• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canm ben ibrahim hocadan çok memnundum o elinden geleni yaptım devlet şartlar ve prosetörler çerçevesinde yani. Çoğu şeyi onun sayesinde öğrendik. Ama tüp bebek bölümüne bizi geçirdikten sonra herşey kabus oldu hayatımın en kötü günleriydi, asla orada tedavi olmanı tavsiye etmem ben hastaneyi gördüğüm anda fenalaşıyorum🫤 o derece şeyler yaşadım.
Ne yemeli eşim dersen de bu konuda kendime çok güveniyorum🫣çünkü eşimin sayısı 1 de oldu ama şuan en son 14milyon du🙈 tabi vitaminlerin etkisi vardı ama asıl tedaviyi ben yaptım🙈 benim eşimin sayısı çok değişken çok bozuk hareketlilik vs çok kötüydü sebep; çok nadir görülen bir kromozom bozukluğu. örneği yok denecek kadar az. Hep araştırdım hep..
Sonuç ; biz bu son tedavi de neler yaptık söyliyeyim
Dr verdiği vitaminlere + olarak bnce asıl bu seviyeye getiren şeyler
Tedaviye başladığımız anda yaptıklarım;
Kefir
Keçiboynuzu pekmezi
Keçiboynuzu kaynatıp suyu
Çörek otu yağı
Havuç suyu
Çiğ kabak çekirdeği
Eve abur cubur, paketli gıda, konserve, donmuş gıda, tavuk, meyve suyu kola gibi şeyler asla girmedi.
Meyve suyuna kadar kendim yaptım. Tahıllı gıdalar nohut yesıl mercımek kuru
Hergun ama hergun salata
Yani tüm düzenimizi değiştik
Hamburger faln tarzı şeyler yemedik
Ve çok dua🙏🏼
Meyve suyu flan zaten normalde ben dışardan içmem küçüklükten beri çok hasta olduğum için annem alıştırdı beni her zaman katı meyve sıkacagıyla hazırlıyoruz.yani normalde de bizim evde doğal beslenme oluyor ama bilmiyorum bu sonucu çok merak ediyorum nasıl çıkacak

Harika beslenmissin. ben veganim. Ve glutensiz beslenirim yillardir gercekten beslenme cok önemli. benim hepsi olumsuz oldu ama baska sebeblerden oldu. Narsuyu da rahmi canlandiriyormus diyorlar transferden 15 gun once icmwye baslayin yaziyodu internette . Ananas ve mangoda faydaliymis
Kız ben normalde fmf(Akdeniz ateşi)hastasıyım dışardan flan çok mecbur kalmadıkça yiyemem 🙃 zaten bende bi problem çıkmadı bi arada onada ağladım niye bana ilaç vermiyorlar diye 😄😄 delirmiştim bi ara sanki

• Beğen
Reactions: Dei
Ahhh canım bunlar ne ki yapmadığımız hiç birsey yok böğürtlen kökü dediler onu kaynattık.macun dediler yaptık keçi boynuzu kürü dediler yaptık pekmezi dediler hala yiyor.nohut kürü dediler yaptık hala da nohut yiyor zaten eşim iştahlı birisi salatayı flan daha bol yedi.saraçoğlunun takviyelerinide kullandı.şimdi de bir aydır mfk ürünleri aldık kullanıyor tabi pekmezede devam.havuç suyunuda geçen ay içti.kırk kilit otu ısırgan bir sürü bi sürü şey işte.peki sizin sayı o kadar artmışken neden tüp bebek yaptırdınız faklı bi sıkıntımı vardı
İşte canm böyle şeyler karıştıranların hep sayısı düşüyor yok ısırgan yok çakşır farklı etkiler yapıyor. Sayı bu kadar değilki canm bahçeciye başladığımızda sayı 1 adet di🙈 en son yumurta toplama günü eş sprem veriyor o gün sayı buydu🙈 ve havuç suyunu geçen ay içtik bıraktık değil hep bu düzende devam edicek. Söylediklerimin hepsini aynı aynı hayat düzeni o şekilde olarak tüp bebeğe başlamanı tavsiye ederim.

