2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben geldim bugün bebişi gördük çok şükür. 6 hafta 4 günlük olmuşuz kalp atışını gördük ama dinletmedi doktor daha fazla rahatsız etmemek için bebişi. Onun haricinde kanama vs yok çok şükür fitilden kaynaklı tahriş olmuşum sadece. 2 gündür hafif kahverengi lekelenme vardi arada kağıda gelen korkulacak bsy değilmiş çok şükür.
Onun haricinde iğneler ilaçlara devam.
Estrofem keseceğiz denildi.
Ecoprin, ve folbiol ilacına devam
Hatta kan sulandırıcı iğneleri 12 hafta sonuna kdr devam denildi.
Proluton depot iğne ile de devam olacak.
Ağlamak istiyorum ama herşey bebiş için.
Gözünüz aydın 😍
Hepsi geçecek ve unutulacak inanın ki 💕

Hanimlar tekrar selam ,
Biliyorsunuz 7.gün test yapmistim degerim 15,76 cikmisti hatta yukselir mi diye soruyordum size.
Bugun 9.gunum degerim 355.
Simdi diyeceksiniz ki sen ne istiyorsun 😅
Kizlar artisa sevindim ama iki gunde bu kadar artis sizce normal mi ? Bu arada testler 2 farkli hastanede yapildi , zorunlu olarak oyle olmasi gerekli bir de ilk hastaneye pek guvenemedim sonucumu 15 olarak aldigim yere . Bekliyorum yorumlarinizi lutfen 🙏🥲
Tebrikler, çok güzel bir değer 🥰
Artarak devam etsin inşallah 🙏🏻
Kesin ilk laboratuvarda bir sıkıntı vardı. Yoksa dediğiniz gibi bu kadar hızlı artış pek mantıklı gelmiyor.

Benim 4. Denemem bu kez gördüm🙏🏻 Diğer transferlerim taze idi bu kez dondurulmus yapıldı, dün kan verdim 160 🧿♥️🙏🏻Rabbim sizi de nasip etsin bende 2017 den beri deniyordum . Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
Bütün denemeleriniz Brüksel Tüp Bebek’te mi oldu?

Olur canim insallah nar suyu havuc suyu ic. Estrofemide kullan. Vagifem estrofemin 3 kati mg ayni ilac farki vajinadan destek kalinliga veriliyor. Ben adetin basindan bberi estrofem ve vagifemi kullaniyorum ondan olabilir kalinlasmasi. Seninde sali gunu 11 gunu olucak kalinlasir mutlaka. 7.5 yukari olmasi lazim transfer icin. icini ferah tut canim. Nerede tedavi görüyorsun?
Adana acibademde canım inslah herşey güzel olsun gülsün yüzler

Doktorundan rica et atnat durumunu korktugunu ben yalvar yakar yaptirttim dedi 3 dakikalik biseyicin narkoz veremem filan dedi en son agri kesinin sozunu arttirdi ve uyusturucubiseyyapti fakat islemden sonra uyusukluk 1saatte gecti
Benim doktor bunu anlayacağını sanmiyoru. Çünkü söyledi bana da ama 3 dk değil yapılan işlem bize yapılıyor sonuçta 15 20 dk sürüyor diyolar ben katlanirmiyim bilmiyorum

• Beğen
Reactions: Dei
Listede diyorsun
Valla benim net değil ya ekleyemedim bebişi.
Ama şöyle durumum var
2-3 gündür baya acıktığımı hissediyorum
Halsizlik var baya
Bir de sık wc ye gidiyorum. Gece sabaha kadar 4 kere falan uyanıyorum koştur koştur wc ye.
Vücudum da ateş atıyor.
İnşallah iyi sonuçlar alırım bu belirtiler beni kandırmaz.
Melek kız ben seni yerim 😍 sen mi hamilesin ben mi bilmiyorum dokuz doğurdum burada inşallah rahatla şu süreçte söz ilk battaniyesini ben örücem valla 😇

5.gub embriyosu canin 4AA kalitede , zaten ben saglikli 1 taneye raziyim kuzum doktorum transfer ederken bana sordu bir mi iki mi diye size birakiyorum dedim doktorum da en sagliklisi 1 tanedir dedi
Evet saglikla gelsinde allahin izniyle rabbim yokluklarini aratmasın inşallah 🤲

• Beğen
Reactions: Dei
Melek kız ben seni yerim 😍 sen mi hamilesin ben mi bilmiyorum dokuz doğurdum burada inşallah rahatla şu süreçte söz ilk battaniyesini ben örücem valla 😇
Sağol kuzum eksik olma.
Biraz daha iyiyim aslında.
Kendimi baya telkin ettim.
Hayırlısı artık diyorum.
Olumsuz da olsa dünyanın sonu değil.
Allah önce hepimize can sağlığı versin 🙏🙏

Back
X