2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sürekli çişim geliyoooo bıhtımmmmmmm
Yaaa ben de öyle sürekli tuvaletteyim hatta şu an da sana tuvaletten yazıyorum canım hahahaha😀 iyice sidikli oldum 😏
Benim de a life hospital canım. Hastanemiz de aynıymış :))
Yaaaa inanmıyorum doktorun kiiim😀
Ozlozz Ozlozz siz komşu çıkacaksınız bu gidişle :halay:
Vallahi ya ilk kez böyle bu kadar yakınımdan biri denk geliyo komşuyuz galiba🥰

Bende de baby Plus marka var canım iş görür diye düşünüyorum

maksimum 5-6 ay kullanılıyor bunlar zaten. Bence gayet uygun.

Gerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Ilk çocukta çok kullandım bunu. Eltim vermişti varken kullandim bende ama sonra geri istedi .
Şimdi alsam mi bilemedim

Gerekli mi bilemedim ama araba da mecbur böyle bir şey lazım? Sizce gerekli mi ?
Ilk çocukta çok kullandım bunu. Eltim vermişti varken kullandim bende ama sonra geri istedi .
Şimdi alsam mi bilemedim
Bence çok gerekli hem hastaneye götürürken kullanırsınız hem de araç için güvenli. Hem yolculukta hem doktora giderken kucakta bence rahatsız olur bebek. Daha uygun fiyata da bulabilirsiniz çeşitleri var bi tane edinmeniz güzel olur bence

Şimdi alsam mi bilemedim
Yani hastaneden cıkarken bile onu kullandık . Sonrasında da hep kullandık. Arabada yanıma bagladım hep. Yani cok gerekli bence.

Şimdi alsam mi bilemedim
biz ilk kızımda çok kullanmıştık. İlk zamanlar hastane kontrollerine, aşılara falan götürürken hep bunda götürdük. 3,5 aylıkken de işe başladım babaanneye anneanneye arabada hep bununla götürüp getirdik. Bu kızımda da aynısı olacak. Sabah büyük kızımı okula küçüğü annaneye bırakacağım. Herkesin kendi şartlarına göre değerlendirmesi lazım sanırım.

Şimdi alsam mi bilemedim
Arabanız varsa mecbur biraz canım bir yere giderken arabaya bağlayıp öyle güvenli yolculuk edeceksiniz aynı zamanda hastaneye giderken veya ziyaretlerde de tercih edilecek bir ürün ama arabanız yoksa başka bir alternatif düşünebilirsin tabi

biz ilk kızımda çok kullanmıştık. İlk zamanlar hastane kontrollerine, aşılara falan götürürken hep bunda götürdük. 3,5 aylıkken de işe başladım babaanneye anneanneye arabada hep bununla götürüp getirdik. Bu kızımda da aynısı olacak. Sabah büyük kızımı okula küçüğü annaneye bırakacağım. Herkesin kendi şartlarına göre değerlendirmesi lazım sanırım.

Arabanız varsa mecbur biraz canım bir yere giderken arabaya bağlayıp öyle güvenli yolculuk edeceksiniz aynı zamanda hastaneye giderken veya ziyaretlerde de tercih edilecek bir ürün ama arabanız yoksa başka bir alternatif düşünebilirsin tabi

Evet zaten arabada bundan başka alternatif yok gibi zaten ..
kucakta çok zor oluyor gerçekten
teşekkür ederim :anneadayı: :KK54::KK5:

Kizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Bende de aynı sorun var. Özellikle covid döneminde öksürükten çok zorlanıyordum idrar olayında. Şimdi de ne zaman öksürsem hapşırsam istemsiz geliyor, peçete kar etmiyor, ped koyuyorum onda da hava almıyor gibi hissediyorum. İç çamaşırı değiştirmekten bir hal oluyorum ama en kötüsü işte çalışırken bu durumu kontrol etmek.

Bu arada covid olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım hafif semptomlarla atlatırsınız. Bol C vitamini ve bol sıvı almaya dikkat edin 🙏🏻

Bende de aynı sorun var. Özellikle covid döneminde öksürükten çok zorlanıyordum idrar olayında. Şimdi de ne zaman öksürsem hapşırsam istemsiz geliyor, peçete kar etmiyor, ped koyuyorum onda da hava almıyor gibi hissediyorum. İç çamaşırı değiştirmekten bir hal oluyorum ama en kötüsü işte çalışırken bu durumu kontrol etmek.
Ayenen ben de aynı durumdayim. Önce nadir olurdu ama hamilelikte arttı gibi sanki

Yaaa ben de öyle sürekli tuvaletteyim hatta şu an da sana tuvaletten yazıyorum canım hahahaha😀 iyice sidikli oldum 😏

Yaaaa inanmıyorum doktorun kiiim😀

Vallahi ya ilk kez böyle bu kadar yakınımdan biri denk geliyo komşuyuz galiba🥰
Ebru hoca benimki canım. Senin doktorun kim😊

Isırıyor derken böyle bi noktaya sızı gibi bişey giriyor saniyelik öyle mi bende o şekilde oluyo
Bebek hareket ederken dişliyormuş gibi batma hissi, sanki biri içerden tutup bir uçtan bir uca geriyormuş gibi... sızı gibi değildi yani bir de saniyelik değil uzun süren gerginlik.
Dün magnezyuma başladım, bugün hiç olmadı. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.

Kızlar bel ağrım için doktora yazdım. Yarın çağırdı normalde randevum 29 temmuzdu. 4 haftadır da görmemişim seni gel bi bakalım dedi. Umarım birşey çıkmaz. 🙄

Covit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.

Covit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.
Çok geçmiş olsun canım benim acil sifalar diliyorum susuz kalma bol bol su iç

Çok geçmiş olsun. Sen de bi covid testi yaptır istersen. Aşı bu kadar hasta eder mi?

Back
X