Sagolun kızlar sizin nezdinde iyi dileklerinde dolayı herkese çok teşekkür ederim

darısı kucağına almayı bekleyenlere

Kısaca anlatayım bende, devlet hastanesinde yaptım dogumumu, 6 tane sezaryeni vardı doktorun geliş sırasına göre alacaktı, 8 de hastanedeydim 2.sirada oldum çok şükür beklemedim çok, kendi asistanı ameliyat dosyası açınca dogumhaneye geçtik, son bir nst yapıldı, önlük giydirildi, sonda uyusmadan takıldı (ilk dogumumda da oyle olmuştu,sıkıntı olmadığı için bisey demedim, zaten hemşire çok çok cana yakındı, hiç anlamadım bile), sonra sedyeye yatırdılar 10 gibi ameliyathaneye geçtim. Anestezi uzmanı aşırı aşırı çok iyiydi, bütün süreç boyunca yanımdan ayrılmadı hep konuştu benimle. Spinal yapılınca hemen sıcaklık hissedip uyuşmaya başladım. Doktorum da devreye girdi bu noktada şimdi şunu yapicam, bunu hissedeceksin falan diye. 10.15 te kızım doğdu

doğar doğmaz ameliyat masasında ilk çişini yaptı hatta

acı hiç yok hiç hissetmedim. Sadece kızım çok yukaridaydi benim o yüzden gogus altından bastirdilar mecbur, bunu daha doktorum ameliyata başlamadan söyledi zaten. Kızım doğunca ten tene temas yaptılar, çok uzun tutmadilar yanımda soğuk diye. Dogumhaneye alıp giydirmisler sonrada babaya teslim etmişler. Bende 11 gibi odaya gelmiştim zaten. Odaya geldikten 2 saat sonra şu ve kahve içtim. Gazim cikincada corba. Katı gıda tuvalete çıkınca dedi doktorum. 6 saat sonra kaldırdılar beni, gazdan dolayı dikislerimde sancı var, yürüdükçe gaz çıkıyor, gaz çıktıkça dikislerim rahatlıyor. Hem genel hem spinal anestezi almış biri olarak korkmayın, panik yapmayın ve kesinlikle spinal anestezi ile doğum yapın

uzun oldu hakkınızı helal edin