2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Süper bilgiler canım teşekkür ederim❤️ Deerma dan da memnunsunuz sanırım fiyatı uygun geldi onu alayım bari
Memnun kaldık canım başta loobex ten herkes memnun diye onu almıştık ama deerma da çok iyi. Birde uçucu yağların koyulabildiği aparatı var. Kızım bu sene kreşe başladığı için sık hastalanmıştık, burnu aşırı tıkandığında okaliptus yağı felan koyuyordum çok iyi oluyordu

Sağlıkla , keyifle kullanmak nasip olsun. Bana da çok mantıklı bir ürün gibi geldi. 4 ayrı eşyanın dağınıklığı yerine 1 tane iyi olur sanırım
Amin sağolun. Yalnız mama sandalye tepsisini ayrı almanız gerekiyor. Bir de içine ayrı şilte satılıyor. Şuanki halinde bebek uyutulmaz bence içinde o nedenle ben şilteyi de aldım ama aşırı ince iade ettim. Pamuktan yatak gibi birşey diktireceğim. Alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursun
Sürekli çişim geliyoooo bıhtımmmmmmm
Ya şimdiden bu haldeysek ilerleyen aylarda ne yapacağız merak ediyorum 🤦🏻‍♀️
Kızlar sohbetiniz üzerine ben de Chicco Baby Hug 4 In 1 baktım. Letgo da bayağı uygun fiyatlarda var en azından yarı fiyatına ben bir kaç tane buldum bakalım cevap bekliyorum size de fikir olsun dedim. Zaten kumaş çıkarılıp yıkanabiliyormuş
Ben de ilk letgodan bakmıştım ama hiçte uyguna satmıyorlardı. Neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar. Babymallün mağazasında 2900 e görüp hemen almıştım mayıs ayında. O sırada sitesinde 3500 liraydı. Mağazada indirim vardı. Siz de mağazalara bakın bi isterseniz

IMG_20220722_113553.webp
IMG_20220722_113652.webp

Kızımda böyle birşey almıştım salonda yatırırken kullanıyordum. Tatile gittiğimde alıyordum yatırmaya yanıma. Biraz büyüyünce de salıncak gibi kullandı.

Buhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu

Buhar makinesi kullanan arkadaşlar birşey soracağım. Biz geçen kış kendimiz için weewell buhar makinesi alıp kullanmıştık. Ama benim evim mahvoldu. Heryer böyle beyaz beyaz toz buhar gibi bir şey oldu dolap içlerine kadar. Silmeden de geçmiyor. Makineyi atmayı düşündüm o derece. Suyun kirecinden falan mı oluyor bilmiyorum ki. Sizde de böyle bir şey oldu mu
Çesme suyu mu kullandınız genelde ondan oluyor. Eczanede satılan sulardan alıyordum ben o cihazlara daha uygun

Amin sağolun. Yalnız mama sandalye tepsisini ayrı almanız gerekiyor. Bir de içine ayrı şilte satılıyor. Şuanki halinde bebek uyutulmaz bence içinde o nedenle ben şilteyi de aldım ama aşırı ince iade ettim. Pamuktan yatak gibi birşey diktireceğim. Alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursun

Ya şimdiden bu haldeysek ilerleyen aylarda ne yapacağız merak ediyorum 🤦🏻‍♀️

Ben de ilk letgodan bakmıştım ama hiçte uyguna satmıyorlardı. Neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar. Babymallün mağazasında 2900 e görüp hemen almıştım mayıs ayında. O sırada sitesinde 3500 liraydı. Mağazada indirim vardı. Siz de mağazalara bakın bi isterseniz
Ben şuan 1000 Oyuncaksız ve 1500 oyuncaklı olarak 2 kişiyle görşüyorum inşallah birini alacağım

Ben de malesef Corona oldum. Evde selftest vardi Daha once bi almistik internetten. Malesef Corona cikti. Simdi esim de hasta.
Insallah bebeklerimize bisey olmaz cok korkuyorum.
Korkma canım ateşini kontrol altına alırsan birşey olmazmış bana öyle dedi doktorum 38 üstü ateş görme yeter. Ateş bebeği etkiler ama covid etkilemez dedi.

Ben kurutma makinesinden çıkan suyu kullanmıştım ya da içme suyu. Çeşme suyu kullanmamak gerekiyor.

Kızlar karnımda aynı bölgede anlık batma oluyor sık sık yarım saattir, böyle şeyler yaşayan var mı köydeyim stres oldum biraz

Biz de weewell kullanıyoruz olmadı öyle bişey

Musluk suyu kirecliyse ondan olabilir. Biz genelde arıtma suyu koyuyoruz çok zorda kalırsak kaynamış soğumuş şu koyuyoruz canım. Hiç öyle birseyle karsilasmadim

Back
X