- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.061
ALLAHIN IZNIYLE TUTUNACAKEvet farkettim dediğin gibi olsunnn canım
İnşallahtutunursa mucize olacak kuzum
Amin canin Transfer ayin kaciydi sende nasil hesaplaniyo bu haftaliklarSağol canım Allah razı olsun.darisi isteyen herkese5+3
Cok sevindim darısı kalp atışına inşallahGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Maasallah canmKızlar bu da benim 6. Günüm bugün dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset test yaptim ona gec düşüyor diyeNasil sizce kan testi yarın yaptırsam mı
Çokkk sevindim kalp atışı İçin ne zaman gideceksinGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Hayırlı olsun canımKızlar bu da benim 6. Günüm bugün dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset test yaptim ona gec düşüyor diyeNasil sizce kan testi yarın yaptırsam mı
İnşallah canim hayirli haberlerini bekliyoruzGüzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Bende şimdi kan verdim. Olmadı diye hissediyorum inşallah yanılıyorumdur
Hayırlı sonuçlara inşallahGüzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Bende şimdi kan verdim. Olmadı diye hissediyorum inşallah yanılıyorumdur
İçini ferah tutmaya çalış kuzum bak ne güzel koyulasma olmuş inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinFotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum, am bugünkü testin test çizgisi ilk defa kontrol çizgisinden daha belirgin. Ne anlama geldiğini şu an bilememek insanı çileden çıkarmaya yeter
Doktorum geri dönüş yaptı, ilaçlara devam, yarın tekrar kan testi
Allah sonumuzu hayır etsin
Eki Görüntüle 3117865
İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın teşekkür ederimİnşallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz
AminnnnHayırlı sonuçlara inşallah
İnşallah canım çok sağolKendi derdime düştüm senin mutluluğunu paylaşamadım ablacım ya. Gözünaydın Allah’ın izniyle küçük kalp atışlarını da duyacaksın
Sağol canım 6 Eylül çağırdıÇokkk sevindim kalp atışı İçin ne zaman gideceksin
Amin canim sağol inşallah sıra sendeCok sevindim darısı kalp atışına inşallah
agustos 4 canımAmin canin Transfer ayin kaciydi sende nasil hesaplaniyo bu haftaliklar
Ayy gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldumGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Hayırlısı ile inşallahAmin canim sağol inşallah sıra sende
Çok tebrik ederim, arta arta gitsin inşallahKizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Kan testi yapmadan havlu atmak yok. Yoksa yapacak bir şey de yok elbette, ama daha test olmadan yokmuş gibi düşünmeyinGünaydın kızlar
Bu sabah kaset test yaptım.
8. Günüm
Beklediğim gibi negatif çıktı.
Çünkü kendimi biliyorum sanki transfer olmamış gibiyim.
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.
Yukarıda dediğim gibi, kan testi yaptırmadan kesin konuşmayın. Dünyanın binbir türlü hâli var. Hiç belli olmuyor bu işler.Günaydın arkadaşlar benimde 8.gunum erken gebelik testim gene negatif 4.de olumsuzlukla sonuçlandı gibi birşeyler olsaydı silik bari çıkardı nasipten öteye yol yokmuş bnmde sınavım bu demekki .
Çok hoşsunuz ya, üzülmeyin tabiikızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve negatıf cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Silik de olsa var demek bir şeyler, hayırlısı olsun inşallahMerhaba Arkadaşlar benimde 13.Agustosta 5.gun embriyosu transfer edildi 7.8.ve 10. Gunlerde idrar testi yaptim hepsinde ikinci cizgi silikti adetimde 3 gun gecikti ama adet olacakmisim gibi aşırı sancim oluyor sizce hamilemiyimdir suan erken diye kan vermdim gunumu bekliyorum 3 gun sonra
Ben gördüm çizgiyiSilik bir çizgi var gibi ama emin olamadim
Çok geçmiş olsunKızlar benim kanamam oldu dün saat 5 teAkşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
Şükür keseyi görenler de var aramızda. Allahım sağlıkla kalp atışını da göstersin inşallahGünaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Allahtan hayırlısını dileyelim. Bir dahaki sefere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahArkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere de
Bu değerle kese şu an kesin görülürKızlar bugün 2.kan testimi oldum 4216 çıktıAllahım inşallah sağlıkla devam eder sürekli okuyorum yazdıklarınızı sizden de güzel haberler gelicek sağlıkla inşallah 1 eylül de muayene ye çağırdı doktor bi daha kan vermicekmişim alttan muayene edicekmiş…kese ne zaman görünür bilenleriniz var mı?
Çok tebrik ederimKızlar öğlen de testlerim geldi kendimi tutamadım yaptim
Heyecandan geberecem şirkette caktirmiyorum kimseye ama kafayı yiyecem cumartesi kan vermeye gidecektik
Benim 12. gün 24.6 çıktı, o yüzden gayet normal gibi duruyor. Tebrik ederimKızlar bugün 8. Günüm sabah kan verdim 23,3 çıktı normal mi bu az gibi sanki
Çok güzel görünüyorKızlar bu da benim 6. Günüm bugün dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset test yaptim ona gec düşüyor diyeNasil sizce kan testi yarın yaptırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?