2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar benim yarın transferim var ismim Fadime benim için ayetel kürsi okur musunuz? Rabbim ben gibi bekleyen herkese de nasip eder anne olmayı inşallah🤲🏻 ayrıca transfer neye dikkat etmeyelim kaç gün yatayım ne yapabilirim ilk denemem teşekkür ederim şimdiden🥰🥰
Hayırlı olsun inşallah 🤲 okudum 🍀🥰

İlk defa hem bebegı hemfe kalp atışını duyduk.
5+6 haftalık dedi
Kanama alanı hemen bebegın arkasındaymıs takıp edilecekmiş bol bol yatacaksın dınleneceksın progestana devam baskada yapılacak bişi yok dedi.
Allahım korusun inşallaahh . Hiç böyle hayal etmemiştim kalp atısını duymayı. Her anımız korkuyla gecıyor. Bambaska hayaller kurmıstum vıdeoya cekecegım ılk kalp atısımı dıye. Her sey korkuyla devam edıyor. Zaten boyle olcagını tedavinin en basından berı dıger arkadaslardan anlıyordum ve benımde basıma geldi.
Allaha emanetız 9 ay boyunca bu korkum devam edecek sanırım.
Umarım bır yerde düzelirde bende hamılelıgımı doya doya yaşarımm
SAbret canım Rabbim kolaylaştırsın inşAllah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Kızlar şimdi muayene oldum.
Normalde transfer tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor. Ultrasonda kese göründü ben şok oldummmmm. 🙈🙈🙈🙈 5 hafta 1 günlük görünüyor ama bu sıkıntılı bir durum değil çok karşılaşıyoruz 1 hafta geriden gelmesine dedi doktor. İnşallah sağlıkla ilerler dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Eki Görüntüle 3129834
MaşAllah canım ne güzel çok sevindim kalp atışlarını da duyarız inşAllah

Kızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi 🥹

Eklentiler

• E1D46001-F237-4B04-9A61-679E812829B4.webp
    E1D46001-F237-4B04-9A61-679E812829B4.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlarr 5.gün donmuş emb transferi olmuştm yazmıştım zaten buraya. Bugün 5.gün transfer günü dahil değil sabah ilk idrarla test yapmaya başladım çoook çook silik bi çizgi ben görüyorum yaa bunca zaman bu silik çizgi bile hiç çıkmamıştı. Siz de görüyosunuz dimi 🥹
Evet görüyorum bende hayilrisi olsun ❤️❤️

Merhabalar benim yarın transferim var ismim Fadime benim için ayetel kürsi okur musunuz? Rabbim ben gibi bekleyen herkese de nasip eder anne olmayı inşallah🤲🏻 ayrıca transfer neye dikkat etmeyelim kaç gün yatayım ne yapabilirim ilk denemem teşekkür ederim şimdiden🥰🥰
Rabbim kolaylaştırsın canım bence sadece sakin ol ve kendini yorma

Bende gördüm ve gercekten çok erken rahat bırakın bebisleri😅

Canım beşinci gün çok erken daha 🌸Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin🤲🏻

Back
X