- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Yakın tarihler verme bariben kucuk kucuk hedefler koyuyorum kuzum25 eylul den sonra da dicem ki 8 ekim de annemer gelicek , 8 ekim den sonra dogsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın tarihler verme bariben kucuk kucuk hedefler koyuyorum kuzum25 eylul den sonra da dicem ki 8 ekim de annemer gelicek , 8 ekim den sonra dogsun
![]()
Günlerdir içimde 7 Ekim tarihi var ya nedense o gün gelecek gibi hissediyorumben kucuk kucuk hedefler koyuyorum kuzum25 eylul den sonra da dicem ki 8 ekim de annemer gelicek , 8 ekim den sonra dogsun
![]()
Sol göğsümde bir sizi var kuzum ama oyle cokta deil benim bugun beyaz akintim cok oldu normalde hic olmazdi vicudumun oyunlarina akil sir ermiyor su anda belim agriyor sanki her an dogum baslayacakmis gibialdirmiyorum artik hep yanlis alarm ⚠ eşim artik inanmiyor bana bende kendime inanmiyorum saldim iyicee
![]()
Sol göğsümde bir sizi var kuzum ama oyle cokta deil benim bugun beyaz akintim cok oldu normalde hic olmazdi vicudumun oyunlarina akil sir ermiyor su anda belim agriyor sanki her an dogum baslayacakmis gibialdirmiyorum artik hep yanlis alarm ⚠ eşim artik inanmiyor bana bende kendime inanmiyorum saldim iyicee
![]()
Ben o siziyi son 1 haftadır bebek aşırı değişik hareketler yaptıktan sonra oraya sızı geliyor saniyeler sürüp geçiyor. Sonra tekrar aşırı hareket takla atiyor sanki tekrar sızı oluyor. Ne zaman hareketi bitiyor o zaman geçiyor o sızıKızlar şimdi size bir ağrı tarif edecemçatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor kii. Çocuklugumuza döneliim uzun saatler bisikletin üzerinde oturursun da hani vijana kısmında bir ağrı sızı olurdu akşamları evde
hatırladınız mı o ağrıyıı çatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor. Benim öyle bir ağrım var tam ağrıda değil sızlama gibi bir şey
Hareket esnasında değil o bende ara ara oturup kalkarken hissettiğim böyle çok yürüdüğümde yada çok ayakta durdugumda hissediyorum. Bebek aşırı hareket ettiğinde benim mesaneyi tekmeliyot sanırım çişim gelmiş gibi hissediyorumBen o siziyi son 1 haftadır bebek aşırı değişik hareketler yaptıktan sonra oraya sızı geliyor saniyeler sürüp geçiyor. Sonra tekrar aşırı hareket takla atiyor sanki tekrar sızı oluyor. Ne zaman hareketi bitiyor o zaman geçiyor o sızı
Sonumuz hayir olsun kuzumAynen öyle belim yetti bugün akşamüstü de aşağıda oynuyor bıçaklar giriyor ay diye geziyorum evde psikoloji falan kalmadı yatıyorum kalkıyorum bıktı ev ahali benden
eksikleniyorum cok
AminnnnSonumuz hayir olsun kuzumbugunleri gulumseyerek hatirlayacagiz insallah
![]()
![]()
Sancı sıkladıyor beş dk bir gelmeye başlıyor ve kabızlık hissin oluşuyor sendede aynı şekilde mi olur bilemiyorum kiBenim de 36+2 yani kanama falan olmadığı ve dayanamadığım ağrı yoksa önemsemeyeyim mi
Benim yaklaşık bir haftadır ara ara oluyordu adet sancısı gibi bibsancim ama daha var diye Irak'ı olmadım şimdi kucağımda küçük bey şaka gibi insan inananiyorAllah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah
E Eymen58em çok güzel geçmiş doğum hepimizin başına inşallahAllah analı babalı büyütsün Sağlıkla sıhhatle
Benim bel ağrım hep uykudayken oluyor adet sancısı gibi yatma pozisyonundan herhalde çarşamba ben de tam 37. Haftayı doldurunca muayeneye gideceğim kısmet
Hayirlisi diyelim kuzumGünlerdir içimde 7 Ekim tarihi var ya nedense o gün gelecek gibi hissediyorumtakvimde istemsizce 7 Ekim takılıyor gözüme internette gezinirken 7 Ekim yazısı filan görüyorum
37+4 olcam o gün nasipse gelebilir bir tarih ama tarihin sürekli kendine çekmesi ilginc geliyor
![]()
Kızlar şimdi size bir ağrı tarif edecemçatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor kii. Çocuklugumuza döneliim uzun saatler bisikletin üzerinde oturursun da hani vijana kısmında bir ağrı sızı olurdu akşamları evde
hatırladınız mı o ağrıyıı çatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor. Benim öyle bir ağrım var tam ağrıda değil sızlama gibi bir şey
benim arkadasimin kizi 39. haftada 52 cm dogmustu kuzum. normal gibi geldi boyu bana bebegininBu arada doktorlariniz size bebislerin boyunu soyluyor mu? Onceden soyluyordu benimki kagitta da yaziyordu artik soylemiyor. Sorunca Fl uzunlugunu 7 ile carp dedi oyle yapinca 49 cm cikiyor benim bebis o da biraz uzun geldi bana cunku bebek 36 haftayla uyumlu aslinda. Bi yanlislik mi var anlayamadim
Aman çok şükür güzelce gelişsin ufaklık seni korkutmadanKizlar ben simdi perinatolog randevumdan ciktim.
Bebegim haftasiyla tam uyumlu. 32 haftalik cikti olmasi gerektigi gibi. kilosu da 1780 gr.
Doktor hersey guze yolunda gozukuyor dedi.
Amma ve lakin benm tansiyon tabiki 14/10 cikti oradabir ilacimin dozunu yukseltti ve eylul 27 yle , ekim 4 e tekrar randevu verdi. Gebelik zehirlenmesi olmadigina emin olmak icin .
simdi diger hastanede nst randevum vardi , o geldim bekliyorum![]()
Çatı ağrısı ne oldugunu bilmediğim için acaba benim hhissettiğim mi diyorum. Ama simdi sen söyleyince evet o böyle yanlardaki kemikler olması lazım sanırım çatı denilen yerde orası sanırım. Benim tam vajinada dediğim gibi bi sızlama böyle bisiklete uzun binmişim gibi orası ne ağrısı bilmiyorum cocuğun yükü biniyor belki ondandırBahsettigin bende de oluyor ama benim cati agrisi sandigim sey vajinanin kenarinda iceriden kemik agrisi gibi. Sanki bacagini kitlatsan rahatlayacakmis gibi bir his oluyor bende. Dedigin sey tam vajinada oluyor bu boyle tam onun yaninda ama kemikten gelen bir agri. Ben onu saniyorum cati agrisi diye![]()
Bu arada doktorlariniz size bebislerin boyunu soyluyor mu? Onceden soyluyordu benimki kagitta da yaziyordu artik soylemiyor. Sorunca Fl uzunlugunu 7 ile carp dedi oyle yapinca 49 cm cikiyor benim bebis o da biraz uzun geldi bana cunku bebek 36 haftayla uyumlu aslinda. Bi yanlislik mi var anlayamadim
ohh sende de guzel haberler aldik canim bugunkızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Merhaba, anladigim kadarı ile sezeryan. Siz mi istediniz yoksa öyle mi gerekti? Ben de ne yapsam bilemez haldeyim de o sebeple soruyorum.Bizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah