- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.481
Ağrıyı takip et canım farklı pozisyonda yatınca bir süre sonra geçmesi lazım. Eğer geçmiyor ve düzenli geliyorsa o zaman acile falan git istersen ama bu haftalarda çok normal bu ağrılar geçen hafta benzerini yaşadım doğuruyorum dedim ama doğurmadım dahaKızlar sol kasığımda bi ağrı var artıp azalıyor ve belim de çok ağrıyor uyuyamadım kalktım yataktan doğurmuyorumdur değil mi
Çok teşekkür ederim bu saatte yazdınız allah razı olsun. Kasık ağrım hareket edince azaldı ama belim fena düzenli değil sürekliAğrıyı takip et canım farklı pozisyonda yatınca bir süre sonra geçmesi lazım. Eğer geçmiyor ve düzenli geliyorsa o zaman acile falan git istersen ama bu haftalarda çok normal bu ağrılar geçen hafta benzerini yaşadım doğuruyorum dedim ama doğurmadım daha
Canım sağ kasık ağrısı var bende de akşamdan beri. Zaman zaman oluyor böyle. Bel ise çok yorulursam oluyor.Çok teşekkür ederim bu saatte yazdınız allah razı olsun. Kasık ağrım hareket edince azaldı ama belim fena düzenli değil süreklinormal olduğunu hissediyorum bende umarım normaldir
Çok teşekkür ederim şu an daha iyi sanki uyumaya çalışıyorum ama pek olmuyoCanım sağ kasık ağrısı var bende de akşamdan beri. Zaman zaman oluyor böyle. Bel ise çok yorulursam oluyor.
Bir şeyler atıştır istersen uyumanı kolaylaştırır.Çok teşekkür ederim şu an daha iyi sanki uyumaya çalışıyorum ama pek olmuyo
Ay çok güzel olmuş.ben bunları hazır aldım doğumda dağıtmak içinKızım için kendi ellerimle
Çok geçmiş olsun ben de geçen hafta çektim boğaz ağrısını. Tuzlu suyla gargara yapınca çok rahatlatıyor ağrıyı da bi süre azaltıyor. Bi de beni iyileştiren sarımsak soğan oldu. Tabi mide ağrısı çekmiyorum ben o yüzden rahat yiyebildim. Bi de tansiyonla ilgili sıkıntı yoksa ona göre yiyin. Nacizane bi fikir benimki. Bol bol mandalina limon yedim bi de. En doğrusunu doktorunuz bilir tabiGünaydıngeceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Bende de ara ara oluyor. Artık son haftalar. Her an doğuracakmış hissi var hepimizde de :) Az daha bekleyip zamanında gelirler inşallahKızlar sol kasığımda bi ağrı var artıp azalıyor ve belim de çok ağrıyor uyuyamadım kalktım yataktan doğurmuyorumdur değil mi
Kuru dut suyun içinde kaynatıp içebilirsiniz. Doğal antibiyotik etkisi beni diriltmişti resmenGünaydıngeceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
canını sıkmak istemem ama benim 2 hafta oldu hala tam iyileşmiş değilim inşallah geçer bir an önceGünaydıngeceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Günaydın daha iyiyim çok şükür. Bu gece gaz omuzlarıma kaburgalarıma vurdu yaslanamadım uyuyamadım amamersah22 kuzum nasılsın, naptınız, ne durumdasınız?
İkiniz de sağlıklısınızdır inşallahTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Analı babalı büyüsün İpek kuzu. Çabucak toparlanırsın umarımTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Günaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsinTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?