- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.631
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.861
Oyle deniyim bide esimde bende perisan olduk uykusuzluktan ya gece uyku yok gunduz yok 15 dk uyuyo sonra basliyo aglamaya huysuzluk yapmaya herşeyi deniyoruz yok. Gece yarisi arabayla sokak sokak geziyorz uyur diye yok inat cok. Gunduz uyumadiginsa gecede uyumuyo uykular iyice karisiyo bizimkinde. Esim.3 saat uyku ile.ise gidiyo ben zaten evde yalan.oluyorum napicz bilmiyorumBenim de öyleydi hatta gece uykusu sıfırdı ama artık gündüz uyuduğunda 1.5 saat olunca uyandiriyorum sonra 2 saat uyutmuyorum. Bazen onu bile uyumuyor gerçi ama daha fazla uyuyacak olursa ben izin vermiyorum. Böyle olunca akşama kadar 3-4 saat uyumuş oluyor ve uykusu geliyor. Gece uykusuna geçerken biraz zorluyor ama gün içinde çok dinlenmediği için de uzun uyuyor uykuya dalınca
Çok karışık önceki 2 gece 1 gün ben 6 ya kadar sabahladım ertesi gün eşim sabahladı. Şimdi de gece gündüz surekli uykulu her fırsatta uyuyorKızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl
basınçlı oksijen ile .ama kalbıne bakılması gerek dediler kaynagı oradan olabılır diye kalpte doku katlantısı ve delik cıktı gecmiş olsunMerhaba benim bebeğim 6 aylık zatürreden yatıyoruz saturasyonu düşüyor bu üçüncü yatışımız çöküyorum tekrar düşüyor tekrar yatıyoruz siz nasıl atlattınız bu durumu ?
Kızlar dizinde bebiş tükürük yapıyor mu? Doğa tükürük yapmaya başladı. Birde eli sürekli ağzında … keşifte mi geçiyorlar acaba
Ben de istiyorum ama süte geçiyor dediler ,3 ay dolsun boyatıcam
Sanmıyorum canım, başka bir sıkıntısı olabilirKızlar ya koliklik bu aydan sonra başlar mıher akşam 8 civarı yarım saat kadar gözünün yaşıyla ağlıyor kızım ve hiç bir şekilde sakinlemiyor. Başka zaman da oyle ağlasa bi yeri ağrıyor diyeceğim ama sadece 8 8.30 arası yapıyor bunu 1 hafta 10 gündür
Çarşamba doktor kontrolumuz var bakalım inşallah bir sıkıntısı yokturSanmıyorum canım, başka bir sıkıntısı olabilir
Var canim banyo oncesi zeytinyagi suruyoruz 10 15 dk snra yikiyorum.konak taragiyla tarıyorum epey azaldiKızlar bebeğimin başında konak var hani bebeklerde olması normal ama nasıl geçiyor sizde de var mı sert kepek gibi .
Ilık zeytin yağı ben sabahtan kaloriferin ustune koyuyorum sonra icine birazcık hemen karbonat hemen çok az pamukla masaj yaparak sur canim sonra taragı ile tara banyosunu yaptir mis gibi hic konak kalmiyor benim kızimda fena vardi tek seferde annemle isi çözdükKızlar bebeğimin başında konak var hani bebeklerde olması normal ama nasıl geçiyor sizde de var mı sert kepek gibi .
Ben bugün doktora sordum bunu diş kaşınmaları başlamış dedi çok erken ama eli sürekli ağzında ve salyalar oluyosa dişmişKızlar dizinde bebiş tükürük yapıyor mu? Doğa tükürük yapmaya başladı. Birde eli sürekli ağzında … keşifte mi geçiyorlar acaba
Ben kullanıyorum canım. Mamadus, egg, solomom, momfort önerebilirim. Aslında hepsi aynı işi görüyor ergonomik olsa yeterli bence. Benimki stylo marka ama üretiliyor mu artık bilmiyorumKanguru kullanan ve ürün önerebilecek olan var mı acaba
Tarağı at kılı tarak resmen kıl bi tarak olunduğu için dokunuş gibi tarıyor. Tarak alayım bari öneri yada resim var mu yoksa bebek tarağı diye mi geçiyorIlık zeytin yağı ben sabahtan kaloriferin ustune koyuyorum sonra icine birazcık hemen karbonat hemen çok az pamukla masaj yaparak sur canim sonra taragı ile tara banyosunu yaptir mis gibi hic konak kalmiyor benim kızimda fena vardi tek seferde annemle isi çözdük
Aynisini geçen hafta bende yazacaktım canım. Bizimki yatarken çok güzel göz teması kuruyordu ama kucakta asla temas yoktu. 1 haftadır kucağımda da göz teması kurmaya başladı. Bende telaslanmistim ama arastirdigim kadarıyla oyuncak vs takip etmesi de yeterliymisKızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor. Ama oyuncak takibi yapıyor kafasıyla
At kılının yanında tarakta veriyorlar ya ikili satılandan almıştım canimKızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor
Tarağı at kılı tarak resmen kıl bi tarak olunduğu için dokunuş gibi tarıyor. Tarak alayım bari öneri yada resim var mu yoksa bebek tarağı diye mi geçiyor
Bende var ama daha hiç kullanmadım. Bel ve boyun fıtıklarım nedeniyle kullanmam herhalde. Eşim ne zaman kullanacak bilmiyorumKanguru kullanan ve ürün önerebilecek olan var mı acaba
Bende de boyun fıtığı var ama kucaktada taşıyınc zorluyo en azından destek olur dedimBende var ama daha hiç kullanmadım. Bel ve boyun fıtıklarım nedeniyle kullanmam herhalde. Eşim ne zaman kullanacak bilmiyorum
Teşekkür ederimBen kullanıyorum canım. Mamadus, egg, solomom, momfort önerebilirim. Aslında hepsi aynı işi görüyor ergonomik olsa yeterli bence. Benimki stylo marka ama üretiliyor mu artık bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?