• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah yaa memlekete köye gidecem biraz temiz hava iyi gelir kafam dağılır hem haftaya guzel sonuclar alırım inşallah 🤲🏻 cok teşekkür ederim sizede rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın insallah🤲🏻❤️
En iyisini yapıyorsunuz vallahi. Güzel sonuçlarınızı bekliyor olacağız 🥰

Bende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın
Amin inşallah

transfer gününü sayma canımm💜 bak benim bugün 6 bende de belirti yok. Kendimi yemelere doyamadım. 😩😩 insan bi lekelenme iste iyor değil. Hani midem bulansın halsizlik olsun hamile belirtileri olsun değil de. Orada yerleşmeye çalıştığını görmeyi çok istiyor. 😌
Aynen ya hiç belirtim yok gercekten

3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .
BENIM BIR ONCEKINDE 8.GÜNDE YINE BOYLE SILIIK CIKTII TAM TEST GUNU DÜŞTÜ.
ŞİMDİ BURDA DENEYIMLEDIM ONUDA SILIK CIKANLAR EGER KI ARTMIYORSA KIMYASALLA SONUCLANIYOR %65 İ.
CUNKU BURDA GORDUK BIR COK ÖRNEK VAR. :KK43:
AMA KOPKOYU CIKANLAR SUANDA 8. 9. HAFTALARINDALAR.
BEN ACIKCASI KORKUYORUM VE YINE KIMYASAL GIBI GELIYOR.
BU KONUDA BENDE SIZE BIR ORNEK OLACAGIM SANIRIM... :KK43: YADA BİR MUCİZE OLACAKK YOOK SİLİKLEDE NORMAL GEBELIK ILERLIYOR DIYECEGIZ.
HERSEY SALI GUNU BELLI OLACAK:dua:
Canım ne oldu ? Testini atsana bir ?
Ay kötü düşünmeyelim çağırmayalım

Bende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın
Bı de ben hep uzanır vaziyetteyim ya da yarı oturur , evde çok az yürüyorum korkuyorum bişey olcak diye siz napmistiniz

Kuzum bizim vaktimiz kalıyor bugün bitti regl operasyon da çarşamba günü olacak pazar günü de evlilik yıldönümü belki bir kutlama felan hazirlarsam diye düşündüm 😍😂
Tebrikler nice yıllarınız olsun birlikte 💕 yapıştır gitsin histeroskopi sonrası 1 hafta 10 gün yasak zaten 😂😎🤪

Kuzum test yaptın mı kaset test yapicam diyordun
Dün yaptım çıkmadı idrara karışmasını pek beklemiyordum zaten çok takılmadım. Bıgğn kan vermek istiyorum devlet acilde ama tam olarak nereye gidicem ne dicem bilemiyorum. Yapmazlar mı diye de korkuyorum muayene olmadan falan. Küçük bir ilçedeyiz. sadece 1 devlet hastanesi var. 1 özel var😒

Back
X