2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İçini ferah tutmaya çalış kuzum bak ne güzel koyulasma olmuş inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin

Kendi derdime düştüm senin mutluluğunu paylaşamadım ablacım ya. Gözünaydın Allah’ın izniyle küçük kalp atışlarını da duyacaksın
İnşallah canım çok sağol inşallah sende göreceksin güzel haberlerini duyarız moralini bozma iyi düşün iyi olsun değerin inşallah güzel artacak

Kendi derdimize düştük burada o kadar mutlu haber aldık bugün, kimseye bir şey yazamadım. Affedin hanımlar kafam allak bullak oldu, ama sizi unutmadım

Kizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
Çok tebrik ederim, arta arta gitsin inşallah

Günaydın kızlar
Bu sabah kaset test yaptım.
8. Günüm
Beklediğim gibi negatif çıktı.
Çünkü kendimi biliyorum sanki transfer olmamış gibiyim.
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.
Kan testi yapmadan havlu atmak yok. Yoksa yapacak bir şey de yok elbette, ama daha test olmadan yokmuş gibi düşünmeyin

Günaydın arkadaşlar benimde 8.gunum erken gebelik testim gene negatif 4.de olumsuzlukla sonuçlandı gibi birşeyler olsaydı silik bari çıkardı nasipten öteye yol yokmuş bnmde sınavım bu demekki .
Yukarıda dediğim gibi, kan testi yaptırmadan kesin konuşmayın. Dünyanın binbir türlü hâli var. Hiç belli olmuyor bu işler.

Çok hoşsunuz ya, üzülmeyin tabii Daha önünüzde kaç gün var, bu kadar erken çıkması mümkün degil. Hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah

Silik de olsa var demek bir şeyler, hayırlısı olsun inşallah

Silik bir çizgi var gibi ama emin olamadim
Ben gördüm çizgiyi
Artarak devam etsin inşallah

Kızlar benim kanamam oldu dün saat 5 te Akşam kan verdim 2100 dü değerm bu sabah 2600 olmuş kanamam durdu ama akıntı şeklinde geliyo arada. Böyle bişe yaşayan var mı aranızda ?
Çok geçmiş olsun Okuduğuma göre zaten hastanedeymişsiniz, doktorunuz bilgilendirmiştir mutlaka. Ama hamilelik boyunca arada kanamalar hep olasılık dahilinde. Umarım daha iyisinizdir

Günaydın kizlar şimdi keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese
Şükür keseyi görenler de var aramızda. Allahım sağlıkla kalp atışını da göstersin inşallah
Çok sevindim sizin adınıza

Arkadaşlar benim sonucum negatif malesef 6. Gün 10. Gün ve 13. Gün betahcg baktırdım hepsi de negatif MFK deneyeceğim bir kere de
Allahtan hayırlısını dileyelim. Bir dahaki sefere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bu değerle kese şu an kesin görülür
Allahım sağlıkla devamını getirsin

Kızlar öğlen de testlerim geldi kendimi tutamadım yaptim

Heyecandan geberecem şirkette caktirmiyorum kimseye ama kafayı yiyecem cumartesi kan vermeye gidecektik
Çok tebrik ederim
Kanda da güzel sonuçlar alın inşallah

Kızlar bugün 8. Günüm sabah kan verdim 23,3 çıktı normal mi bu az gibi sanki
Benim 12. gün 24.6 çıktı, o yüzden gayet normal gibi duruyor. Tebrik ederim
Güzelce artmaya devam eder inşallah

Kızlar bu da benim 6. Günüm bugün dün erken gebelik yapmıştım bugunde kaset test yaptim ona gec düşüyor diye Nasil sizce kan testi yarın yaptırsam mı
Çok güzel görünüyor
Kan testi için sabrınız varsa acele etmeyin derim. Ama orada kesinlikle bir bebiş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…