam edicek miyiz bunlara tup bebek hamisleri farklı mi oluyor hep kullaniyormuyuz bunlari
Genelde estrofem i kalp atışında bıraktırıyormuş. Diğerlerini 12.haftaya kadar kan sulandırıcı da çıktığın kadın doğum doktoru ne zaman bırak derse

Benim kan günüm pazar
Birlikte bekleyelim insallah... pozitif olsunda bekleyelim birkac gun daha
Kizlar siz hangi fitili kullanıyorsunuz acaba gören yazabilir mi

Ay bende lutinus kullaniyorum dun aldim yeni kutuyu 315tl ye aldik tabi fiyat yinede fazla bence ama sizinkide cok fazla olmuş

Kese 5. Hafta kalp atışı 6. Hafta diye okumuştum biryerde. Yani sen şnşhallah ikisini birden yaşarsın

Uzun protokol tedavi ile transfer yapacak. Dondurulmus embiryoda daha olumlu sonuc aldiklarini dusundukleri tedavidir.

Çoğu kişi doğumdan sonra veya önce bırakmış çok şaşırdım pıhtılaşma sorunları mı var bilmiyorum ama
Aslinda tehlikeli bisey ha en son kan verdigimde igne ucundan bir kan cikti durduramadik kolumdan yere sip sip akisina baktim biran benden bu akiyo bu dedim bastirdim sonra durdu dedim bekledikten sonra ayni sekil atmaya devam etti

Aslinda tehlikeli bisey ha en son kan verdigimde igne ucundan bir kan cikti durduramadik kolumdan yere sip sip akisina baktim biran benden bu akiyo bu dedim bastirdim sonra durdu dedim bekledikten sonra ayni sekil atmaya devam etti
Ayy benimde göbeğimden fışkırıyor iki gündür.. bencede bu kadara gerek var mı bilmiyorum aspirin yeterli bence

Kizlar peki transferden sonra 2. Gun 1damla pembe 3. Gün 2damla kahverengi lekelenmem oldu...devami gelmedi şükür yerlesme kanamasi kabul edebilir miyim? test yapmadim henüz zaten erken suan... sığınacak bir liman arıyorum

Ne kadar doğru yazmissn hepimizin etrafinda var böyle lanet insanlar bakalım insallaj bizimde olurda böyle pis kıskanç insanların laflari boğazında kalır

Benim doktorum istedi. Daha öndeki doktor sorun yok demişti ama T rahim olduğunu fark etti yeni doktorum. Sürekli progestan takviyesi ve riskle devam etti.

Kizlar peki transferden sonra 2. Gun 1damla pembe 3. Gün 2damla kahverengi lekelenmem oldu...devami gelmedi şükür yerlesme kanamasi kabul edebilir miyim? test yapmadim henüz zaten erken suan... sığınacak bir liman arıyorum
O rahim damarlarındaki hafif kanamadan kaynaklanıyordur. Yerleşme kanaması biraz daha geç oluyor. Ben kanda transfer sonrası 8. Gün öğrenmiştim aynı gün idrarda da hafif çıktı . 5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…