• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Genetik test oluyor o canım ben yaptırmıştım. Nerede oturuyorsun ? Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Peki canım sen pıhtılaşma var mı yok mu belli değilken kan sulandırıcı iğneye mi başladın
Bana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştır 😅 herkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.

Bana öyle bir test yapılmadı. Bence burda oksapar kullanan çoğu kişiye de yapılmamıştır 😅 herkese aynı ilaç ve iğneleri veriyorlar malesef hemen hemen.
Ben zamanında yaptırdım genetik test ama Oksapar iğnesini bu sene kullanmaya başladım herkese veriyorlar ama evet😌🤗

Sayfa da bakıyorum herkes yapınca benim de yapasim geliyor yoksa hiç öyle niyetim yoktu 😂😂
Hahahha orası öyle canım bide pozitifleri gördükçe insan hemencecik yapip gormek istiyor ama işte Allah korusun negatifi görünce de üzülüyor insan sonra dahada geçmiyor günler

Kızlar selam , ben normalde 8.günden önce test yapmam diyordum ama bugunden itibaren erken gebelik testlerine baslamaya karar verdim. Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ve erken gebelik sonucum böyle. Haydi bir aydinlatın bakalim beni yarin tekrar test yapcam sabah 😅
Hayırlısı olsun tatlım 🥰

Ben yaptım canm bende kan pıhtılaşması var ben iğne değilde sadece coraspin kullanıyorum gebelik olursa o zamn iğneye geçicez dedi dr yani seviyesi önceden başlamaya gerek yokmuş. Bu testin sonucu çok geç çıkıyor 1 buçuk ay sonra çıkmıştı. Ben ist dayım başakşehir çam sahura hastanesinde yaptırdım

Şaka gibi koyulaşmayan çizgim sanırım çok düşük bir değer yarın test günüm

Eklentiler

• 7CC4687E-64DA-4AC6-AB13-72C5EA0FE4F6.webp
    7CC4687E-64DA-4AC6-AB13-72C5EA0FE4F6.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 111
Back
X