- 10 Kasım 2010
- 5.478
- 5.998
- 723
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.321
Aynıııııçatı muayenesini sordu ya. Ne olduğunu da bilmiyodu benden duydu ben tam sorcam hocam çatı muayenesi ne zaman dedi ben ve doktor şok çıktık doktorun yanından diyorum ne biliyo musun çatı muayenesi yoo diyor ölür müsün öldürür müsün ya
Sabaha kalmadan gelir bebişHerkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
Herkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
Allah yüzümüze baksın ne diyimBak işte bunlar bizim için fragman Bir de çocuk doğduğunda hallerini görmek lazımgüzel komedi filmi çıkar bizim kocalardan
Ay çok az kalmış canım ha gayret bir an önce gelsin oğluşunHerkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
İnşallah bir an önce gelir ve bir avazda doğurursun canım bebeğiniHerkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
Ay bu da daha değişik bir versiyonmuş. Harikayım şu evi baştan aşağı temizleyip beş çeşit yemek yapasım var demelisinBu benim kayınvalidemhamileliğimde midem yanıyoo dedim midesi yandı dksında ayağım ödem oldu dedim ayağını açtı gösterdi hemen gözümün önüne geldi şimdi yine o anlar
Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mıBenim eltim eşim için 10ununcuyu büyütüyor 11.ye hamile herhalde diyorbanada bol bol sabır diliyor insanın her konuda Fikri olur mu ki anestezi doktoruyla konuşacağız hangi yöntemi öneriyorsunuz dedi adama çıkınca da sen neden konuşmadın diyor Ben de diyorum fırsat mı verdin Bu dönem yemin ediyorum diliyle bitirdi beni
Bir an önce sağlıkla gelsin. Ama çoğu bitti azı kaldı senin için. Tüm ağrıları çekmen yorucu olmalı ama doğduğu anda yorgunluklar acılar hepsi geçecek. Harika bir kavuşma olsun sizin içinÇok tesekkurederim hepinize arkadadlar ilk dogum bukadar zorlanacagimi düsunmemistim hic belkide devletinde etkisi oldu insallah biran önce gelir artik oglum
Benimkide buşantı yaşıyodu benleDaha durun bir de lohusalik hali olacak kocalarimizin.
Benimki benden hamile su anda mesela. Dun uzun yuruduk eve geldik belim ayaklarim cok agriyor diyor, Ben kiymali yumurta yiyorum bebek kilo alsin diye o da yedi:)
Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mı
Canım benim Allah yardımcın olsun bir an evvel kolaylıkla doğurursun inşallahÇok tesekkurederim hepinize arkadadlar ilk dogum bukadar zorlanacagimi düsunmemistim hic belkide devletinde etkisi oldu insallah biran önce gelir artik oglum
Doktora sosyal ortamında isim vermeden anlatacağı hikayeler veriyorsunuzYemin ediyorum ki doktoru bile bıktırdısorduğu sorulardan biri de şu belden uyuşursak eşimin belinde sıkıntı var onu tetikler misiniz gibi bir soru sordu doktor bile bana baka kaldı birlikte doktora gittiğimizde çok evlere şenlik diyaloglarımız oluyor doktorla pazarlık yaptığı falan bile oluyor
Maşallah canım geçmiş olsun gözün aydın Sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükürKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Geçmiş olsunKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Ssğlıkla büyüsünKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?