- Konu Sahibi melekomelek
- #10.821
Merhaba, 
Dün gece sağ kasık ağrısı ile acile gittim Ultrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu?
 Ultrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu? 

Dün gece sağ kasık ağrısı ile acile gittim
 Ultrasonda sağ overde 41x35mm boyutunda anekoik kist göründüğünü söylediler. Önümüzdeki hafta reglim başladığında tüp bebek için başlayacaktım. Yarın kadın doğum doktoruna randevu aldım. Bu şekilde olup da kisti ilk 1-2 adette kaybolan var mı? Tüp bebek için sorun oluşturmuş mu?

ağrı çok şiddetliydi. Apandisitten şüphelendik. O derece
 ağrı çok şiddetliydi. Apandisitten şüphelendik. O derece 
 kulaklarını dolsun inşallah
 kulaklarını dolsun inşallah
 canım niye bu stres ne güzel çıkmış sonucun kız tadını çıkart 2 katı artmış belki ikizdir niye boş olsun ki
 canım niye bu stres ne güzel çıkmış sonucun kız tadını çıkart 2 katı artmış belki ikizdir niye boş olsun ki 
 Rabbim saglikla ilerlesin inşallah
 Rabbim saglikla ilerlesin inşallah