2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben de 3.gün tek embriyo transferi olmuştum bugün 8.günüm gebelik testi yaptım negatif sanırım olmadı benim çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum

Benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte hamile kaldığımda da kanamam çok yoğundu gittim hatta kesenin içinde bebekleri görmüştük ve rahim içerisinde kanama alanı yoktu . Doktorum o zaman bu tüpteki ani ve yüksek hormon değişimlerinden dolayı sebepsiz kanamaların olabildiğini söylemişti . Senin de muhtemelen böyle bir kanamadır ama yine de insanın aklı çıkıyor çok geçmiş olsun cnm bi daha tekrarlamaz inş

Kızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?

Kızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
Doktor bana öğlen 12 ve 15:00 arasını kaçırmadan yap demişti hep o aralıkta ama karışık saatlerde yaptım. Embriyolar kaliteli gelişti. Strese girme stres daha kötü etkileyebilir ilaç saati kaçırmaktan. Ama çatlatma iğnesinin saatinin birebir olması çok çok önemliymiş onu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…