2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Bak işte bunlar bizim için fragman Bir de çocuk doğduğunda hallerini görmek lazım güzel komedi filmi çıkar bizim kocalardan

Bu benim kayınvalidem hamileliğimde midem yanıyoo dedim midesi yandı dksında ayağım ödem oldu dedim ayağını açtı gösterdi hemen gözümün önüne geldi şimdi yine o anlar
Ay bu da daha değişik bir versiyonmuş. Harikayım şu evi baştan aşağı temizleyip beş çeşit yemek yapasım var demelisin

Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mı

Çok tesekkurederim hepinize arkadadlar ilk dogum bukadar zorlanacagimi düsunmemistim hic belkide devletinde etkisi oldu insallah biran önce gelir artik oglum
Bir an önce sağlıkla gelsin. Ama çoğu bitti azı kaldı senin için. Tüm ağrıları çekmen yorucu olmalı ama doğduğu anda yorgunluklar acılar hepsi geçecek. Harika bir kavuşma olsun sizin için

Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mı

Yemin ediyorum ki doktoru bile bıktırdı sorduğu sorulardan biri de şu belden uyuşursak eşimin belinde sıkıntı var onu tetikler misiniz gibi bir soru sordu doktor bile bana baka kaldı birlikte doktora gittiğimizde çok evlere şenlik diyaloglarımız oluyor doktorla pazarlık yaptığı falan bile oluyor

Doktora sosyal ortamında isim vermeden anlatacağı hikayeler veriyorsunuz

Kızlar hayırlısıyla 12 Aralık’ta sezaryen olacağım. Gelenlere vermek için ufak hediye kutuları hazırlamayı düşündüm. Ham bez kese yaptıracaktım isimli ama biraz tuzlu geldi fiyatı. Ben de karton kutu yapmaya karar verdim el geçmeli falan. İçinde tek içimlik Türk kahvesi, küçük çikolatalar (2-3 adet), örme anahtarlık, kolonya olacak. Kart da bastırıyorum oğlumun ağzından :) kutunun içinde olacak notumuz da. Bir de sticker yaptıracağım kutunun dışı için. Sizce iyi mi başka ne önerirsiniz? Kutu içi çok mu boş olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…