• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .
Evet bu yüzden çok emriyo gönder ki o süreçte çok darlanmayasin

Hayırlısıyla gebelik haberini de alırız inşallah canım, kaç yumurtan vardı peki
Teşekkür ederim ♥️♥️ 38 galiba ama 10 tanesi işleme alındı ( çünki amh çok yüksek olduğundan gonal f 110 ile başladık sonra çok gelişiyordu 100 e indirdiler en son 3 gün 80) kullandım o yüzden hepsi dolu çıkmadı . Bundan bi öncekinde 54 yumurta 30 tane işleme alındı . ( içlerinden her insanda olduğu gibi sadece maxx10 tanesi ) sağlıklıdır . Bende muşti kistik over var yani ilk doktorum onu tehşis koydu pcos değilde bi üstü ama hormonlar şükür normalde kendi kendime adet oluyorum .

Kızlar ara ara gaz sancısı çeken varmı ? Hava ile şiştim sanki (3 ve 4 günü başaldı) yoksa yoktu . Ah birde uçuk çıktı dudağımdan 🥺 kortizondan galiba bağışıklığımı baskıladığı için . ( bu arada ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPAN oldumu ? Ben geçen transfer yaptım ama bu kez yapmadım 😒 zaten ateşimde gayet normal .

Şu an anliyamiyorum ikisi de sanki birde bende bel fıtığı var baya zor oluyor ?Belkide çok yatmaktan olabilir
Canm benimde transferin 2. Ve 5. gunune kadar bel agrisi yasadim çok kötü bendede fıtık vardı ondanda çok fazla ağrı yaşıyor olabiliriz

Kızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba

Eklentiler

• B1F1D718-A1CD-4119-A1F6-3F813F2CC8A6.webp
    B1F1D718-A1CD-4119-A1F6-3F813F2CC8A6.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar dün 8 günüm btahgc 0.01çıkmıştı yazmıştım bugun sabaha karşı tuvalete çıktığımda altımı sildiğim zaman pembe renkte bir akıntım oldu başkasa gelmedi sabah gtdiğimde kahverengi bir akıntım oldu dün adet günümdü adetimmi gelmeye çalışıyor ama günde iki kezde progeston iğne salınıyorum... Nedendir acabaaa adet mi? Tutunma belirtisimi?

Kızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Varmıydı canım belirtin ?

Kızlar dün 8 günüm btahgc 0.01çıkmıştı yazmıştım bugun sabaha karşı tuvalete çıktığımda altımı sildiğim zaman pembe renkte bir akıntım oldu başkasa gelmedi sabah gtdiğimde kahverengi bir akıntım oldu dün adet günümdü adetimmi gelmeye çalışıyor ama günde iki kezde progeston iğne salınıyorum... Nedendir acabaaa adet mi? Tutunma belirtisimi?
Kaçıncı gün embriyosu 8 ci hün 0.01 çıktı ?

Evet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .
Fiyatı ne kadar göndermenin ? Devlet hastaneleri de gönderiyor mu acaba ? Bana da önerdi ama maddi açıdan yollayamadık

Evet bnde hafif gördüm ama belli bı sure sonra çıktı diyorsun kuruma çizgisi olabilme ihtimali çok yüksek. Bide erken yapmışsın testi,kanda bile 10. Gün yaptırın deniliyor biraz daha bekle İnsallah pozitif görürsün 🤲

Yok canım var çizgi akşama doğru daha da belli olur inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsun🌸

Back
X