• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sonucum çıktı şimdi kızlar maalesef negatif hastaneyi aradım isterseniz adetinizde gelin donmuslari transfer edelim dediler bende ben adet oldum zaten dedim hemsirede şaşırdı yarin sabah gel bi muan edelim dedi hemen trasfer dusunuyolar sizce yaptiriyim mi yoksa bir ay dinleneyim mi kızlar
Çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere yüzünüz gülsün inşallah 🙏🏻
Muayene sonrası doktorunuzla görüşüp sizin için en doğru kararı vereceğinize eminim. İnsan içten içe hangisi doğru hissediyor zaten 💕

Merhaba kızlar bugün sabah kontrolüm vardı adet öncesi 13 mm olan rahim adetten sonra 9 mm ye inmiş 5.-5.5 mm olması gerekiyor dedi ilaçlara başlamadan önce yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü cumartesi tekrar gideceğim kalınlığa göre adet söktürücü vererek rahimi inceltecekler sonra adetle birlikte lucrin kullanmadan kısa protokol uygulayacak o kadar bıktım ki hep bir şey çıkmasından ağla ağla şiştim neyse böyle işte kuyruğu dik tutuyoruz moral bozmak yok 🤗
Sürekli ertelenmesi çok can sıkıcı ama elden de bir şey gelmiyor. Şartlar uygun olmadan embriyo transfer etmenin de bir manası yok sonuçta. Bebeğiniz garantici belki, bir de öyle düşünün 🥰

Çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere yüzünüz gülsün inşallah 🙏🏻
Muayene sonrası doktorunuzla görüşüp sizin için en doğru kararı vereceğinize eminim. İnsan içten içe hangisi doğru hissediyor zaten 💕
Aynen canim oyle yapmayı düşünüyorum bende tesekkur ederim amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🏻

Ben mesajlarınızı okuyorm cevap veremedim çok sevindim abla senin adına insalalh umdunuz gibi gider güzel devam eder ben çok şükür iyiyim sizler nsslsnz
İyiyiz canım.
Ben beklemede kaldım sonucum henüz net değil.
Sen galiba biraz ara vereceksin değil mi tedaviye.

K Kelebek 65 @Tuna umut @tikitak @SEBAHAT_20 @Aysasaadet kızlar nasılsınız ? Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bir yaşam belirtisi verin bari 👀👀
E Efsaar canım transfer oldun değil mi ? Nasıl gidiyor.

Kuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim 😅
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi

Back
X