- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.841
Tam çanta hazırlama haftasındasınbana da el at, çantayı aldım boş boş duruyor öyle
Benim de hep aynı canım en rahat oldukları pozisyonu buldukları ve artık kocaman oldukları için değiştiremiyorlarKızlar benim bebenin pozisyonu hep aynı ultrasonda karnımda deli gibi hareket ediyor ama kafa bacaklar hep aynı yerde. Sizde de böyle mi? Şekil değiştirmemesi bir problem mi acaba
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünİyi geceler ben doğurdum da geldim
Mide bulantım ve biraz kasılma gibi ağrım yoktu öyle hastaneye geldim 3cm açıklık çıktı sonra başka hastaneye geçtik oraya geldiğimde açıklığım 6cm olmuştu sancım yoktu suni sancı verdiler suyumu patlattılar açılma 9cm oldu odada çok kalmadım doğumhaneye götürdüler bebeğim 2650gr 48cm 35+3 emzirmeye çalışıyorum kusma vs olmazsa küveze gitmez dedi dualarınızda bizi de unutmayın Allah hepinize kolay doğum nasip etsin sağlıkla büyütelim inşallah bebeklerimizi
Hastanede biraz çıkardım ben zaten sordular sürekli gaz çıktı mı diye, eve gelince devam etmedi ama 2. Günü çıkardım sonra bittiSezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.
Doğum yapan annişler gözünüz aydın.
Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
36 dolmuş için rahah olsun canım artık sıkıntı olmazKızlar bugün 36+0 oldum
35+3 de gittiğimde rahim ağzım 23.55 mm olmuştu
Şuan hala bekliyorum her an gelecekmiş korkusu var
Benle aynı durumu yaşayan var mı
Umarım 37+ görebilirim
Kaçıncı haftanda 20 mm canım şuan kaç haftalıjCanım bnm 20 mm di. Dinlene dinlemeye geldim inş yarın doğumum var. Merak etme sende iş falan yapma dinlen sürekli
Benim 26 çıktı 2 gün önce, yerimde durmuyorum. Hala gelmediKaçıncı haftanda 20 mm canım şuan kaç haftalıj
Senin ki şimdi kaç haftalık ama 26 çok da kötü değil sankiBenim 26 çıktı 2 gün önce, yerimde durmuyorum. Hala gelmedi
Hafta olarak 37 ama bebek gelişimi olarak 34-35Senin ki şimdi kaç haftalık ama 26 çok da kötü değil sanki
Hepimiz için en doğru zamanda gelsin bebeklerimiz yarın benim de kontrolüm var bakalım ne olacakHafta olarak 37 ama bebek gelişimi olarak 34-35
Kuzum o enerjiyi temizlikle heba etme doğumda ve sonrasında lazım o enerji bırak camlar pis kalsın.Banada bi enerji geldi dun camlari balkonlari sildim yikadim esimden gizlison 10 gun kala basimiza is acma der simdi duysaaa:)) ama kendimi hic 9 aylik hamile hissetmiyorum
Tam çanta hazırlama haftasındasınkıyafetler ütülenip yerleşti mi dolaba
Ne güzel olmuş düzenli içim açıldı güle güle giysin minnoşçantam hazır deil ama kıyafetler tamam örtmenim
Hepimiz güle oynaya giydirelim bebişlerimizi canımNe güzel olmuş düzenli içim açıldı güle güle giysin minnoş
Kız benim oğluşumun bunun yarısı kadar bile kıyafeti yokHepimiz güle oynaya giydirelim bebişlerimizi canım
Bende de yok çok çok az aldım kıyafetKız benim oğluşumun bunun yarısı kadar bile kıyafeti yok
Hamile kadınlara doğuma yakın zamanlarda içgüdüsel olarak temizlik yapma sistem gelir diye okumuştum ilk gebeliğimde. Ben de o enerjiyi bekliyorum ev fena haldeBanada bi enerji geldi dun camlari balkonlari sildim yikadim esimden gizlison 10 gun kala basimiza is acma der simdi duysaaa:)) ama kendimi hic 9 aylik hamile hissetmiyorum
Bebeğinin ilk yılında kıtap okuyacak vakti pek bulamayacaksın dıyorumBebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler Epsilon Yayınları Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar bu kitabı alan , memnun kalan var mı aramızda. Fazlaca övülüyor ama bilemedim
Maşallah canım sağlıkla giydirinçantam hazır deil ama kıyafetler tamam örtmenim
Hele benımkiKız benim oğluşumun bunun yarısı kadar bile kıyafeti yok
Yavrum kocam da benim bu kadar kıyafetim yok, bu kızın kıyafetine nasıl para yetiştireceğiz diyorKız benim oğluşumun bunun yarısı kadar bile kıyafeti yok
Hepimiz sağlıkla giydirelim bebişlerimizi canımMaşallah canım sağlıkla giydirin
Benim de ilki özeldeydi bu devlette olacak canım hastanede sordum ben veriyoruz dediler ama her hastane aynı mıdır onu bilmiyorumİlkinde özelde yapmıştım vermişlerdi canım şimdi devlette yapicam kısmetse var mıdır bilemedim, her ihtimale karşı hazırlayıp koyayım dedim
İlk dogumda hastanede direk elektrikli vermişlerdi, elle sagimla gelmez demişlerdi. Şimdide her ihtimale karşı hazırlayıp yanıma alayım dedim, iyice sütüm inince elle daha rahat olmuştu ilkinde ama ilk başta zor olur mu bilemedim
Beni de üniversitede doğum yapacak olmak baya geriyor açıkçası insan ilgi alaka bekliyor bu süreçte biraz, bakalım başıma neler gelecekBenim de ilki özeldeydi bu devlette olacak canım hastanede sordum ben veriyoruz dediler ama her hastane aynı mıdır onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?