- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.101
Ol derse oluveririnşallah... hala umudumu ayakta tutmaya çalışıyorum az önce progesteron iğne oldum.. bakalım... teşekkürler desteğiniz için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ol derse oluveririnşallah... hala umudumu ayakta tutmaya çalışıyorum az önce progesteron iğne oldum.. bakalım... teşekkürler desteğiniz için![]()
Gününüz gelmeden ilaçları bırakmayın yine de. Boşa ümitlendirmek değil niyetim, ama bu işler hiç belli olmuyor. Kendi ellerinizle olası gebeliğinizi riske atmayın. Ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından.kan testi yaptırdım 1 bile çıkmadı bütün ümitlerim bitti
Canım sana bol şanslar inşallah bebis tutunurOoo taze anne adayı gelmişnasılsın ?
12 deymiş![]()
Çok teşekkür ederimCanım sana bol şanslar inşallah bebis tutunur![]()
İnşallah burda olan her kes anne olurÇok teşekkür ederimhepimizin inşallah canım
![]()
Ooo taze anne adayı gelmişnasılsın ?
12 deymiş![]()
Canim acaba kacinci gununde idrar testi yapsam belli olur?İnşallah burda olan her kes anne olur![]()
Hiç bir duygum yok ama sabah başlar benim heyecanımiyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Sen nasılsın? Heyecan var mı yoksa dinginliğe devam mı?
Hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
Siz nasılsınız iyi misiniz ?İnşallah burda olan her kes anne olur![]()
iyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Kuzum senin transferin kacinci günü?iyiyim vallahi, bir şeyler izleyerek vakit geçiriyorum.
Teşekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin?Siz nasılsınız iyi misiniz ?![]()
İyiyim bende size kaç tane embriyo transfer edilmiştiTeşekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin?![]()
Ben de sıfır heyecanla uyudum gece. Transferin hemen öncesi de ilk seferdeki gibi değildi. Çok daha sakindim. Sanırım ilkindeki gibi belirsizlik yoktu ondan.Hiç bir duygum yok ama sabah başlar benim heyecanımiyiyim çok sağol
![]()
Ben de sizin gibi daha bugün transfer oldumKuzum senin transferin kacinci günü?
3 tane canim 3 günlükİyiyim bende size kaç tane embriyo transfer edilmişti![]()
Çok benziyoruz sizinleBen de sıfır heyecanla uyudum gece. Transferin hemen öncesi de ilk seferdeki gibi değildi. Çok daha sakindim. Sanırım ilkindeki gibi belirsizlik yoktu ondan.
İyi ol inşallah, her şey çok güzel olur umarım![]()
Aaa inşallah ayni anda hamile oluruzBen de sizin gibi daha bugün transfer oldum![]()
Ayy doğru unutmuşum kusura bakmayın3 tane canim 3 günlüksenin embiron kaç günlük?