• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen öyle valla belirti olup ta negatif görende cok fazla var benim iki asilamalarimda da mesela goguslerim tas gibiydi hafif kasık agrilarim vardi tuttu falan diyodum hatta sonra test vermeye yakin göğüslerim söndü agrilarim azaldi dedim olmadi iki asilamamda da aynısını yaşadım bu ilk tup bebek denemem ilk baslarda hafif agrilarim oldu islemden dolayidir dedim asla belirtiye yormadim 4.gunlerimde hafif adet agrilarim oldu sonra geçti arada bel agrim oldu onuda omurga egikligime saydim bugun 11. Gunum benimsw karnim dumduz goguslerim kuş gibi bugun biraz bel agrim var bide acaip sicak basmasi var belki havalar sıcak ondan onuda bilmiyorum bakalim cuma gunu göreceğiz inşallah bizde goruruz pozitifleri dua edin lütfen 🥰🤗
O sıcaklık ayaklarımın altı ateş topu misali var ama belirti saymıyorum dediğin gibi havalardan ya da stresimden dedim. İnş inş pozitifi görürsün sen de mutlu haberleri bekliyorum 🤩

O sıcaklık ayaklarımın altı ateş topu misali var ama belirti saymıyorum dediğin gibi havalardan ya da stresimden dedim. İnş inş pozitifi görürsün sen de mutlu haberleri bekliyorum 🤩
Amin canım inşallah 🤲🏻 seninde saglikli bi sekilde ilerler hamileligin inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna 🥰🤗

Kızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Yarın tekrar kan testi vericem ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük olduğu için. Bugün test yapayım evde silikleşmiştir kesin dedim. Baktım sanki daha da koyu olmuş Eki Görüntüle 3121615
Tebrik ederimm. Hayırlı olsun 🥰 sağlıkla devamı gelsin inşallah 🤲🏻 sımsıkı tutunsun 🤲🏻💫

Kızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Yarın tekrar kan testi vericem ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük olduğu için. Bugün test yapayım evde silikleşmiştir kesin dedim. Baktım sanki daha da koyu olmuş Eki Görüntüle 3121615
Ayyyy süper yaaa sen hala kimyasal de bebegini kusturme yeter🤣🥰

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası 😢

Yazdıklarının altına imzamı atarım 🤣🤣🤣 o kadar ben ki. Allah im daha fazla psikolojimiz bozulmadan sağlıkla anne olmayı nasip etsin bize. Ben mesela yarın akşam test yaptircam ama o kadar yıl negatif gördüm ki negatif görmek için test yapacak gibiyim ama bir yanımda da fırtınalar kopuyor ooof of bazen aklıma 3 küsür yıl önce ilk korunmadan ilişkiye girdiğimiz ay hamile kalacağımı sandığım zamanlar geliyor. Normal insanlar gibi bu süreci yaşasaydım şimdi evde çocuğum geziyor olacakti

Yazdıklarının altına imzamı atarım 🤣🤣🤣 o kadar ben ki. Allah im daha fazla psikolojimiz bozulmadan sağlıkla anne olmayı nasip etsin bize. Ben mesela yarın akşam test yaptircam ama o kadar yıl negatif gördüm ki negatif görmek için test yapacak gibiyim ama bir yanımda da fırtınalar kopuyor ooof of bazen aklıma 3 küsür yıl önce ilk korunmadan ilişkiye girdiğimiz ay hamile kalacağımı sandığım zamanlar geliyor. Normal insanlar gibi bu süreci yaşasaydım şimdi evde çocuğum geziyor olacakti
Kizlar nasılsınız bugün?Sesiniz çıkmadı 🥰

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası 😢
Şöyle bir yorum okumustum , kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmamız mümkün değilmiş anca bırakınca , tutunma belirtisi olabilir

Back
X