• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de sana diyorumki bunları kafaya takma. Benden de alınmadı öyle bir kan. Doktordan doktora klinikten kiliniğe değişen birşey. Herbirimizin kullandığı ilaçlar da tıpatıp aynı değil. Burada gereksiz bilgi kirliliği okuyacağına aç bir roman oku...bebiş daha çok huzur bulur☺️
Çok teşekkür ederim canım, güzel haberler vereceğim🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰

Canim benim yaşadığım durumu yaşıyorsun insallah degerin yukselir daha bitmis degil🙏 lutfen üzme kendini daha 3gunun var önünde
Neden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok buruk :KK43: yani 12. Gün bile riskli bir raakkam olacak galıba ve sonrasında daha bır kac kez gerekecek belkıde yukselse bıle.
Ya agız tadıyla cıglık çığlık ata ataa 200 leri goremıcekmıyımmben hiç 😭😭

Prolaktin değeri herkes için önemli bir değer değil ki. Hele dondurulmuş transferde bakılmasının bir önemi yok. Şu an boşu boşuna evham yapıyorsunuz olmayan bir şey için. Doktorunuz olumsuz bir şey olsa niye transfer yaptırsın Allah aşkına. Burada kaç kişiyiz, her birimizde benzer olduğu kadar farklı olan da birçok işlem, metot vs var. Daha ilk günden bu süreci olduğundan daha zor hâle getirmeyin, rahatınıza bakın ve pozitif düşünün 💕
Evet içimde tamamen kapattım konuyu🧡ve kafamı dağıtacak bişey izledim. destekleriniz için çok teşekkür ederim.

İlkine kimyasal dedi canım. Ama bunda zaten 8. Verdim kanı sağlık ocağında 45 çıktı. Ertesi gün kendi doktoruma 95 çıktı 2 hafta sonra çağırdı
1 günlük artışsa çok iyi inşallah kalp atışını da duyarsın🙏 5. Gün embriyosu İçin 9. Gün 90-100 civarı bekliyoruz demişti bana doktor bir önceki transferimde

Neden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok buruk :KK43: yani 12. Gün bile riskli bir raakkam olacak galıba ve sonrasında daha bır kac kez gerekecek belkıde yukselse bıle.
Üzme kendini lütfen. Test gününü bekleyelim. Allahtan ümit kesilmez

Kiiiz ne olduuuu bak korkarim haa kotu bisey mi oldu 🥺

Canım reçete nasil yazmazlar benim doktorum özel klinik ve sgk ile anlaşması olmadığı halde reçetemi yazdı sizinki de yazmak zorunda madem kullan diyor.
Reçetesiz kimse yapmaz maalesef.

Aslında yurtdışında herkes kendisi yapiyor.
İstersen bir youtube a gir bak kalcadan iğne yapımı anlatan videolar var ama zor yani hemde tehlikeli olabilir Allah korusun.

Lütfen bir doktora görün reçete yazdır.
Yada bir sağlık kabinine gir yalvar yakar en azindan bugün yarını atlar pazartesi ilk iş git bir kadin doğuma yazdir receteni
Aynen canım istanbulda reçetesiz hayatta yapmıyorlar çok zor oluyor ?ben zaten kendim yapamam eczaneye falan da güvenmiyorum hastaneler bile göze alıp yapmıyor bazıları çok zor yaptırmak canım kaç hastane aradım ama bulamadım yazdiricak kimseyi tehlikeli bir iğne ağrı kesici gibi değil 1 kere tarnsfer günü yaptılar birde bugün için verdiler devamını verirmi bilmiyorum ama yazmadı bize reçete bende bugün fark ettim Allah'tan yoksa bende unutmuştum çok zorlandım başka bir hastaneden parayla getirttim mecbur

Canım bende pruloton ve progesteron 2 ampul birden vuruluyorum. Dün sol taraftan vuruldum pruloton hala daha acıyor sola yatamıyorum 🙄😊

Canım dün benimde reçetem yoktu yaptıramadım gittim aldım geldim sonra. Sende de yapmazlar. Riske atamayız aksi durum olursa biz yanarız diyorlar. Eczaneden alabilirsin e reçete. Ya da doktora yazdır tekrar bence
Aynen olmadı devamını isterse doktora yazdiricam özel doktorda olsa çok zor oluyor vala 😳😌Önemli saatleri bile

Back
X