- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.081
Oyle yapıyorum canım zaten yoksa hiç aklıma gelmiyor susamiyorum bileBende hic içemiyodum canım yaninda surekli su bulundur gördükçe birer yudum ic oyle oyle alışıyor insan her gun içeceğin suyu belirle kendine
Progesterona neden baktılar transfer sonrası mı baktırdınİğne değerlere göre değişiyor canım. Bende kullanmıyordum ama dün progesteron düşük çıktı iğne kullanmaya başlıycam bugünden itibaren. Senim değerler iyise ondan vermemiştir doktor
Başka beslenmenizde nelere dikkat ediyorsanızOyle yapıyorum canım zaten yoksa hiç aklıma gelmiyor susamiyorum
İnsallahh canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAy gözün aydın maşallah inllah bizde kalp atışını duyarız
Şu an herşey yiyorum sadece kahve içmiyorum gazlı içeceklerden uzak duruyorum yagli seyler yememeye çalışıyorum falan açık çay iciyorum zaten Şekersiz içiyorum meyve yiyorum arada o şekildeBaşka beslenmenizde nelere dikkat ediyorsanız
Negatif çıktı testimBenim de 15 Ağustos geçen pazartesi iki tane transfer edildi yaş 37 dördüncü denemem üçüncü denememde ucuz olmuştu
Oldu ama 2014 te 25 haftalık zor günler geçirdim biri yaşadı ikisi bir hafta ve ön gün yaşayıp öldüUcuzler oldumu cnm
Benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte hamile kaldığımda da kanamam çok yoğundu gittim hatta kesenin içinde bebekleri görmüştük ve rahim içerisinde kanama alanı yoktu . Doktorum o zaman bu tüpteki ani ve yüksek hormon değişimlerinden dolayı sebepsiz kanamaların olabildiğini söylemişti . Senin de muhtemelen böyle bir kanamadır ama yine de insanın aklı çıkıyor çok geçmiş olsun cnm bi daha tekrarlamaz inşilginç çekilde kanama gözükmedi hatta sabah kese gördm eve geldm wc girdim kanamam başladı ama aşırı bi kanama parça parça pıhtılar geldi yattm hastanede ertesi sabah gene kpntrl edildi kese etrafında kanama gözükmedi kese dıruyordu kanamamda yavas yavas kahveye döndü
Ben Memorial Bahçelievler de yaptırdım 2. Transferim ilki kimyasal oldu ilk de de 2 embriyo konulduSen nerde hangi hastanede yaptırdın tazemiydi senin ?
Him anladım canım hayırlısı olsun inşallahBen Memorial Bahçelievler de yaptırdım 2. Transferim ilki kimyasal oldu ilk de de 2 embriyo konuldu
Yumurta gelişimi ve kalitesi için saatlere cok dikkat et demişti benim doktorum saatleri cok önemliymişKızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
Canim sende bunda basladi mi benim inanilmaz basladi ya kafayi yemek üzereyimAy gözün aydın maşallah inllah bizde kalp atışını duyarız
Doktor bakıyor canım ben bilmiyorum ama hep istiyor tahliliProgesterona neden baktılar transfer sonrası mı baktırdın
Amin inşallah hepimiz için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınHim anladım canım hayırlısı olsun inşallah
Kesinlikle canımAmin inşallah hepimiz için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınHer doktor ayrı ayrı şeyler soyluyor
Tüh ya nasıl aklımdan çıktı inş sorun olmaz 35 dakikaYumurta gelişimi ve kalitesi için saatlere cok dikkat et demişti benim doktorum saatleri cok önemliymiş
Canım aynı saat olması önemli. Eğer unutuyorsan alrm kurabilirsinKızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
Doktor bana öğlen 12 ve 15:00 arasını kaçırmadan yap demişti hep o aralıkta ama karışık saatlerde yaptım. Embriyolar kaliteli gelişti. Strese girme stres daha kötü etkileyebilir ilaç saati kaçırmaktan. Ama çatlatma iğnesinin saatinin birebir olması çok çok önemliymiş onu unutma.Kızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?