2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Covit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.
Canm çok geçmiş olsun. Ama tüm bu belirtiler aşıdan olamaz. Tesadüf etmiştir aynı zamana. Kusma ishal salgını var şuan. Çok kişiden duydum. Bir de covid testi yaptır istersen. Hatta hızlı test kitlerinden alıp evde de yapabilirsin. Biz hep ondan bakıyoruz.

Covit olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Salı günü tetanoz aşısı olduktan sonraki günden itibaren yatak döşek yatıyorum. İshal, bulantı, bacak ağrısı, üşüme terleme her şey var. Dün acile gittim serum verip yolladılar. İshalim hala kesilmedi. İştahım kapandı zor zahmet patates haşlama yiyorum. Çocukluğumdan beri böyle hastalandığımı hatırlamıyorum. Karnım gitti küçücük kaldı, hamile gibi değilim.
geçmiş olsun :( iyi ki yarin randevun var doktor bakar iyice

Çok geçmiş olsun canım su içmeyi ihmal etme

Çok geçmiş olsun. Sen de bi covid testi yaptır istersen. Aşı bu kadar hasta eder mi?

Canm çok geçmiş olsun. Ama tüm bu belirtiler aşıdan olamaz. Tesadüf etmiştir aynı zamana. Kusma ishal salgını var şuan. Çok kişiden duydum. Bir de covid testi yaptır istersen. Hatta hızlı test kitlerinden alıp evde de yapabilirsin. Biz hep ondan bakıyoruz.
Acildeki dr gerek duymadı diye düşündüm açıkcası. Eşimde ishal ve vücut ağrısı vardı ona test yaptılar negatif çıktı. Geceleri cam açık yatıyorduk ondan diye düşünüyorum. Tetanozda üstüne bağışıklığımı düşürdü sanırım.

Çok geçmiş olsun canım ya bence de sadece tetanoz değildir büyük ihitmal etkisini arttırmıştır inşallah blr an önce toparlarsın🥺

Kızlar bel ağrım için doktora yazdım. Yarın çağırdı normalde randevum 29 temmuzdu. 4 haftadır da görmemişim seni gel bi bakalım dedi. Umarım birşey çıkmaz. 🙄
Zannetmiyorum canım çok süre geçmiş aradan ondan çağırmıştır nasıl o kadar dayandın helal olsun 20 günde mahvoldum bundan sonra on beş günde bir gideceğim

Kızlar selamlar ayaklarım çok şişti ayak bileğimde kemik belli değil özellikle sağ ayağım bu durumu yaşayan varmı kardiyologa gidiyorum yarın

Acildeki dr gerek duymadı diye düşündüm açıkcası. Eşimde ishal ve vücut ağrısı vardı ona test yaptılar negatif çıktı. Geceleri cam açık yatıyorduk ondan diye düşünüyorum. Tetanozda üstüne bağışıklığımı düşürdü sanırım.
Geçmiş olsun cnm iyi olucaksın inşallah 🙏

Kuzum geçmiş olsun çoğumuz grip yada corono olduk canını sıkma inş bi kaç güne atlatırsın hastalığı bol bol limon sık sıcak suya iç
kısalık varsa mümkün olduğunca uzan canısı yorma kendini benimde kısalık vardı dikiş atıldı tuvalet harici kalkmadım hiç o süreçte
1 hafta mı şuan karantina

Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın bu süreçte bol bol uzan oturma bile sadece tuvalet için kalk rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı peki
Teşekkürler herkeslere. Bugün ateşim nihayet düştü. Nezle gibi bişi kaldı. Hapşırıyorum. Ona Bile korkuyorum :) 2,5 cm ve aşağısı riskliymiş sanırım 1,5 benimki. Çok kısalmış gibi geliyor. Sanki bir şey olacak gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum elbette ama keşke kovid olmasaydım da dikilseydi diyorum biraz insan kendini suçluyor.

Kızlar selamlar ayaklarım çok şişti ayak bileğimde kemik belli değil özellikle sağ ayağım bu durumu yaşayan varmı kardiyologa gidiyorum yarın
Benim ilk gebeliğimin son aylarında öyleydi.ayakkabıya giremiyordu ayaklarım ve bacaklarım da davul gibiydi.ben kg aldım sanıyordum ama doğumdan sonra hemen geçti.ödem yapmış yani.ödemdir o

Ben de dün tetanoz aşısı oldum. hafif-orta kol ağrısı ve halsizlik yaptı. biraz da bulantı gibi.
ama ishal salgını var benim de etrafımdaki birçok kişi oldu. ikisi üst üste geldi sanırım. çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun doktoruna da bir görünseydin, covid testi de bir yaptırsan iyi olur gibi. Ben bugün oldum tetenoz ama şu an bir şeyim yok, sağlık ocağında kol ağrısı yapabilir dediler sadece

Teşekkürler herkeslere. Bugün ateşim nihayet düştü. Nezle gibi bişi kaldı. Hapşırıyorum. Ona Bile korkuyorum :) 2,5 cm ve aşağısı riskliymiş sanırım 1,5 benimki. Çok kısalmış gibi geliyor. Sanki bir şey olacak gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum elbette ama keşke kovid olmasaydım da dikilseydi diyorum biraz insan kendini suçluyor.
Canım hiç suçlama kendini elinden geldiğince de stres yapma şu an yapacağın en güzel şey uzanmak progestan vermiştir doktorun zaten onu kullan covid geçince hemen gider yaptırırsın 1 cm ile vaktinde doğuran çok oldu hiç dert etme

Zannetmiyorum canım çok süre geçmiş aradan ondan çağırmıştır nasıl o kadar dayandın helal olsun 20 günde mahvoldum bundan sonra on beş günde bir gideceğim
Ya normalde 1 ayda bir çağırdı hep ayda bir gittim ben 6 da gittim 11 de gittim 15 de gittim. Öyle çok çağırmıyor. Bir gel rahim ağzına bakalım dedi. Ama öyle aşağıda baskı hissetmiyorum bebeğin tekmeleri de çok aşağıda değil göbek deliğimin altında. yine de korktum. Bakalım umarım iyi haber alırım.
Sadece karnım sert. Bi de benim oğlan yer seçiyor mesela sola yatmak iyi ama asla yatırmıyor geriniyor tekmeliyor. Ne zaman sağa dönüyorum o zaman duruyor. Sanırım bu kasılma oluyor.

Canım covid omicronun 2 varyantı varmış biri ishalle geliyormuş ve aşırı terletiyormuş biri de boğaz ağrısı ile geliyormuş. Bence bi test yaptır dilersen. Hoş yaptırsan da pozitif çıkınca birşey vermiyorlar.

Çok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı canım bize de fikir olsun yani sen anladın mı ? Yoksa rutin kontrolde mi çıktı

Back
X