- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.881
Benim kızım göz teması kurmaya devam ediyor ama dediğin gibi sürekli etrafa bakmak istiyor. Gözleri fıldır fıldır.. etrafı seyrediyor. Artık keşfetmeye başladıkları için oluyor bence. Beslenirken göz teması kurması daha kolay olabilir mi? Orada etrafı seyretmiyor sonuçta.Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor. Ama oyuncak takibi yapıyor kafasıyla
Evde uzun süre taşımıyorum, dışarıda da bebek arabası kullanıyorum. Kilosu da fazla olmadığı için şu an kucakta sorun olmuyor ama haklısın belki kanguru ile daha kolay olur taşımak.Bende de boyun fıtığı var ama kucaktada taşıyınc zorluyo en azından destek olur dedim
İnş değişmez işe başlayınca bu düzen iyi olurYok canım onla alakası yoktur. Ben de asla açmam geceleri ışık, konuşmam da. Öpüp koklamam bile , geceyi ve gündüzü ayırsın diye. Maşallah senin bebeğinin fıtratından demek ki.
ben bit tarağı aldım marketten ince dişli olduğu için güzel temizlediTarağı at kılı tarak resmen kıl bi tarak olunduğu için dokunuş gibi tarıyor. Tarak alayım bari öneri yada resim var mu yoksa bebek tarağı diye mi geçiyor
Kefir denedin mi canım.. kronik kabızlıkta kefir hapı kullanılıyormuş diye biliyorum hattaYa kızlar kabızlık yaşayan var mı çıldırcam artık ya desteksiz çıkamıyorum resmen keten tohumu iyi geliyor biraz başka da iyi gelen hiçbir şey yok
sakinse kendisi yatağında uyuyor çok uykusu var ise hızlandırmak için kucakta uyutuyoruzKızlar merhaba bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Ben eğer memede uyuyakalmazsa ayağımda hafif hafif sallıyorum sarsmadan böyle baya iyi uykuya dalıyor. kötü mü yapıyorum bilemedim.
bir de gece uykusuna ilk yattığında uzun uyuyor 4-5 saat ama sonrasında 1-2 saat aralıklarla uyanmaya başlıyor özellikle sabah 4-5 gibi gözünü açıp 1 saate yakın bayaa uyanık kalıyor. Buna nasıl bi çözüm bulabilirim acaba.
Ayy benimki de aynı, dişten miymişBen bugün doktora sordum bunu diş kaşınmaları başlamış dedi çok erken ama eli sürekli ağzında ve salyalar oluyosa dişmiş
Biz daha minik bebek sevecektik bunlar adam olma peşindeAyy benimki de aynı, dişten miymişDaha çok minnaksınız siz bir durun sıpalar be
Ayy benimki de aynı, dişten miymişDaha çok minnaksınız siz bir durun sıpalar be
Günaydın kızlar.. Bebeklerimiz 3 aylıkken damakları geliştiği için ellerini emme ve salyalarının olması normalmiş. Diş çıkarmayla karıştırılabiliyormuş ama tamamen doğal bir davranışmış.Biz daha minik bebek sevecektik bunlar adam olma peşinde
Alıcam bugün canım onu denemedim. Sürekli bağırsaklarımda sancı var tuvalete çıksam bile çıldırcam artık düzenlemedim gitti bir çocuk doğurayım dedim perte çıktım resmenKefir denedin mi canım.. kronik kabızlıkta kefir hapı kullanılıyormuş diye biliyorum hatta
Biz 3lüyü olmuştuk sadece hiç ateşi çıkmamıştı. Dudağınla alnına bak yüksek gelirse ölçersinKızlar bugün 3lü aşısı ve rotavirüs aşısı yapılfı ateşi öıkarsa ne zaman çıkar şimdi uyudu ölçersem uyanacak aklım hep onda
Maşallah canım kendisi nasıl uyuyor ya bizimkini bıraksak sıkılınca ağlamaya başlıyor.sakinse kendisi yatağında uyuyor çok uykusu var ise hızlandırmak için kucakta uyutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?