Doğuma Hazırlık 2022 Ankara hastanelerinde doğum paket fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

neknektari

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
10
5
6
Merhaba arkadaşlar 2022 temmuz ve ağustos ayında aldığınız doğum paketlerin fiyatlarını paylaşırsanız. Bilgi edinmis oluruz.
Ben ankara batıkent medicalparktan 12.500 tl fiyat aldim indirimsiz halisizlerde ne gbi indirimlerden faydalanabiliriz paylaşırsanız cok iyi olur.

Bende batıkent medicalparktan almıştım fiyat gülenay hoca için sırf doktor içindi ama malesef bize çok uzak olduğu için üzülerek vazgeçtim. Sonra koruyla anlaştım 13.500 tlye.

Ben doç dr ümit korucuogluna gidiyorum 10 bin dogum paketi esktra hastaneye dogum epidural vs 7000 de o tobb hastanesi dusunuyorum

Paket içinde neler var acaba

merhaba 10 muayene takipler doğuum paketi var her yerdeki gibi kuzum
Ben hiç özele gidip paket bakmadım. İlk gebeliğimde düşüktü. Şimdi ilk defa uzun süre doktor takipli olacağım hiç hastaneye soramadım paket var mı vs. Avantajlıysa bende hastaneye gittiğimde paket yaptırmayı düşünüyorum teşekkürler.

Kesinlikle doğum paketi alın. Yada varsa özel sağlık sigortanız o daha avantajlı. Özelde bi hastahanede muane bi kan 2binden aşağı tutmuyor. Ama paketin içinde bi çok şey var. Diş muanesi, pskolojik destek, emzirme danışmanı, oda süsü, lohusa şerbeti, daha aklıma gelmeyen bi çok şey gibi gibi... Biz sadece bi günümüzü özel hastahanelerin doğum paketlerini gezmek için ayırdık. Bi çok konuda da fikrimiz oldu. Hangisine bütçemiz ve mantığımız uyuduysa ona karar verdik..

Çok teşekkürler ben de öyle yapacağım

Hangi doktor acaba bende orayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mi
Bülent beye gidiyorum ama memnunum doktorumdan. Ne beklediginize bagli tabi. Ben biraz rahatlatici olan anlayan yorumlayan bir doktor istemistim. Bulent bey sagolsun oyle. Simdilik bir sorun yasamadik.

ben de aytaç hocayı düşünüyorum nasıl geçti muayeneniz ? memnun kaldınız mı
Hiç hiç düşünmeyin. 3 haftadır izinde ve asla haber vermiyor. Telefonu kapalı. Hiç açmadı. Kanamam oldu hiç bi şekilde ulaşamadım. Değiştirdim. Elif hocaya gidiyorum. İyikide onu tercih etmişim. Hiç tavsiye etmem Aytaç Caferzadeyi

ben 1 yıl önce kapalı yöntemle miyom ameliyatı olmuştum kendisi yapmıştı ameliyatımı çok ilgiliydi süreci neredeyse sıfır ağrıyla geçirdim , son kontrole gittiğimde gebelik düşünebilirsin artık dedi yine kendisine gitmeyi düşünüyordum ama cevabınız kafamı karıştırdı.. ilk kez muayeneye gittiğinizde mi bunlar oldu yoksa ikincide mi ? ve umarım yeni doktorunuzdan çok memnun kalırsınız

ayrıca çok geçmiş olsun umarım her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…