- Konu Sahibi 2022bbsistyrm
-
Bende de öyle akıyordu normal demişlerdi kuzumKızlar birşey soracağım ya bu progestan fitil 5 saa sonra felan böyle afedersiniz hapın toz hali gibi böyle akıntı gibi geri geliyor normal mi ilk defa kullanıyorum da
Teşekkür ederim kuzum valla bilmediğimiz birşey doğru mu yapıyorum fayda ediyor mu deyip duruyorum ve gerçekten kötüymüş ya progestan fitilBende de öyle akıyordu normal demişlerdi kuzum
Hayırlı olsun:) nasıl süreç ağrı oluyor mu kasıklarda veya gonal f yan etkisi flnKızlar ben de tedaviye başladım inş güzel haberler alırız hepimiz iğnelerin 3.günündeyim kimseyle paylaşamıyorum da süreci iyi ki bu forum sitesi var
Bugün biraz biraz oldu gibi ama benim sorunum baş ağrısı yapıyor ilaç ben deHayırlı olsun:) nasıl süreç ağrı oluyor mu kasıklarda veya gonal f yan etkisi fln
Ben reglimi bekliyorum daha hiçbir tecrübem yok ondan size soruyorumBugün biraz biraz oldu gibi ama benim sorunum baş ağrısı yapıyor ilaç ben debir de klomen verdi doktorum onu yutmak zaten beni çok yordu iğrenç bir tadı var, sizin nasıl gidiyor? Cumartesi günü randevum var ilaçların 5.günü merak içindeyim
Evet şimdilik bu ikisi, cumartesi gittiğimde başka ilaçlar verecek sanırım onlarda iğne, şöyle ki ciddi bir yan etkisi yok ilaçların sadece bende baş ağrısı yapıyor bazen daha öncede öyle yapmıştı aşılamada kullanırken ama çoğu kişide yan etkisi olmuyormuş bilewaitingformymiracle
Ben reglimi bekliyorum daha hiçbir tecrübem yok ondan size soruyorumben bide panik yapan insanım hemen ilaç yan etki yaptı mı diye vücudumu dinlerim hep.
Şu an sadece gonal f ve klomen mi?
ay hadı hayırlı olsun cnaım yaaa, nerde basladın ?Kızlar ben de tedaviye başladım inş güzel haberler alırız hepimiz iğnelerin 3.günündeyim kimseyle paylaşamıyorum da süreci iyi ki bu forum sitesi var
Canım Kocaeli’de Konak hastanesinde başladım, inş hepimiz için hayırlı olsun sen nerede başladın canım?ay hadı hayırlı olsun cnaım yaaa, nerde basladın ?
Igneyi buldunuzmu ? Size yardimci olurum istanbuldaysaniz, eczane onerebilirimKızlar benden taze transfer yapabilmek için 6 tane cetrotide iğne istediler bulamazsan transfer sonraki aylarda olur dediler sizden de istediler mi ?
Buldum canım çok teşekkür ederimIgneyi buldunuzmu ? Size yardimci olurum istanbuldaysaniz, eczane onerebilirim
Hayırlı olsun inşallah canım.Canım Kocaeli’de Konak hastanesinde başladım, inş hepimiz için hayırlı olsun sen nerede başladın canım?
Amin canımmHayırlı olsun inşallah canım.
Ahh ben bu ay başlayacaktım Haziran'da dış gebelik geçirdim...
Tam tüp dusunurken kendiliğinden oldu.
Şuan korunma surecindeyiz kuzum
Çok sağol canım ya...Amin canımm
Ay canım geçmiş olsun ama kendiliğinden de oluyormuş demekki inş korunma süren biter bitmez sağlıkla hamile kalırsın
Herkese merhaba,Herkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşm
Merhaba canım bende bu ay başladım tedaviye salı günü kontrolum var benimde sebepsiz infertilite iki kez igneli asilama denedim olumsuz oldu maalesef bu ayin 15 inde 4 sene olacak evleneli ve evlendigimizden beri istiyoruz ama maalesef hic gebelik oluşmadı inşallah hepimiz bu ay mutlu sonuçları alırızHerkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşmak isteyenler buyurun
Bu defa inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah sevindim valla tedaviye baslamadan hamile kaldığınaHerkese merhaba,
Arkadaşlar bu konuyu açarken ağustosun 5 inde tedaviye başlayacağımı yazmıştım ama tedaviye başlayadım çünkü dün gebelik testim pozitif çıktıve bu gün dr a gittim kese oluşmamış ama kan testim de pozitif çıktı , daha önce 2 düşüğüm olduğu için hemen Protestan ve coraspin verdi dr. hamile olduğumu öğrendim fakat daha öncekiler gibi düşük olur diye korkuyorum önceki gebeliktede öğrenir oğrenmez aynı ilaçlara başladık buna rağmen düşük oldu sizden ricam bana dua edin bu kez düşukle sonuçlanmasın sağlıklı bir şekilde gelişsin büyüsün ve doğsun bir Müslümanın başka bir Müslümana ettiği dua kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?