• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

N
Madem yarın kan vereceksin, hiç idrar testleriyle uğraşma. Şimdi çıktı mı çıkmadı mı, silik mi diye diye daha da strese gireceksin. En neti kan sonucu, o da güzel çıkar inşallah 🙏🏻 Başka türlüsünü şu an hiç aklına bile getirme.
Bende öyle düşünüyorum canım bu sefer dahada strese girecegim esime demistim 8.gunimde yapıyım diye idrar testleri bizim hiç yuzumuzu güldürmedi yapma direk kan verelim dedi 😂 valla oda haklı napsin artik alnimiza ne yazildiysa o 🥰

N

Bende öyle düşünüyorum canım bu sefer dahada strese girecegim esime demistim 8.gunimde yapıyım diye idrar testleri bizim hiç yuzumuzu güldürmedi yapma direk kan verelim dedi 😂 valla oda haklı napsin artik alnimiza ne yazildiysa o 🥰
Eşin haklı, bir yerden sonra idrar testleri çok kafa karıştırıcı olabiliyor.
Sonucu değiştirmek maalesef elimizde değil, ne çıkarsa onu kabul edeceğiz mecbur. Ama dilerim güzel sonuç alırsın 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben 27 ağustos ta 2. Transferimiz oldum. Yalnız ilki gibi hiç mi hiç belirti yok ne vücudum da Bi değişiklik var ne uykum geliyor hiç bisey yok sanırım ilki gibi bisey beni bekler çok moralim bozuk
Daha 4 gün olmuş belirti olmaması çok normal değil mi ?

HAHAH ÇOK TATLISIN BAYILIYORUM BÖYLE ENERJİK VE ESPRİ ANLAYIŞI ON NUMARA BEŞ YILDIZ OLAN INSANLARA..
ÖPERİİMM SENİ ÇOOK VEE İKİZLEREDE BENDEN SELAMM :) AKŞAM KAN VERICEM TAKIPTE OL . YINE BIR ŞAŞIRTMACAYLA GELMEZSEM İYİDİRİ HADİ İNŞALLAH:halay::dua:
Yaaa asil biz yeyeriz seni hemde 3 kisilik 😂😂😍 hadi ulen bi kahvede senin elinden icelim gonder gelsiiiiinnnnn

Kahve değil mi? Ben de kahvesiz yaşayamayangillerdenim, her iki transferden sonra da kafeinsiz kahveye geçmiştim. En rahatı, tavsiye ederim. Hem tüm hamilelik boyunca hiç aklınız kalmadan tüketebilirsiniz.
Aynen eskiden düşkün değildim ama şimdi çok fazla tüketiyorum tarnsferden beri 2 haftadır içmedim ama artık icebilirim 🥰🤗

Ahahaahaaahaaaa 😂😂😂
Kız tripten değil üzüntüdendi.
Yine içim rahatlamadı ne yalan söyliyim.
Ha bire kan verip duruyorum.
Allahtan hayırlısını diliyorum.
Hiiic bişey olmaz bundan sonra sal gitsin artik icindeki hashas tanesi kadar seyin kalbi ne kadardirkki strese girerek onun kalbini de bunaltmis oluyosun el kadar bebemden ne istiyosun ha sen soyleeee soyleee teyzesi yesin onu 😂

Ay canım benim 😌 tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah 🙏
Amiiinnn aminnn kardescazim ❤️ ulteaondan cikip sadece basimi salladim gorunduler diye esim salonun ortasinda hüngür hüngür ağlamaya basladı orda olanlarda bizim gibihasta iste, negatif sonuç aldik sanip bizi teselliye durdu pozitif oldugunu öğrenince hepsi bizle birlikte cok sevindi gozleri doldu umutlandilar bi hastanin pozitif aldigini gorunce bizede dua et dediler ay nasil daha cok agladim sarildim hepsine eger kalbimden geçen benim yasadigim bu duygu herkese nasip olsun dilegini tasvir edecek olsaydim yani bedenimi ezecek agirligi asardi birimiz yasarken birimiz bakmasın hepimizin yuregi ferahlasin inşallah 🥺🥺😍😍😍

