2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ne güzel anlatmissin canim bende ayni sen gibi surekli okuyodum ama hic yazmak istemiyodum ama sonra yazik konusmak istedim iyide geldi halimizden anlayanlarla konuşunca insan derdini daha çabuk dile getirebiliyo bu yollardan gecmeyenlere anlatmak zor çünkü. Bende sebepsiz infertilite tanısı ile iki basarisiz asilama sonunda tup bebeğe karar verdim 4 yildir evliyim hic hamile kalmadim hicte korunmadim ama rabbim nasip etmedi bakalım Allah büyük şu an yumurta gelistirme asamasindayim cuma kontrolum var Allah'tan bişey çıkmazsa haftaya opu olurum heralde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere dayanma gücü versin 🤲
bu arada opu günü verdiler mi

evet gerçekten bu süreci yaşamayan aynı şeyleri hissedemiyo evet etrafımızda destek olmak isteyen dua eden insanlar tabii ki var ama hiçbiri bu yorgunluğu bu umudu o umudun her ay sönmesinin ne demek olduğunu bilemez hissedemez ki. Her ay insanın içinden parçalar kopuyo sanki. Her şey hepimiz için de güzel olur umarım :)
Aynen öyle canım bizim cektiklerimizi ancak bizim gibi cekenler bilir 😂

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Biz de bu ay sonu tedaviye başlayacağız kısmet olursa. Eşim azosperm. Yani hiç spermi yok. Tese ameliyatı olacak eylül başında. Şişli Memorial’a gidiyoruz.💖

Benim de tüp bebek başlanacak ama önce rahim filmi istendi rahim filminden sonraki adet dönemin gel denildi ,adetin kaçıncı günü gitmeliyim acaba
Ben adet bitimi gitmistim heralde canim tamda hatirlamiyorumda sana gun vermeleri lazim adet olunca ara hastaneyi onlar şu gün gel derler

Dun oldum canim opumu 14 yumurta topladilar bugünde aradilar 9 u dollemis yarin tekrar aricaklarmis sen oldun mu opu?
iyi süper her gün arayıp söylerler bölünmeye devam edenleri :) hıhı oldu benim embriyoları dondurdular bile transfer günü bekliyorum. rahim duvarı kalınlaşması gerekiyomuş onun için ilaç kullanıyorum şimdi

Benim de tüp bebek başlanacak ama önce rahim filmi istendi rahim filminden sonraki adet dönemin gel denildi ,adetin kaçıncı günü gitmeliyim acaba
adet olduğun gün ara randevu al canım. yumurtalıkların durumuna göre iğnelere başlayacaklar doktorun görmesi lazım 3. veya 4. gün fln iğneler başlıyo

iyi süper her gün arayıp söylerler bölünmeye devam edenleri :) hıhı oldu benim embriyoları dondurdular bile transfer günü bekliyorum. rahim duvarı kalınlaşması gerekiyomuş onun için ilaç kullanıyorum şimdi
Anladim canim neden taze transfer yapmadılar sana yeterli kalınlık olmadığı için mi?

Amin inşallah hepimiz için...🤗 yumurta kalitesi için biosteron başladık ikinci kutuya geçtim.. 3 aydır da eşimle beraber nort vital takviye alıyoruz... umarım sağlıkla aliriz evlatlarımızı kucağımıza..
Günde ne kadar kullanıyorsunuz? Benim geçen ay fsh 27 idi, günde 3 kez kullan dedi, şimdi 17 ye düşmüş. Yine 3 kez kullanmaya devam et dedi dr. Prospektüsünde günde en fazla 25 mg alın diyor ama tek tablet 25 mg değil mi, ben 75 mg almış oluyorum. Yararı yanında zararı da olabilir diye korkuyorum. Kanser tetikleyici özelliği de var sanırım.

Günde 3 kere alıyorum. 3 aydan fazla kullanmayacağım bende zaten endişemi paylaştım hemşire ile maksimum 6 ay kullanılıyor sorun olmaz dedi..

Anladim canim neden taze transfer yapmadılar sana yeterli kalınlık olmadığı için mi?
Dediler ki hani çok yoğun iğneler fln yapılıyo ya hormonlar tavan yaptığı için bir adet ol dinlendirelim rahmini. Bazılarına 2 kez adet ol fln diyolar. Bu ayrı. Bir de transfer yapabilmek için rahim duvarı sanırım kalınlığı 0.8 olması lazım onu elde etmeye çalışıyoz

Dediler ki hani çok yoğun iğneler fln yapılıyo ya hormonlar tavan yaptığı için bir adet ol dinlendirelim rahmini. Bazılarına 2 kez adet ol fln diyolar. Bu ayrı. Bir de transfer yapabilmek için rahim duvarı sanırım kalınlığı 0.8 olması lazım onu elde etmeye çalışıyoz
Anladim canim bana şimdilik öyle bisey demediler taze transfer yapmayi düşünüyorlar herşey yolunda giderse tabi

Back
X