- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.401
Teşekkür ederim serum taktılar sadece 1 cm açılmam varmış ve 21 mm rahim ağzı uzunluğu bunun anlamını biliyor musunuz devlet hastaneleri bilgilendirmiyor hiçbişey anlamadım korktum açıkçasıalttaki grafik sancını gösteriyor canm.100lere çıkmış sık sık. <ne dediler peki açılma falan var mı?
canım doktorun ne diyorKızlar bana fikir verin ya. Annem şehir dışından gelecek doğum için. Pazartesi gelsin diyorux ama erken mi sizce. Hani doğum bu ne zaman olacağı da belli olmaz erken olursa iyiki gelmiş dicez geç olursa bira daha geç gelseydi dicez siz olsanız napardınız
Şimdi 40. Haftada filan doğum yaparsan çok kalmış olacak benimki de haftaya gelecek doğumdan 2 hafta önce gelmiş olacak o bile erken ama durmuyor illa gelecekKızlar bana fikir verin ya. Annem şehir dışından gelecek doğum için. Pazartesi gelsin diyorux ama erken mi sizce. Hani doğum bu ne zaman olacağı da belli olmaz erken olursa iyiki gelmiş dicez geç olursa bira daha geç gelseydi dicez siz olsanız napardınız
Aslında erkrn doğum riskim yok ama belli de olmaz doktora sordum bu durumu doğursanda hastaneden çıkana kadar annen yetişir dedi:) ben gelip dinlenmeye vakti olsun istiyorum annem genç ancak fiziksel rahatsızlıkları yüzünden aklımda bş yandan onda.canım doktorun ne diyor
erken doğum riskin varmı yani
eğer öyle ise gelsinler bence
ama herşey nroaml ise belki biraz daha bekleyebilirler
Ben birazda kış olmasından korkuyorum. Annem sivastan gelecek malum soğuk yer ha diyince gelemezse rötar olursa diye de endişemiz var. Eşimde erken gelsin istiyor içi rahat olacak tabi kafası da :) sanırım benim kadar duygusal romantik bakmıyo o.Şimdi 40. Haftada filan doğum yaparsan çok kalmış olacak benimki de haftaya gelecek doğumdan 2 hafta önce gelmiş olacak o bile erken ama durmuyor illa gelecek
Hisler gerçek çıkar mı bilmiyorum ama 38de doğurucam gibi hissediyorumŞimdi 40. Haftada filan doğum yaparsan çok kalmış olacak benimki de haftaya gelecek doğumdan 2 hafta önce gelmiş olacak o bile erken ama durmuyor illa gelecek
o zaman 37 olmayı bekle en azından canım öyle gelsin annen benimki yakın 1 saat uzaklıkta oturuyor benim eşim erken gelmesin istiyor ben de erteleyebildiğim kadar erteliyorum ama erkekler bizle aynı düşünmüyor genelde duygusallık olmuyor onlarda çok farklı bakıyoruzBen birazda kış olmasından korkuyorum. Annem sivastan gelecek malum soğuk yer ha diyince gelemezse rötar olursa diye de endişemiz var. Eşimde erken gelsin istiyor içi rahat olacak tabi kafası da :) sanırım benim kadar duygusal romantik bakmıyo o.
Bilmiyorum hiç ben de 35-36 gibi doğuracağım diye hissediyorum bakalım tutacak mıHisler gerçek çıkar mı bilmiyorum ama 38de doğurucam gibi hissediyorum
Ben de 37 hissediyorumHisler gerçek çıkar mı bilmiyorum ama 38de doğurucam gibi hissediyorum
Aynen öyle. Daha çok var deyip düşünmemeye çalışıyordum ama geldi gelmekte olan. Şimdi napıcamı düşünüyorumValla ya zaman daraldıkça bilinç altına attıklarımız ortaya çıkmaya başladı.
bazen bunu bende düşünüyorum, özellikle çevreden asla hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye söyleyip durdukları içinAslında erkrn doğum riskim yok ama belli de olmaz doktora sordum bu durumu doğursanda hastaneden çıkana kadar annen yetişir dedi:) ben gelip dinlenmeye vakti olsun istiyorum annem genç ancak fiziksel rahatsızlıkları yüzünden aklımda bş yandan onda.