Kızlar bi sorum olacak size yaa benim gibi negatif gören arkadaşlar transfer sonrasi adetiniz sizinde yoğun ve uzun sürdü mu bide ağrılı benim bugün 7.gunum hala kanamam var ve halada ağrım oluyo bu normal mi sizce?
Benim adetimde ağrılı ve yoğun geçti normalde 6-7 günde bitmiş oluyordu bugun 6. Gün ve halen kanamam devam ediyor normal diye düşünüyorum alınan hormon ilaçları ve gecikmeninde etkisiyle

Harika beslenmissin. ben veganim. Ve glutensiz beslenirim yillardir gercekten beslenme cok önemli. benim hepsi olumsuz oldu ama baska sebeblerden oldu. Narsuyu da rahmi canlandiriyormus diyorlar transferden 15 gun once icmwye baslayin yaziyodu internette . Ananas ve mangoda faydaliymis
Yrasfer oldugum gibi başladım bndr dimes 100 de 100 nar suyunu içmeyi.
O eşimin yaptıklarıydı
Ben transferden sonra neler yaptım söyliyim
Transferden cıktıgım gbı ilikli kemik kaynatmıstık onu ıctım corbasını yemegını
İliğin suyundan yapıldı yemek
Hergün 1 bardak nar suyu
1 bardak kefir
Kabız olmamak için erik suyu
Çiğ badem cevır fındık
Bol bol bol su
Avakado kahvaltıda yarım kahvaltıda haslanmıs yumusta peynır damates muhakkak oldu
Gece yatmadan ev yapımı yoğurt la pekmez karıstırıp yedım

• Beğen
Reactions: Dei
Burada maalesef gidip diyemiyosun ben kanıma baktırıcam falan bir sürü prosedürü cartı curtu var kuzum mecburen pazartesi tedavi olduğum muayeneye gidicem😔
Himm sen yurt disindaydin demi canım hayırlısı olsun yaa stres yapma kendine yazik bebisine yazık yarin inşallah kocaman cift cizgiyi görürsun canım 😂

Pozitifi gormene sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ erkek infertiliteside cok zor gercekten bizimde sayida hiç sıkıntımız olmadi ilk baslarda hareketlilikte sorun vardı senin kullandıklarının hepsini kullandik daha neler neler ne duysam görsem yaptım Rabbim e şükürler olsun hepsi düzene girdi en son tüp bebege baslayacagimiz ay sayisi az çıktı ilk defa bu şekilde ilk defa görüyoruz bi test daha yaptıralım dediler tup bebektekiler öyle başlayalım tedaviye dediler iki ay vitamin kullandı şükür hemen sayısıda düzeldi o şekilde başladık tedaviye hatta opu olduğu gun sonuclarina bakiyim gene dusmemistir insallah dedim korkarak baktim sonuçlarına şükür cok cok guzeldi embriyolarimida dondurabilme şansım olduda dondurduk ilki tutmadi ama inşallah 2.denememde bende görürüm o cift cizgiyi dualarınızı esirgemeyin lütfen 🥰😘
İşte her gördüğümüzü denediğimizde o otlar o çamaşırlar bozdu herşeyi zaten canım🥲 bu son yaptıklarım çok işe yaradı çünkü abartıya kaçmadan doğal beslenmeydi bu lazım olan vitaminlerin doğal haliydi. Benimde 2. Deneme canm biliyorum zor ama rabbim duanı kabul edecektir. İnan. Dua et yalvar
Geri çevrilmicek🙏🏼

Benim adetimde ağrılı ve yoğun geçti normalde 6-7 günde bitmiş oluyordu bugun 6. Gün ve halen kanamam devam ediyor normal diye düşünüyorum alınan hormon ilaçları ve gecikmeninde etkisiyle
Aynen canım benim pek gecikmedi iki gun gecikti sadece 😂 sonucumu alamadan adet oldum ben 😂

Meyve suyu flan zaten normalde ben dışardan içmem küçüklükten beri çok hasta olduğum için annem alıştırdı beni her zaman katı meyve sıkacagıyla hazırlıyoruz.yani normalde de bizim evde doğal beslenme oluyor ama bilmiyorum bu sonucu çok merak ediyorum nasıl çıkacak
Sonuç değişek canm hep sabit kalmayacak. Eşin güzel beslenmeye devm etsin ve tüp bebeğe başlayın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhabalar ,

Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim 😍 🥰

Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki 🙈🙈
En son tedavimde 🙏🙏 2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım (🥚🥚) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.

