Canım benmde 20 ocaktaMerhaba arkadaslar bende 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu 5.gun transferim oldu yani ayin 10 unda 20.sinde gebelik testi yaptiracagim dun test yaptım negatif çıktı ayin 20 sini bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benmde 20 ocaktaMerhaba arkadaslar bende 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu 5.gun transferim oldu yani ayin 10 unda 20.sinde gebelik testi yaptiracagim dun test yaptım negatif çıktı ayin 20 sini bekliyorum
Test yaptın mı canımYok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosu
Eşinden kaynaklımı tutmuyado embryoBende nasipse subatta transfer olcam, 2 tane 5.gün embrıom var ilk koyulan tutmadı, esimde morfolojı bozuklugu vardı, bu tutar inşallah
Sonucunuz inşallah istediğiniz gibi olmuşturHayırlısı olsun inş. hemen hemen aynı gibiyiz :) bende de 3.gün dondurulmuş embiriyolarım var transferim bu ay sonu olacak hayırlısıyla, benimde 3. denemem ilki negatifti ikinci de hiç ne dondurma ne de transfer aşamasına gidemedik3.yü başka merkezde deniyoruz inş. bu kez çok umutluyuz. Allah isteyen herkese versin inş. dualarımız seninle güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Evet cnm.eşim de varikosel var, bebekkende yumurtalıkları yukardaymıs eşimin amilyatla aşaya cekmişler, oyuzden varıkosel amılyatı nı doktor önermedi daha kötü olur dedi hiç şansınız kalmaz dedi asla amılyat olma dedi, bizde olmadık tüp bebek denedık, morfolojı bozuklugunda tutmama şansı cok yüksekmıs, ilki tutmadı, 2 donmus embrıom var onlarıda deniycez bakalım,Eşinden kaynaklımı tutmuyado embryo
Benimde ocağın 21 nde test günümCanım benmde 20 ocakta
Amin inş. herkesin sonucu istediği gibi pozitif olsunSonucunuz inşallah istediğiniz gibi olmuştur![]()
Bence yapma canım sabret inşallah güzel haberler alırım hepinizdenCanım ben bekliyorum 26 sında test günüm 5. Günüm bugun cuma günü yapsammı bilmiyorum 8. Gün oluyor
Negatif cıktı sonuç canımTest yaptın mı canım
Olmadı canım negatifCanım sonuçum nedir
Üzülme canım Allah buyuk benimde yarın kan günüm hepinizden dua bekliyorum herhangi hiç bir belirtim öyle mutsuzum ki anlatamam degişik bir duygudayımOlmadı canım negatif![]()
Rabbim inşallah nasip eder. Benimde 2 embriyo vardı transfer ettik 5. Gün embriyo digeri 3 gün embryo. Yarın kan verme günüm dualarını bekliyorumEvet cnm.eşim de varikosel var, bebekkende yumurtalıkları yukardaymıs eşimin amilyatla aşaya cekmişler, oyuzden varıkosel amılyatı nı doktor önermedi daha kötü olur dedi hiç şansınız kalmaz dedi asla amılyat olma dedi, bizde olmadık tüp bebek denedık, morfolojı bozuklugunda tutmama şansı cok yüksekmıs, ilki tutmadı, 2 donmus embrıom var onlarıda deniycez bakalım,
Hayir canmm dondurulmuşTaze transfer miydi seninki canım
Bilmiyorum canmm doktorum transferden bi gun önce göbekten vurulmam icin bi igne vermisti bende ne oldugunu sormadım şuan adinida hatirlamiyirum dondurulmuş yumurta ya çatlama igne yapiyolarmi acaba bilmiyorumDondurulmus transferde catlatma ignesi mi kullanmistiniz? Adi ne acaba
Ben transferden 5 gun once igneye basladim ama o igne de progestan dex adinda, her gun oluyorum.Bilmiyorum canmm doktorum transferden bi gun önce göbekten vurulmam icin bi igne vermisti bende ne oldugunu sormadım şuan adinida hatirlamiyirum dondurulmuş yumurta ya çatlama igne yapiyolarmi acaba bilmiyorum
Benm transferden bi gün once akşam vuruldum sabah transfere gittimBen transferden 5 gun once igneye basladim ama o igne de progestan dex adinda, her gun oluyorum.