2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba yaşım 32 1 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite deniliyor ama amh da 1,18 iç acıcı değil her yolu denedim yok aşılama da tutmadı. Reglimi bekliyorum 1 haftaya iğnelere başlıyacağım Acıbadem Maslak Bülent Tıraş drum. Süreci paylaşalım birlikte desteğe çok ihtiyacımız var
Merhaba canim bende 28 yasindayim amh 1.94 çıktı doktor gayet guzel dedi seninde kötü degil ki neden öyle söyledin?

Bu defa inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah sevindim valla tedaviye baslamadan hamile kaldığına 😂
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına .benim bir önceki hamileliğim de böyle olmuştu tam tüp bebek yaptircaz dosyayı imzaladım eşim dediki 1 ay daha mı beklesek bende tamam dedim dosyayı iptal ettik ve o ay doğal yolla hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı inşallah bu kez sonuna kadar gidebilirim dualarınızı eksik etmeyin

Merhaba canım bende bu ay başladım tedaviye salı günü kontrolum var benimde sebepsiz infertilite iki kez igneli asilama denedim olumsuz oldu maalesef bu ayin 15 inde 4 sene olacak evleneli ve evlendigimizden beri istiyoruz ama maalesef hic gebelik oluşmadı inşallah hepimiz bu ay mutlu sonuçları alırız 🤗
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haber alacağın sorunsuz bir tedavi geçirirsin ve pozitifi görürsün 😇🤲

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına .benim bir önceki hamileliğim de böyle olmuştu tam tüp bebek yaptircaz dosyayı imzaladım eşim dediki 1 ay daha mı beklesek bende tamam dedim dosyayı iptal ettik ve o ay doğal yolla hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı inşallah bu kez sonuna kadar gidebilirim dualarınızı eksik etmeyin
İnsallah ayni şeyleri tekrar yaşamazsın canım neden düşüyor ki acaba bunun için birşey demediler mi

Merhaba canim bende 28 yasindayim amh 1.94 çıktı doktor gayet guzel dedi seninde kötü degil ki neden öyle söyledin?
Yumurta sayım her seferinde daha da düşüyor nedense dr da düşüş eğiliminde dedi ve bu amhla 8 yumurta topladık o yüzden çok çok iyi değil puanım şükür 7 si olgundu 5 tane döllendi ama zaman aleyhimize işliyor

Yumurta sayım her seferinde daha da düşüyor nedense dr da düşüş eğiliminde dedi ve bu amhla 8 yumurta topladık o yüzden çok çok iyi değil puanım şükür 7 si olgundu 5 tane döllendi ama zaman aleyhimize işliyor
Şükür çoğu döllenmiş canım kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun rabbim tez vakitte kavuştursun yavruna inşallah 🤲

İnsallah ayni şeyleri tekrar yaşamazsın canım neden düşüyor ki acaba bunun için birşey demediler mi
Tesekkur ederim Insallah yaşamam. İlk düşükte pıhtılaşma olabilir dediler bebekten bi parçayı patolajiye gönderdiler ama bisey çıkmadı, ikinci dusukte müdahale olmadan kendiliğinden düştü sebebi belli değil dr o yüzden tüp bebek önerdi transferden once genetik testi yaparız sıkıntı yoksa öyle transfer ederiz garanti olur demisti o yüzden tüp bebek yapacaktık ama nasip inşallah bu kez aynı acıları yaşamam🤲

Tesekkur ederim Insallah yaşamam. İlk düşükte pıhtılaşma olabilir dediler bebekten bi parçayı patolajiye gönderdiler ama bisey çıkmadı, ikinci dusukte müdahale olmadan kendiliğinden düştü sebebi belli değil dr o yüzden tüp bebek önerdi transferden once genetik testi yaparız sıkıntı yoksa öyle transfer ederiz garanti olur demisti o yüzden tüp bebek yapacaktık ama nasip inşallah bu kez aynı acıları yaşamam🤲
İnsallah yasamazsin canim dikkat et kendine sımsıkı tutunsun yavrun sana 🤲🥰

Şükür çoğu döllenmiş canım kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun rabbim tez vakitte kavuştursun yavruna inşallah 🤲
Çok sağolun hepimizin inşallah 3 tane 5. Gün embriyo donduruldu şimdi histeroskopi ve transfer için beklemedeyiz hepimizin yardımcısı olsun Allah🙏

merhaba kızlar. bizde bu ay tüp bebek tedavisine başladık birinci deneme başarısızdı
şimdi2.kez deneyeceğiz.
şu anda iğnelerin 7.günü 7 tane yumurta görünüyor olgun olanlar 5 tane.
en büyük olan 14 mm en küçük olan 10 mm görünüyor iğnelere devam pazartesi ya da salı günü opu işlemi yapılacak
çok heyecanlıyım
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

merhaba kızlar. bizde bu ay tüp bebek tedavisine başladık birinci deneme başarısızdı
şimdi2.kez deneyeceğiz.
şu anda iğnelerin 7.günü 7 tane yumurta görünüyor olgun olanlar 5 tane.
en büyük olan 14 mm en küçük olan 10 mm görünüyor iğnelere devam pazartesi ya da salı günü opu işlemi yapılacak
çok heyecanlıyım
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Kontrolde dolgun olup olmadigi belli oluyomu ki canım benimde yarin kontrolum kac yumurtam oluştu acaba🤔 benim ilk bilmiyorum o yüzden soruyorum kusuruma bakma 🤗

Kontrolde dolgun olup olmadigi belli oluyomu ki canım benimde yarin kontrolum kac yumurtam oluştu acaba🤔 benim ilk bilmiyorum o yüzden soruyorum kusuruma bakma 🤗
Valla oluyo galiba ya da büyümesi ile ilgili de olabilir bende bilemiyorum önemli olan opu günü ne olduğu inşallah hepimiz için çok çok güzel olur 🥰🥰

Kizlar geldim şimdi doktordan sagda ili tane solda bi tane yumurta gördü cuma gunu tekrar gel dedi estrofem de 9.2 çıktı iyi mi sizce yumurta sayım az değil mi yaa artar mi acaba ?😔

Back
X