🙏💖🥰🎈🎉🧿🌻🌺

Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
🎀🎀
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...

Kızlarrrrr

Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim🧿🧿

Anne Adayı
Transfer Tarihi
Sonuç :KK200:
melekomelek melekomelek 404. deneme15.08.2022 🌷🙏🙏
@Efsaar32İlk deneme01.09.2022 🌷
@Bulut34734ilk deneme01.08.2022 🌷:emir_bebek:
@ayliss242. deneme11.08.2022 🌷🙏🙏
@Tuna umut37ilk deneme
@Zaman5432354. deneme30.08.2022 🌷
@scooby-doo312. deneme29.07.2022 🌷🙏🙏
@Mlk anns343. deneme15.08.2022 🌷:emir_bebek:
balkiz12345 balkiz12345 24ilk deneme02.09 2022 🌷
Sulgen Sulgen 28ilk deneme21.08.2022 🌷🙏🙏
@Kelebek 65242. deneme01.08.2022 🌷🙏🙏
@yasemin hafsaaa303. deneme30.07.2022 🌷:emir_bebek:
@Maysa201129İlk deneme
@morumsuangelll22ilk deneme29.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Elifk61252. deneme:emir_bebek:
@1butterflyeffect23ilk deneme29.07.2022 🌷:emir_bebek:
@shmily 362. deneme 10.08.2022 🌷🙏🙏
@Smileess32İlk deneme
@HasretimsinEvlat 26ilk deneme
@Hayat su262. deneme 08.08.2022 🌷🙏🙏
@arzuatmcaa252. deneme
@gizlidunyam432. deneme
@Neptunnn40ilk deneme
@tikitak 30ilk deneme08.08.2022 🌷:emir_bebek:
@hazelcik29ilk deneme02.08.2022 🌷🙏🙏
@secretlife283. deneme17.08.2022 🌷:emir_bebek:
S Senibeklerkenben 302. deneme
@golden rose27ilk deneme 03.08.2022 🌷:emir_bebek:
@pamukmelek32ilk deneme 17.08.2022 🌷:emir_bebek:
@tdv 24ilk deneme
@yesil elma274. deneme
@peperutka90323. deneme18.08.2022 🌷:emir_bebek:
@mavili_yeshll28ilk deneme23.08.2022 🌷
@Su8386362. deneme17.08.2022 🌷:emir_bebek:
G gguulllluu 294. deneme15.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Tutu9626ilk deneme10.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Kunfeyekun1228ilk deneme01.08.2022 🌷🙏🙏
@darthwade3533ilk deneme 02.08.2022 🌷🙏🙏
@DDYE272. deneme02.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Guullddeenn324. deneme20.08.2022 🌷🙏🙏
@LadyNurr3. deneme22.08.2022 🌷🙏🙏
Melegim elif Melegim elif 352. deneme04.08.2022 🌷:emir_bebek:
@rvydmrt302. deneme04.08.2022 🌷:emir_bebek:
@kcr01314. deneme04.08.2022 🌷:emir_bebek:
@busebarci 30ilk deneme05.08.2022 🌷:emir_bebek:
@mavibirmasal32ilk deneme 08.08.2022 🌷🙏🙏
@Deniz_kar 312. deneme03.08.2022 🌷:emir_bebek:
@derinderin36ilk deneme12.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Patilisever26ilk deneme 10.08.2022 🌷🙏🙏
@fruitella35ilk deneme11.08.2022 🌷:emir_bebek:
@vildan0 2. deneme :emir_bebek:
@whispererr293. deneme15.08.2022 🌷:emir_bebek:
@gezegenanne29ilk deneme19.08.2022 🌷🙏🙏
@Aysasaadet 444. deneme15.08.2022 🌷🙏🙏
@Sehro89335. deneme15.08.2022 🌷🙏🙏
@Zdge31ilk deneme🙏🙏
@SEBAHAT_2039ilk deneme15.08.2022 🌷🙏🙏
@Arasdefne29ilk deneme
@Meryemyildiz342. deneme16.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Aslis88u34ilk deneme23.08.2022 🌷:emir_bebek:
@Ozoe0619374. deneme15.08.2022 🌷🙏🙏
@Nisanisa70282. deneme26.08.2022 🌷🙏🙏
@Defnedefine 352. deneme05.09.2022 🌷

