2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet beklenen gün geldi ikinci tedavime başlamak için Cumartesi günü randevum var hepimize ve bana hayırlı sonuçlar getirsin bu ay

Hayırlı olsun:) nasıl süreç ağrı oluyor mu kasıklarda veya gonal f yan etkisi fln
Bugün biraz biraz oldu gibi ama benim sorunum baş ağrısı yapıyor ilaç ben de bir de klomen verdi doktorum onu yutmak zaten beni çok yordu iğrenç bir tadı var, sizin nasıl gidiyor? Cumartesi günü randevum var ilaçların 5.günü merak içindeyim

Ben reglimi bekliyorum daha hiçbir tecrübem yok ondan size soruyorum ben bide panik yapan insanım hemen ilaç yan etki yaptı mı diye vücudumu dinlerim hep.
Şu an sadece gonal f ve klomen mi?

waitingformymiracle
Ben reglimi bekliyorum daha hiçbir tecrübem yok ondan size soruyorum ben bide panik yapan insanım hemen ilaç yan etki yaptı mı diye vücudumu dinlerim hep.

waitingformymiracle
Evet şimdilik bu ikisi, cumartesi gittiğimde başka ilaçlar verecek sanırım onlarda iğne, şöyle ki ciddi bir yan etkisi yok ilaçların sadece bende baş ağrısı yapıyor bazen daha öncede öyle yapmıştı aşılamada kullanırken ama çoğu kişide yan etkisi olmuyormuş bile

Canım Kocaeli’de Konak hastanesinde başladım, inş hepimiz için hayırlı olsun sen nerede başladın canım?
Hayırlı olsun inşallah canım.
Ahh ben bu ay başlayacaktım Haziran'da dış gebelik geçirdim...
Tam tüp dusunurken kendiliğinden oldu.
Şuan korunma surecindeyiz kuzum

Hayırlı olsun inşallah canım.
Ahh ben bu ay başlayacaktım Haziran'da dış gebelik geçirdim...
Tam tüp dusunurken kendiliğinden oldu.
Şuan korunma surecindeyiz kuzum
Amin canımm
Ay canım geçmiş olsun ama kendiliğinden de oluyormuş demekki inş korunma süren biter bitmez sağlıkla hamile kalırsın

Amin canımm
Ay canım geçmiş olsun ama kendiliğinden de oluyormuş demekki inş korunma süren biter bitmez sağlıkla hamile kalırsın
Çok sağol canım ya...
Testleri bile halletmiş tık kafam tup bebekteydi hep.
İnşallah sağlıkla.hepimize en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım

Herkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşm
Herkese merhaba,
Arkadaşlar bu konuyu açarken ağustosun 5 inde tedaviye başlayacağımı yazmıştım ama tedaviye başlayadım çünkü dün gebelik testim pozitif çıktı ve bu gün dr a gittim kese oluşmamış ama kan testim de pozitif çıktı , daha önce 2 düşüğüm olduğu için hemen Protestan ve coraspin verdi dr. hamile olduğumu öğrendim fakat daha öncekiler gibi düşük olur diye korkuyorum önceki gebeliktede öğrenir oğrenmez aynı ilaçlara başladık buna rağmen düşük oldu sizden ricam bana dua edin bu kez düşukle sonuçlanmasın sağlıklı bir şekilde gelişsin büyüsün ve doğsun bir Müslümanın başka bir Müslümana ettiği dua kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum

Herkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşmak isteyenler buyurun
Merhaba canım bende bu ay başladım tedaviye salı günü kontrolum var benimde sebepsiz infertilite iki kez igneli asilama denedim olumsuz oldu maalesef bu ayin 15 inde 4 sene olacak evleneli ve evlendigimizden beri istiyoruz ama maalesef hic gebelik oluşmadı inşallah hepimiz bu ay mutlu sonuçları alırız

Bu defa inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah sevindim valla tedaviye baslamadan hamile kaldığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…