• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bende hastaneden gekdimt şimdi şükür kistim falan yok bu ay dinlendirme yapalim bir sonraki adetinde tekrar deneyelim dediler insallah bu defa olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🏻 varmi icinizde ekim ayinda tekrar denicek olan
Ben tekrar değilde ekimde transferim olacak eylül ortasında adetimi bekliyorum 😀 senin tekrar denemene çok sevindim inşallah pozitif görürüz

• Beğen
Reactions: Dei
Kuzucumm transfer oldum bugun , cok degisik bir surec gecirdim. İdrara cok sıkısıktım bu durum bana hic iyi hissettirmedi agladim ve transfer oncesi 2 kere gidip idrarimi tamamen bosalttim 😅
10 dk icinde ictigim tüm sular mesaneye geri indi tabi. Kolay gecti canim kisa surdu hastanede yarim saat dinlenip eve geldim. Cok hafif yuruyorum evde , bel ve kasik agrilarim oluyor arada. Cok yatmamaya calisiyorum ki rahime kan akisi olsun hemsire embriyo kandan beslenen bir yapidir bu nedenle agir isten kacinmali ama aktif de olmalisin dedi
Ben de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzel 😍 beni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi ♥️ İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur 🙏🏼

Ben de bebeğimle bugün kavuştum canım bir gün arayla kavuşmuşuz ne güzel 😍 beni 2 dakika yatırdı sadece sonra eve yolladı normal hayatınıza lütfen devam edin diye de çok çok tembihledi aynı sizin doktor gibi ♥️ İnşallah bebeklerimizin kalp atışını duymak da nasip olur 🙏🏼
Hayırlı olsun canım 🙏🙏
Güzel haberini de alırız inşallah.

Rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin insallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X