Sanırım bizim de sonumuz orası ve ben çok korkuyorum tüp bebek bana çok zor bi süreç geliyor.hayatımda beni en çok yıpratan yoran bebek işleri oldu 😣 peki bahçecide ne kadar ücret verdiniz sorduğum için özür dilerim ama öğrenmekte istiyorum
Canım bende bahçeci fulyada yaptırdım benimde rahimdinlerdirme oldu 40 yakın tuttu ilaçlar felan herşey

İşte her gördüğümüzü denediğimizde o otlar o çamaşırlar bozdu herşeyi zaten canım🥲 bu son yaptıklarım çok işe yaradı çünkü abartıya kaçmadan doğal beslenmeydi bu lazım olan vitaminlerin doğal haliydi. Benimde 2. Deneme canm biliyorum zor ama rabbim duanı kabul edecektir. İnan. Dua et yalvar
Geri çevrilmicek🙏🏼
İnsallahy canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻 geçen esim simdi dondurulmuslari transfer olacakken yine sperm verecegim saniyormus strese girmiş görsen boğazına falan bakmaya calisiyo benden yine sperm alacaklar demi dedi bende yoo dedim senle işim bitti artık benim dedim nasil seviniyo görsen yazik kiz onlarada valla Rabbim kocalarimizin kucagina evlatlar verebilmeyi cümlemize nasip etsin🤲🏻😂🥰

İnsallahy canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻 geçen esim simdi dondurulmuslari transfer olacakken yine sperm verecegim saniyormus strese girmiş görsen boğazına falan bakmaya calisiyo benden yine sperm alacaklar demi dedi bende yoo dedim senle işim bitti artık benim dedim nasil seviniyo görsen yazik kiz onlarada valla Rabbim kocalarimizin kucagina evlatlar verebilmeyi cümlemize nasip etsin🤲🏻😂🥰
Ah canm o kadar iyi anlıyorum ki
Benim eşimde kendini konuşarak çok ifade eden biri değildir içine atar. Evlendik evleneli bu işlerin içindeyiz öyle üzüntüler yaşadıkki
Eşim çok yıprandı
Rabbim kolaylık versin

Kızlaaar sellammm günlerdir yokum🙈 Bu arada ben pozitifi gördüm 🙏🏼 şimdi kalp atışı ve kese olacak mı stresi başladı🫤 aman eğildim şimdi bişey oldu mu ay hızlı mı oturdum of çok mu yürüdüm 🫤 günler böyle geçiyor mutluluktan havalara uçucam sanmıştım ama korkular sardı dört bir yanımı🫣 demekki betayı görünce bitmiyormuş herşey🫢
Çok şükür 🙏 hepsi olacak inşallah stres yapma bebişi 💚😂

AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN BENİM İLK DENEMEM Dİ YAPCAK BİR ŞEY YOK
Canım benimde ilk denememdi ve başka embriyom yok tekrardan tedaviye başlamam gerekiyor bu ay adetim geldi büyük ihtimalle ya bir iki adeti daha bekleyip öyle başlarım tekrardan tedaviye.... Rabbim inşallah bir sonraki denemede nasip eder bize 🙏🙏

Back
X