Bi yandan da eşimle son başbaşa olduğumuz zamanlar. Bebek gelecek annem bebeğe bakacak geçiş dönemi gibi resmen eşimle iki kişilik hayatımız sona eriyor biraz burkuldum bu duruma
Ben normal dogum taraftariyim canim zorda olsa agrilida olsa vucudumuz bunun icin yapilmis (acil bi durum yoksa tabi farkli). Ben hic agri kesici almadan dogumunu yaptim ilk olmasina ragmen pozitif bakiyorum doguma. Cok canim yandi ama olsun degdi su an en azindan rahatca yuruyorum dus aliyorum wc’ye gidiyorum dun disarda biraz yurudum. Kendini hic korkutma doktorlar sana her turku yardimci olacaktir zatenTam diyorum normal doğurayım sonra duyuruyorum işte sancısıydı açılmasıydı dikişiydi kesisiydi kim uğraşacak Sezeryan olayım rahat rahat diyorum bunda da sonda ve kum torbasına döndürülme işi hiç hoş değil anlaşılandoğurmayıp içimde tutmak en güzeli
sancıyı baskılamak için serum takmışlardır. Açılmanız azmış zaten. Suyunuz da gelmedi anladığım kadarıyla. Bu şekilde haftalarca bekleyenler var. Açılma ilerlerse duruma göre hareket ederler. Hakkınızda hayırlısı olsun, en doğru zamanda gelsin inşallah.Teşekkür ederim serum taktılar sadece 1 cm açılmam varmış ve 21 mm rahim ağzı uzunluğu bunun anlamını biliyor musunuz devlet hastaneleri bilgilendirmiyor hiçbişey anlamadım korktum açıkçası
Canım dün bendede aynı durum oldu rahim ağzım kısalmış sancı çıktı ama bu kadar yüksek ve sık değildi bana da serum ve iğne yaptılar gidip evde sürekli yatmamı söyledi doktor umarım bu duruma rağmen bebeklerimiz biraz daha dayanır senin haftan bana göre daha iyiTeşekkür ederim serum taktılar sadece 1 cm açılmam varmış ve 21 mm rahim ağzı uzunluğu bunun anlamını biliyor musunuz devlet hastaneleri bilgilendirmiyor hiçbişey anlamadım korktum açıkçası
Yıllarca bana aman çocuk yapın diyen insanlar şimdi ooo sen daha dur neler çekicen bitti o keyif günleri cart curt diyolar. Madem kötüydü niye yap dedin madem iyi niye kötülüyosun. İnsan zaten çok hassas bu dönemde geçiş dönemi sonuçta.bazen bunu bende düşünüyorum, özellikle çevreden asla hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye söyleyip durdukları için
aslında ne kadar yanlış etkiliyorlar insanı
İşte bunu düşünüyorum isteğe bağlı Sezeryan seçip pişman olmak da var sanırım akışına bırakmak en güzeli düşününce de karar veremiyorum zaten kafam karışıyor doktoruma güvenip vakti geldiğinde hangisi daha iyi olacaksa o olsun illa şu olsun diye diretmemek gerekiyorBen normal dogum taraftariyim canim zorda olsa agrilida olsa vucudumuz bunun icin yapilmis (acil bi durum yoksa tabi farkli). Ben hic agri kesici almadan dogumunu yaptim ilk olmasina ragmen pozitif bakiyorum doguma. Cok canim yandi ama olsun degdi su an en azindan rahatca yuruyorum dus aliyorum wc’ye gidiyorum dun disarda biraz yurudum. Kendini hic korkutma doktorlar sana her turku yardimci olacaktir zaten
Evet yaşantımız değişecek kesinlikle ama bence en zoru ilk 3-4 ay sonra rahatlayacağız eşler birbirine destek olduktan sonra da evlatlarımız rengimiz olacak her şeyin güzel ve zorlukları var gözde çok büyütmemek gerekiyor sanırımYıllarca bana aman çocuk yapın diyen insanlar şimdi ooo sen daha dur neler çekicen bitti o keyif günleri cart curt diyolar. Madem kötüydü niye yap dedin madem iyi niye kötülüyosun. İnsan zaten çok hassas bu dönemde geçiş dönemi sonuçta.
Yapmışken sen de iç.. hasta çorbası içmek için hastalanmayı beklememek gerekiyor benceYok simdi bir de ona hasta Corbasi yapicam da kendini toparlasin bir an önce. Extra is yani
Cok tatlisin Cok tesekkür ederim bu arada , insanlari teselli edebilmek benim yetenegim degil ama sen cok iyisin bu konuda
Seni tedirgin etmek istemedi belki ama söylememek de ayrı bir gerginlik yaratıyor sonuçta. Neyse ki öğrendin. Bundan sonrası biraz daha gerilimli geçecek belki ama sonunda sağlıkla kavuşmak önemli olan..Haklı olabılırsın .ama suyumun az oldugunu görmesine ragmen hiç az demedi ben bildigim için ilk kızımdan hocam az gibi dedim ultrason da belli oluyor havuc suyu iç dedi son 2muayenede az mı dıyorum sen havuc suyu iç diyor .yanı illa su tamamen bitince mi ogrenecegim dün devlet hastanesine gitmesem haberim olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?