• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah böyle umutlu hikayeleri duyunca çok çok mutlu oluyorum 🧿 olsun 2 evladınız var rabbimin izniyle üçüncü de çabucak kavuşsun sizinle ♥️ Kanda baktırmaya korkuyorum valla doktorum duysa bugün test yaptım kafayı yer ona göre bugün çok çokk erken 😄
Allahim razı olsun yaşamayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah❤️🤲 amin inşallah. Bi kaç gün bekle o zman rüyalarına girer simdi bende 6. Gün yaptırmıştım dayanamayip🙈

Allahim razı olsun yaşamayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah❤️🤲 amin inşallah. Bi kaç gün bekle o zman rüyalarına girer simdi bende 6. Gün yaptırmıştım dayanamayip🙈
Sağlık ocağına mı gitmem lazım kuzum? Bi de sende de böyle adet olucakmışsın gibi oldu mu hamileliklerinde? Sanki her an adet olucam gibi ödüm kopuyor 🙈

Dönmüş embriyo varmi canm kaçıncı denemendi
3.5 sene önce ilk denememi yaptım canım tuttu çok şükür fakat bos gebelik oldu 2 ay sonra geçtiğimiz ay denedim 2 denemem di hiç tutmadı ama dondurdum taze emriyolarim var 4 tane daha çok şükür doktor Kasım ayında tekrar transfer istedi

Back
X