• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Anladım kuzum doktorum öyle olumsuz konuşmasına rağmen bende ilaçları kullanicam pazartesi gidip kan testi vericem tekrar ama öyle kesitirip attı ki saatlerdir ağlıyorum 🤷çok kızgınım
Bende dün üzülmüştüm 0.01i görünce bende ağlamıştım başka embriyomda yok tedavi için başa dönmem gerekiyor eğer tutmadıysa
Ama küçükde olsa bir şans var dedi ilaçları bırakma tekrar tahlil yaptır
Sende daha günün var bekle herkesin 7-8 günde kanında çıkacak diye birşey olsa niçin 12 gün bekletsinler
Üzülme inanki o değişim olacaksa etkilenmesin tutunsun... İnanki olsun daha günün umudun var
Ben öyle yapıyorum sende yap...🥰🤲

Kızlar selam bende ikinci testimi verdim sabah 8. Gün beta 168.0
10. Gün beta 359,58 çıktı 🥰🧿♥️
Doktorum artış 2 katından fazla olduğu icin test yapma daha 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah çok garip bi duyguymuş inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarım
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🤲🏻 bizim içinde dua et olur mu 🤗

Doktorum artış 2 katından fazla olduğu icin test yapma daha 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah çok garip bi duyguymuş inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarım
Tebrikler canım 🥰

benim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişle 😬 olumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok 🫢🥰
Canım darısı başımıza 🙏🥰bende salı test vercem merkezde,ama evde idrar testi yapmadım16 agustosta transfer olmuştum.hangi testi aldın peki

İlk testi bugün verdim🎈Benim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?
Bende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktı🥰buda kaset testim

Eklentiler

• IMG_20220812_161142.webp
    IMG_20220812_161142.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 51
Kurulmamak elde değil 😡 12 günü tamamlaması gerekiyor bence herkesin 8 günde kan tahlilinde çıkacak diye birşey yok
Ki yine negatif çıkabilir, bunda bir şey yok. Ama ne olursa olsun şüphe kalmamalı. Böyle 8. günde kestirip atınca sonuç havada kalıyor gibi oluyor. Hiç anlamadım doğrusu.
Sizin için de hayırlısı olur inşallah 🙏🏻
Bir umut belki değeriniz artar 🍀

Çok belirgin, tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah 🙏
Teşekkürler maria_ inşallah kan testi doğrulaması da gelir pazartesi🙏

Bana da Ovitrelle etkisi için fazla koyu geliyor. Kan testisiniz güzel çıkar inşallah 🙏🏻
Teşekkürler, inşallah shmilly 🙏
Bende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktı🥰buda kaset testim
Ah maşallah sağlıkla büyüsün🙏 ovitrelle transferden 36 saat önce oluyordu sende sonradan tekrar mı yapıldı?

Evet kuzum bir çok kişi hem fikir bu konuda eşim bile arastirdiklarina göre ben inanmıyorum içime sinmedi diyor tekrar test yapalım pazartesi dedi ısrarla sormama rağmen ilaçları bırak yok dedi ben yine de test vercem deyince tmm siz bilirsiniz dedi ama ztn şuan yaşadığım stres anlatamam yani olacağı varsa da bu yaşadıklarım dan sonea bilemedim 🤷😔
Ne olur kendinizi üzmeyin daha fazla.
Sonucunuz her türlü negatif olabilir, bunda bir şey yok ama doktorunuzunki de büyük düşüncesizlik.
Siz kendinize odaklanın şimdi, doktorunuzu düşünmeyin. İki gün daha ilaç almaktan bir şey olmaz, hem bakarsınız sonunda güzel bir sürprizle karşılaşırsınız. Öyle bir şey olmasını yürekten diliyorum sizin için 🙏🏻
Olmasa dahi siz elinizden geleni yapmış olacaksınız ve soru işareti olmadan önünüze bakabileceksiniz.

Kızlar pgt sonucum çıktı, 2 embriyo gitmişti, 1 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıklı gelen embriyom 4AA, hasta olan embriyom 5AA. İyi ki yaptırmışız diyorum şimdi ama sadece 1 tane var ve başka dondurulmuşum da yok. Dün de rahme çizik atıldı şimdi regl olunca da dondurulmuş transfer olacağım. Benim gibi tek embriyosu sağlıklı gelip hamile olan oldu mu?
Canm genetik ne sıkıntıniz var benim de 1 embriyom saglikli geldi transfer oldum

Kızlar ölüyorum sevinçten daha cok erken sevinmek icin biliyorum ama artik en azindan ümidim var💜 degerim yükselmiş şükür inşallah yukselmeye devam eder💕 melekomelek melekomelek inşallah seninkide yükselecek peperutka90 peperutka90 erken yaptirmanin cezasini cektim 2gundur... aslinda dr pazartesi istedi ama dayanamayip bugün de verdim...
16 agustos transfer 3.gun embrıyosu
9.gun --19
11. Gun--52

Insallah devam eder artış 🥰
Yaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımm :dua::eek:allaahh darısı başımaa yarabbbımmmmmm . Benımde bugun 9. Gün akşam kan verecektım ama yok vermıcemm canım demekkı biz 3. Günlerin degerıı daha sonra artıyoorr . Benımde idrara bak artış var sabah yoktu baksana

Eklentiler

• 15DA93D5-82B3-4578-A6E5-717E085A24A7.webp
    15DA93D5-82B3-4578-A6E5-717E085A24A7.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 74
Ki yine negatif çıkabilir, bunda bir şey yok. Ama ne olursa olsun şüphe kalmamalı. Böyle 8. günde kestirip atınca sonuç havada kalıyor gibi oluyor. Hiç anlamadım doğrusu.
Sizin için de hayırlısı olur inşallah 🙏🏻
Bir umut belki değeriniz artar 🍀
Aynen öyle bir umut inşallah yükselir 🙏🙏

Yaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımm :dua::eek:allaahh darısı başımaa yarabbbımmmmmm . Benımde bugun 9. Gün akşam kan verecektım ama yok vermıcemm canım demekkı biz 3. Günlerin degerıı daha sonra artıyoorr . Benımde idrara bak artış var sabah yoktu baksana
Hadi inşallah canm🤲🥰

Kızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
Kesinlikle koyulasma var canim hic strese sokma kendini yarin guzel haberlerini bekliyorum. Mutlaka etiketle beni💜
Maşallah allah sağlıcakla tamamina erdirsin🥰
İlk testi bugün verdim🎈Benim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?
Ay masallah ne kadar guzel cikmis test💜 hasretiz böyle cizgilere saglicakla dogsun minik💕
Canim Senin endise etmene hic gerek yok inan testini gordum bugünkü gayet koyulasmisti guzel haberlerini alacagiz inşallah.. bizim biraz sabretmemiz gerekiyormus 3.gun embrıyolari olarak💜💜

Merhaba bende 18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 9. Gün dayanamayıp test yaptım evde ama negatif çıktı sonuç😞

Back
X