Ben bu stresler yuzunden cocugu kac kere doktora goturdum bilmiyorum. En son doktor odasindan kovacakti bizi

benim oglum zaten cok dusuk kilolu dogdu, sutu de zar zor icti ek gidaya gecti onu da bir hafta kadar yedi sonra agzini kilitledi. Kilosu da hala dusuk ama doktor gelisimi gayet normal diyor. Bebeklerin bazen kilo almamaladi hatta vermeleri bile normalmis bir hastalik vs olmadigi surece. Neyse ek gidayi asla zorlamayacaksin dedi. Ne kadar isterse o kadar yesin, hic yemezse de sorun degil 1 yasina kadar ek gida doymak icin degil oyun icin dedi. Eline ver bol bol kendi yesin dedi hatta. Basta korktum benim oglum yeni 7 aylik oldu ama gercekten de ogurse bile bogulmuyor, bu sayede sadece corba icerken baya buyuk parcalari yutmayi ogrendi. Hala cok az yiyor, ben de agzina kucuk parcalar veriyorum elimle( bugun yumurta ve lor yedi mesela) baya bir aciyor agzini ama doyurucu miktarlarda yemiyor. Boyle yapmaya basladiktan sonra en azindan her seyi dener oldu. Mutlaka agzini aciyor az da olsa yiyor, miktara hic takilmiyorum artik. Kendim bu konuyu cok stres yaptigim icin yazmak istedim. Uzmeyin kendinizi bebekler de yetiskinler gibi hepsinin yeme kapasitesi bir degil.