- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.621
Sence bu lohusalik donemi disindada kullanilir mi kiyafet altinda kaba duruyormu?Ben normaldede gobekliyim birazda bide dogumlardan sonrada kaldi tabi diyetle falan baya zayifliyorum ama vucuduma gore gobegim oluyor yine biraz oyuzden sonrasindada kullanmak isterim.Benim annem kendisi sarmisti karnimi smski onceki dogumlarimdaTrendyoldan aldım canım owli
Hosgelmis Ipek bebekTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Bende öyleyim boğaz ağrısındsn burun akıntısındsn uyuyamıyorumHayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Ben de süt sağma partisi yapıyorum. BeklerimBunlar iyi günlerin rahat rahat uyu diyenlere selam olsun
TR de olup olmadigini bilemiyorum canim ama mantigi cok basit: bildigimiz bebek battaniyesine iki tane karsi koseden kalin kemer dikmisler, bebegi sarinca baglayabilelim diyeCanım bu değişikmiş daha önce görmemiştim böyle model türkiyede yok herhalde
Hüma ismini duyunca ocak topiginden geldimHüma, Erva, Nisanur veya Zeynep canım. Umarım bu 4lude kalır
Normal korse de olur mu acaba ?Kızlar ben lohusa korsesi kullanmaya başladım kesinlikle kullanın. Önceden almamıştım dün sipariş verdim öğleden sonra ve akşam teslim edildi garip bir şekildeşimdiden hissediyorum inceltme yaptı baya fark etti. Hem gerçekten sıkınca daha iyi hissediyo insan böyle karnım bol gibi geliyordu çünkü tamamen gitmiyo göbek öyle hemen
Erva ve hüma isimleri çok güzelHüma, Erva, Nisanur veya Zeynep canım. Umarım bu 4lude kalır
Bizde zümra ve miray arasinda kaldik aslinda ben kalmadim ben zümra diorum ama esim ve ailesi pek istemio bakalim son dk belkide aklimizda olmayan bir isim koyadabiliriz.Bende Miraya isinamadim bir türlu.Bizim de hala ismimiz yok canım siz hangi isimleri düşündünüz fikir olur belki
Ben bundan aldım canımNormal korse de olur mu acaba ?
Erva ve hüma isimleri çok güzel
Eşimin öğrencisi var ayse hüma çok hanım hanımcık çok azimli diyor, ismiyle yaşasın kuzucukHüma ismini duyunca ocak topiginden geldimBiz Ayşe Hüma koyduk ismini
Bende öğrendiğimden beri hüma ya çok sıcak bakıyorumNormal korse de olur mu acaba ?
Erva ve hüma isimleri çok güzel
Ameliyat acısından takabiliriz inşallahBen bundan aldım canım
Ben korse işini çok salladım, şimdi alayım bariBen bundan aldım canım
Bayıldım, sağlıkla büyüt yavrunu bu güzel odadaKizlarrr buda bizim odamizeksikk var daha birazz kulplar filann :)) Eki Görüntüle 3163476
Çok şeker olmuşKapı süsümüz de geldi
Ah minik kuzum benimKızlar eve çıktım. Çıkarken oğlumu da gördüm çok tatlıydı. Solunum cihazından çıkmış antibiyotik tedavisi olduğu için bitene kadar duracak. 2930 doğmuş 50 cm babası yanlış anlamışşimdi 2760 dedi.
Bu çok zor giyilip çıkarılıyorBen bundan aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?