• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Rabbim yardımcımız olsun canım hakkaten cok zor sürecmis birde kac defa opu olmussun en zor yani opu zaten Rabbim işini kolaylastirsin gercekten yürekten dua ediyorum sana ben opuden cikinca narkozunda etkisiyle aglayarak uyandim ve yeminle Allah'ım kimseye düşürme buralara diye dua ettim hemen psikolojik olarak fiziksel olarak gerçekten cok zor bi surec insallah bebişin tutunur sanada bi daha bi daha ugrasmazsin canım 🤲🏻❤️
Aynen canım Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşAllah

Bu tüp bebek ne zor bir süreçmiş . Transferden önce göğus hassasiyeti başladı transferden beridir memelerimin özellikle yan tarafları ayrı kalçanın iğne yapılan yerleri ayrı ağrıyor . Her seferinde geçti ha gayret demekten kendimi motive etmekten çok yoruldum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama 5 sefer pes peşe opu oldum bu bebisler tutunsun hayırlısı ise elimde başka donmuş yumurta yok popodan iğne ye olmadı göbeğe dön aldım zaten 7 kilo verebileceğim meçhul hiçbir kıyafetim olmaz oldu. Yani offf az önce de eşimle atmıştım makineyi boşalttı sanki dünyanın işini görmüş gibi bir hava enteresan
Az daha sabret canım sonu çok güzel olacak inşAllah

Şu an öyle bulantı ve karın ağrısı var ki adet olacak misim gibi bacaklarım filan da çok agiriyor normalde hiç sancım olmaz di regl da Allah hayra çevirsin insAllah bebislerimdir bunları yapan dua et canım 🥰yarın sabah kan tahlili vercem sağlık ocağında bişi yazmasam bilin ki olmamış 😂😂😂
Canım sağlık ocağında test geç çıkıyor yani benim öyle olmuştu 1 gün sonrasına belli oldu. İmkanın varsa hastanede ver

Canım sağlık ocağında test geç çıkıyor yani benim öyle olmuştu 1 gün sonrasına belli oldu. İmkanın varsa hastanede ver
Şu an çalışıyorum sağlık ocağı okulumun karşısında ancak oraya verebilirim canım bide geçen defa devlet acile gittim orda almadı kanımı neden bilmiyorum

kızlar günaydın hayırlı günler kanımı verdim bugün hayırlı sonuç almak nasip olur inşallah eğer pozitif olursa burda yaşadıklarımı yazacağım belki umut olur başkalarına..
Canım bende şimdi vercem sıra bekliyorum ikimizin de güzel haberlerini yazmayı Rabbim nasip etsin insAllah bende aynen öyle yazacağım bu zorlu süreci 😂sesim çıkmazsa negatif bilin😂

Back
X