Bence hala 3 uykudaysanız yat kalk haline ve bebeğine şükret

bizimki ayşardır 2 uyduda. Ve şu son günlerde tek uyku çalışmalarına girişiyor aman yarabbı. O kadar zor kı 5 6 saat oyalamaya çalışmak
Tek uykuya geçmesi için çok erken değilmi canım?

Sanırım 1.5 yaş gibi falan geçiyolardı tek uykuya, hatta belkide daha geç hatırlayamadım
Ayına göre 3-4 saat gündüz uykusu yapmaları lazım diye biliyorum kuzum
Peki kaç saat uyuyor gündüz?
Offf evet yaa bazen oyalamak öyle zor oluyorki saçmasapan danslar yapıyorum dikkatini çeksin diye
Bi 2-3 dk dikkatini çekiyor en azından

Sonra yine ımmmm ıınnnnnn inleme hali

heceleme de yok bizde
Sadece ınnnnnn ımmm inler durur
Merhaba kızlar. Bu mesajı ağlayarak yazıyorum çok yoruldum gücüm kalmadı diğer gün olmasını istemiyorum artık.. 9 ay 7 günlük oğlum. Gündüz iki uykusu var ama son 2haftadır gece asla yok. Bütün gece ağlama krizi. İki alt diş çıktı doktor üsttler kabarmaya baslamıs onlar yapıyo olabilir dedi. Ama cok uzun sürdü dayanamıyorum artık gece ağlama krizlerine uyumamasına. Çok zorlanıyorum sabrım tükendi çok bitik haldeyim üstüne bide yeni grip oldu sımdı burnu tıkalı diye hepten uyuyamıyor. Ne olur bana bir çözüm sunun gece uykusu ıcın
Canım benim
Seni çok iyi anlıyorum
Bazen okadar tükeniyorumki bu günler hep böyle mi geçecek diye umutsuzluğa düşüyorum
Muhtemelen 8-9.ay atağı içindesiniz
Doğması gereken tarihe göre internette hesaplama siteleri var ordan bakabilirsin canım
Malesef atak dönemlerinde bebekler bambaşka oluyorlar , bir de diş denk gelirse işte ozaman çığrından çıkıyor işler
Gece uykusu için tok tutan mamalar var onlardan yapabilirsin
Bugün daha yeni denk gelmiştim
2havuç
1elma haşlıyorsun buharda
Sonra blendırdan geçiriyorsun
Ocakta da pirinç unu ve suyu pişirip en son bunları içine katıyorsun
Denendi onaylandı diyordu takip ettiğim kişi
Bu şekilde hem tok tutan hemde uyku getiren mamalarla bi denesen canım belki faydası olur