- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.781
Genelde estrofem i kalp atışında bıraktırıyormuş. Diğerlerini 12.haftaya kadar kan sulandırıcı da çıktığın kadın doğum doktoru ne zaman bırak derseBende kullaniyorum ondan progestan dex onun kutusuna da bugun 310 verdim acaba kalp atisindan sonra da devam edicek miyiz bunlara tup bebek hamisleri farklı mi oluyor hep kullaniyormuyuz bunlari
Birlikte bekleyelim insallah... pozitif olsunda bekleyelim birkac gun dahaBenim kan günüm pazar
Kizlar siz hangi fitili kullanıyorsunuz acaba gören yazabilir mi
Ay bende lutinus kullaniyorum dun aldim yeni kutuyu 315tl ye aldikLitunis fitil vermisti doktor 750 liraymis bu ne la dedim 3 kutu kullandim simdiye kadar icim acidi kocam bey sagolsun parayi dusunme diyot ama bi yerde de is ticaretten baska bisey degil daha fazla kullanmak gerekirse progestan a gecicem bende icerik ayni baktim çünkü bu üzücü
Ay yine iyi almissiniz sizBirlikte bekleyelim insallah... pozitif olsunda bekleyelim birkac gun daha
Ay bende lutinus kullaniyorum dun aldim yeni kutuyu 315tl ye aldiktabi fiyat yinede fazla bence ama sizinkide cok fazla olmuş
Kese 5. Hafta kalp atışı 6. Hafta diye okumuştum biryerde. Yani sen şnşhallah ikisini birden yaşarsınArkadaşlar doktorum şehir dışında olduğundan ultrason İçin haftaya gel dedi. Ben de dayanamadım kan verdim, 3004 Çıktı:)
ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıkmıştı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıkmıştı :)
1500 ü geçince kese çıkıyormuş acaba haftaya kalp atışı da duyulur mu
Not: 1 Ağustos OPU 6 Ağısytos transfer
Genelde estrofem i kalp atışında bıraktırıyormuş. Diğerlerini 12.haftaya kadar kan sulandırıcı da çıktığın kadın doğum doktoru ne zaman bırak derse
Uzun protokol tedavi ile transfer yapacak. Dondurulmus embiryoda daha olumlu sonuc aldiklarini dusundukleri tedavidir.Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı, işlemden sonra kasık ağrısı mide bulantısı oldu, ağrı kesici iğne yaptılar şimdi daha iyiyim. 23 yumurta toplamışlar, taze transfer olmayacak adeti beklicem adetin 2.günü gel dedi doktorum, transfer 1.5 ayı bulabilir dedi, niye böyle oldu anlamadım. İlk defa tüp bebek yaptırıyorum süreç hakkında bilgisi olan var mı
Çoğu kişi doğumdan sonra veya önce bırakmış çok şaşırdım pıhtılaşma sorunları mı var bilmiyorum amaUmarim gerek duyulmaz
Aslinda tehlikeli bisey ha en son kan verdigimde igne ucundan bir kan cikti durduramadik kolumdan yere sip sip akisina baktim biran benden bu akiyo bu dedim bastirdim sonra durdu dedim bekledikten sonra ayni sekil atmaya devam ettiÇoğu kişi doğumdan sonra veya önce bırakmış çok şaşırdım pıhtılaşma sorunları mı var bilmiyorum ama
Daha çok erken bence3 gün embriyosu idrarda nezaman çıkar acaba 15 de transfer oldum bugün yaptım çıkmadı
Ayy benimde göbeğimden fışkırıyor iki gündür.. bencede bu kadara gerek var mı bilmiyorum aspirin yeterli benceAslinda tehlikeli bisey ha en son kan verdigimde igne ucundan bir kan cikti durduramadik kolumdan yere sip sip akisina baktim biran benden bu akiyo bu dedim bastirdim sonra durdu dedim bekledikten sonra ayni sekil atmaya devam etti
Allah işlerinizi rast getirsinBenim yarın saat 15.00 te transferim war
İkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artıkBide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var
Ne kadar doğru yazmissn hepimizin etrafinda var böyle lanet insanlar bakalım insallaj bizimde olurda böyle pis kıskanç insanların laflari boğazında kalırDua değil ki o saçma sapan insan bunlar ya
Kıskançlıktan ne yapacaklarını ne diyeceklerini şaşırıyorlar
Tüp bebek olduğu için eşin para harcıyor sana kıymet verio kendininki yaptirmazdi belki (sürekli tedavi olunca ilgi odagi olduğumuzu düşünüyorlar)diğer düşünceleri de şimdi çocuk olursa herkes bu çocuğa kıymet verir bizimkiler kıymetsiz
Ayrıca çocuğun olursa eksiğin kalmamış olacak mutlu olacaksın nerden vuracaklar
Benim doktorum istedi. Daha öndeki doktor sorun yok demişti ama T rahim olduğunu fark etti yeni doktorum. Sürekli progestan takviyesi ve riskle devam etti.Amin inşallah hepimizin işi gücü rast gitsin sorunsuz sıkıntısız olsun
Hsg ve histereskopi olmanız iyi en azından bir sorun var mı yok mu emin olursunuz.
Bazı doktorlar tüp bebeğe başlarken rahim filmini istemiyorlarmış çok şaşırmıştım.
Halbuki sonrası daha kötü oluyor.
Haftaya göre değişiyor. Karından bakılıyor geneldeKızlar keseni görmek icin ultrasonda altanmi bakiyolar ya karinanmi
O rahim damarlarındaki hafif kanamadan kaynaklanıyordur. Yerleşme kanaması biraz daha geç oluyor. Ben kanda transfer sonrası 8. Gün öğrenmiştim aynı gün idrarda da hafif çıktı . 5. Gün embriyosuKizlar peki transferden sonra 2. Gun 1damla pembe 3. Gün 2damla kahverengi lekelenmem oldu...devami gelmedi şükür yerlesme kanamasi kabul edebilir miyim?test yapmadim henüz zaten erken suan... sığınacak bir liman arıyorum
Korkma , Allah rast getirsin. Transfer sonrası kaçıncı günKizlar hayırlı akşamlar tüp Bebek merkezi yarına çağırdı keseyi görmeye çok heyecanlıyım ve korkuyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?