• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya dur bakalım belki kana karismamistir
Kizlar zorla hastaneye ve sağlık ocağına gittim ilacı yazdırmak için ikiside yazmadi malesef oranın hastasi olmadığım için sağlık ocağı yazmadı hastanede başından savdi git eczaneden al dedi dengesiz mecbur parayla almak zorunda kaldım iğneyi

Kizlar zorla hastaneye ve sağlık ocağına gittim ilacı yazdırmak için ikiside yazmadi malesef oranın hastasi olmadığım için sağlık ocağı yazmadı hastanede başından savdi git eczaneden al dedi dengesiz mecbur parayla almak zorunda kaldım iğneyi
Ne kadar tuttu canım 1 kutu

Çalışıyorsan işyeri hekimi de yazabiliyor

Yok calismiyorum canım malesef sağlık ocağı yazıyor ama ben gidemedigim için yazmamış kayınvalidemi yollamistim.Artik evime gidince yazdiricam.zor gittim birazda yol yurudum agrimda vardı çok zorlandım
Yat dinlen şimdi , ben de bugün de hiç belirti yok ya insan bı şekilde belli olsun istiyor

Canım kesinlikle yanlış bilgi dr değiliz ama bunu bence hepimiz biliyoruzdur. Kromozom bozukluğu varsada 5. Güne gelebilir yani 5. Güne eldiyse sağlıklı bu embriyo diye garanti yoktur. Hatta hamile kalabilirsin ve hatta doğurabilirsin. Yok mu kromozum bozukluğu olup yaşayanlar sma lı bebekler yada dowmsendromlu cocuklar.

ama eşinde kromozun bozukluğu var mış canım sence yumurta yada sperm kalitesizliğiyle aynı şey mi
Katılıyorum sana canım çünkü kalitesi bozuk spermlerden çocuk olmasaydı bu kadar sorunlu çocuk doğmazdı bence. Bi tane dondurulmuş embriyom var zaten ondan da hiç umutlu değilim. Doktorum Aralık ayında gel deneyelim onu da dedi ama içimden bir ses onu denememem gerektiğini söylüyo. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Katılıyorum sana canım çünkü kalitesi bozuk spermlerden çocuk olmasaydı bu kadar sorunlu çocuk doğmazdı bence. Bi tane dondurulmuş embriyom var zaten ondan da hiç umutlu değilim. Doktorum Aralık ayında gel deneyelim onu da dedi ama içimden bir ses onu denememem gerektiğini söylüyo. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Canım benimde eşimde kromozom bozuklugu oldugu için biliyorum
Cok araştırdım ben
Tüp bebekten çok kromozom bozukluğunu araştırdım. eşinin bozukluk durumunun nelere yapabileceğini bilmiyorum ama genetik dr görüş
Genetik dr sana pgt li tüp bebek yapman gerekiyor dicektir.
Herşey gönlünce olsun inşallaj🧡

KIZLAR ÇOĞUNUZ EV HANIMIMISINIZ?
ÇALIŞANA DAHA DA ZOR BU İŞLER OF OF :KK43:
ÇALIŞANLAR BENIMLE BİRLİKTE OFFFU ÇEKTİ ŞUAN..:super:
10 KAT DAHA ZOR HERSEY IZINLER SUREKLI IZINLERR INSANLARIN BAKIŞLARI ALLAHIM BU MUCIZEYI TEZ ZAMANDA HEPİMİZE NASİP ETSİN:dua:
amin ben çalılıyorum cok daha zor gerçekten çalışana yıllık izin aldım 1 hafta oda bitti bugün başladık işte

Back
X