Kızlar size neden tüpbebeğe basladıgımı anlatıcam . İnanın bi hastalıkla savaşmak tüpbebekle savaşmaktan daha yorucu .. ben ilk evlendiğim sene verem oldum hemde karnımın içinde olustu tüplerim enfeksiyon doldu tabi bunun tanı aşamasını anlatmıyorum bile biopsiler emarlar falan . Ve daha 22 yasındaydım tüpbebekle cocuk sahibi olucamı öğrendiğimde . Sonra tam bitti dedim sevindim tüp bebeğe basladım opu falan derken transfere yakın tekrar verem oldum bu sefer sırtımda kocaman bi sislik cıktı ve tüpbebeğe ara verdim . 6 ay yine tedavi gördüm . Bazen gerçekten halimize şükretmemiz gerekiyor . Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hersey nasipte varsa bi sekilde olur . Mesela ben sonuca odaklanamıyorum ya hastalığım tekrarlarsa diye .. düşünün görmediğim bi mikrop benim 3 yılımı , cocuk hayallermi elimden aldı . Sağlığınızın kıymetini bilin 🌺

Eşin haklı, bir yerden sonra idrar testleri çok kafa karıştırıcı olabiliyor.
Sonucu değiştirmek maalesef elimizde değil, ne çıkarsa onu kabul edeceğiz mecbur. Ama dilerim güzel sonuç alırsın 🙏🏻
Aynen canım idrari o yuzden hic yapasim gelmedi hakkımızda hayırlısı 🤲🏻 tesekkur ederim insallah guzel şeyler paylaşmak nasip olur banada hepimizede ❤️🤲🏻

Benden de gelip gelip kesiliyor kan sulandirici yapıyormuş korkma
Kırmızı şarıl şarıl kanama olmadıktan sonra korkma cnm dinlen bol su ic

Korkmayın ne olur, doktora gitmekle en iyisini yapıyorsunuz. İnşallah önemli bir şey değildir. Buradan bizi de haberdar edin 🙏🏻

Yerlesiyordur merak etme dua et stres yapma herşey olacağına varir
Merhaba kizlar rahim etrafında hafif kanama var dedi eşimle kan uyuşmazlığı olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmamızı istedi onu yaptırdık .iğne yazdı prolutan progestana devam çalıştığım için rapor yazdı.kesede bir sıkıntı yok bebek içinde kalp atışınida gösterdi şimdilik dinlenecem.cok korktum düşük olacak diye ilk hamile kaldığımda kahve leke gelip sonrasında düşük yapmıştım çok kötüydü rabbim kimselere yaşatmasin🤲😥

Merhaba arkadaşlar ben 27 ağustos ta 2. Transferimiz oldum. Yalnız ilki gibi hiç mi hiç belirti yok ne vücudum da Bi değişiklik var ne uykum geliyor hiç bisey yok sanırım ilki gibi bisey beni bekler çok moralim bozul
Daha 4 gün olmuş belirti olmaması çok normal değil mi ?
Herkes bişeyler yaşıyor 3 günden sonra belirtiler olmaya başlamış bende tık olmayınca ümidim kırıldı.

Amiiinnn aminnn kardescazim ❤️ ulteaondan cikip sadece basimi salladim gorunduler diye esim salonun ortasinda hüngür hüngür ağlamaya basladı orda olanlarda bizim gibihasta iste, negatif sonuç aldik sanip bizi teselliye durdu pozitif oldugunu öğrenince hepsi bizle birlikte cok sevindi gozleri doldu umutlandilar bi hastanin pozitif aldigini gorunce bizede dua et dediler ay nasil daha cok agladim sarildim hepsine eger kalbimden geçen benim yasadigim bu duygu herkese nasip olsun dilegini tasvir edecek olsaydim yani bedenimi ezecek agirligi asardi birimiz yasarken birimiz bakmasın hepimizin yuregi ferahlasin inşallah 🥺🥺😍😍😍
Çok Aminnn Çok inşallah 🙏♥️😘

Peki hamile misiniz
Evet hamileyim yarın kese için gidicem transferden sonra 12.gün değerim 792 15.gün de 4216 çıkmıştı snra bı daha kan da baktırmadı doktor 1 eylülde muayeneye çağırdı ama bel ağrım hafif hafif hep oldu bugün de bi tık daha hissettiriyo kendini ağrı insan merak ediyo biz çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden hep diken üstünde oluyoruz malesef Allah hepimizin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah🤲🏻

Back
X