Bende de beyaz akıntı coğaldı magnezyumu günde ikiye çıkardım çünkü sancımı bilmiyorum ama karnım inanılmaz sertlesiyor bazen cocuğun hareketleri ağrı yapıyor. Sağ kaburgam zaten pertSol göğsümde bir sizi var kuzum ama oyle cokta deil benim bugun beyaz akintim cok oldu normalde hic olmazdi vicudumun oyunlarina akil sir ermiyor su anda belim agriyor sanki her an dogum baslayacakmis gibialdirmiyorum artik hep yanlis alarm ⚠ eşim artik inanmiyor bana bende kendime inanmiyorum saldim iyicee
Dışarda büyütürsün annesi içini rahat tut sağlıgı yerinde olsunda kiloyu alır sütün şifa olur ona. 1 hafta seninde şafak o zamanHayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğum yapanlarimiz var okudum ama yazamadim gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Allah sizin de yardımcınız olsun bir an önce toparlarsinjz insaallah darisida bizlere
Benimde dun son kontrolum vardı durumlar aynı yine moralim bozuldu baya çok ağladım bugün iyiyim şükür.
Rabbimden ne gelirse baş göz üstüne.
Kilo alımıda yine az olmuş 2700 olmuş dedi artık bu kaç gün içinde ne kadar alırsa yemedigim şey kalmadı halbuki.
Haftaya çarşamba doğuma gidecegim daha bir yandan evin temizligi kış hazırlığı derken çok yorgun hissediyorum bende durumlar böyle.
Elimden geldiğince sizlerin mesajlarini okuyorum yapabildiğim kadar yazarim görüşmek uzere:)
ben de aynı durumdayım. 2.5 yaşını geçti kızım. şimdi onu bırakıp girmek gözümü dolduruyor düşününce. ilki genelde o ayılırken ki zorluk ilk doğrulmadaki acı falan düşündükçe geriyor beni açıkçası. Allah yardımcımız olsun hepimizinYa bence ilkinde o kadar ağrı beklemediğinden insana daha zor geliyor olabilir teknik anlamda orası iyileşmiş oluyor fitness bile yapmıştım ben geçen senelerde bi ağrı sızı yoktu en fazla ilki kadar acır diyorum bakalım yaşayıp görcez..
Anesteziyi de perşembe konuşacağım genel istiyorum da yeni doktor ne der bilmiyorum
Psikolojik anlamda da geride çocuk bırakıp girmek konusu bu sefer daha zoruma gidiyor
Anladım, teşekkürler, sağlıkla büyütün inşallahHem ben istedim hemde öyle gerekiyor bizde hepsi bir arada
İlki sezeryan zaten sonrasında da 2 kürtajım var durum böyle olunca biraz zorunlu oldu. Birde pıhtılaşma var bende onunda etkisi oluyormuş. Ama ben zaten kendimde normal doğum potansiyeli görmüyorum ilkinde yarım saat anca çektim o sanciyi oda beni çok korkuttu
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğum yapanlarimiz var okudum ama yazamadim gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Allah sizin de yardımcınız olsun bir an önce toparlarsinjz insaallah darisida bizlere
Benimde dun son kontrolum vardı durumlar aynı yine moralim bozuldu baya çok ağladım bugün iyiyim şükür.
Kilo alımıda yine az olmuş 2700 olmuş dedi artık bu kaç gün içinde ne kadar alırsa yemedigim şey kalmadı halbuki.
Haftaya çarşamba doğuma gidecegim daha bir yandan evin temizligi kış hazırlığı derken çok yorgun hissediyorum bende durumlar böyle.
Elimden geldiğince sizlerin mesajlarini okuyorum yapabildiğim kadar yazarim görüşmek uzere:)
Benim etrafimdaki bebeler kisa dogdugu icin ben oyle sanmisim arastirdim normalmisbenim arkadasimin kizi 39. haftada 52 cm dogmustu kuzum. normal gibi geldi boyu bana bebeginin
Lütfen kilosuna takılmayıncanınızı sıkmayınHayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğum yapanlarimiz var okudum ama yazamadim gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Maşallahcnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi
Bugün Doruk Bey ile buluşma günü müydü ben mi yanlış hatırlıyorumMaşallah
Ağrıları ve kasilmalari takip et düzenli geldiği zaman , adet sancısı gibi ama gittikçe artan bir sancı olduğu zaman, dinlenince falan geçmiyorsa doğum sancisidir. sık sık idrara çıkıyorsun bir de bazıları ishal oluyor benim de öyleydi ishal gibiydim.Benim de 36+2 yani kanama falan olmadığı ve dayanamadığım ağrı yoksa önemsemeyeyim mi
Doğuma hazırlanıyor sanırım vücudunKızlar bugün 2 defa belime vuran az sancı çektim şu andada yarım saaatir durmadan kızçem vuruyor ne oluyor acaba doğum mu yaklaşıyor
Çatı ağrısı o tam kemik var ya iki yanda onlarda oluyor yürüyünce ayakta falan kalınca çok fena ağrı yapıyordu bende 18. Haftamda başlamıştı resmen kütür kütür ses geliyordu yürüdükçeKızlar şimdi size bir ağrı tarif edecemçatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor kii. Çocuklugumuza döneliim uzun saatler bisikletin üzerinde oturursun da hani vijana kısmında bir ağrı sızı olurdu akşamları evde hatırladınız mı o ağrıyıı çatı ağrısı dediğiniz o mu oluyor. Benim öyle bir ağrım var tam ağrıda değil sızlama gibi bir şey
Hayırlı olsun bebisin canım Allah anali babalı büyütsündaha kolayı sizlerin olsun, saolasn
cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi
Bebek indi aşağıya hissediyorum artık midemdeki baskı azaldı karnımla gögsüm arasında 2 parmak giriyor. Ama pozisyonundan hala süpheliyim döndü mü diye. Karnımın alt tarafında hissediyorum hareketlerini tekme gibi değil ama kollarıyla da öyle hareket eder mi bilmyiorum. Biz tekme demeye alısmısız ya. Haftaya kontrolüm var daha vakit o zamana öğrencez artık ne alemde minik beyAğrıları ve kasilmalari takip et düzenli geldiği zaman , adet sancısı gibi ama gittikçe artan bir sancı olduğu zaman, dinlenince falan geçmiyorsa doğum sancisidir. sık sık idrara çıkıyorsun bir de bazıları ishal oluyor benim de öyleydi ishal gibiydim.
Doğuma hazırlanıyor sanırım vücudun
Çatı ağrısı o tam kemik var ya iki yanda onlarda oluyor yürüyünce ayakta falan kalınca çok fena ağrı yapıyordu bende 18. Haftamda başlamıştı resmen kütür kütür ses geliyordu yürüdükçebelki bebek aşağıya indiyse biraz onun yükü ağrı yapmıştır
Hayırlı olsun bebisin canım Allah anali babalı büyütsünKarın yanması bir süre devam ediyor ve kabız falan olma çok fena gaz sancısı oluyor gaz sancısından çok çektim ilk 1 hafta normal tuvaletimi yaparken bile karnım çok ağrıyordu dikişler değil gazdandi
Bizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah
daha kolayı sizlerin olsun, saolasn
cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Doğum yapanlarimiz var okudum ama yazamadim gözünüz aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım insaallah sağlıklı olsunda tek duam bu suandaDışarda büyütürsün annesi içini rahat tut sağlıgı yerinde olsunda kiloyu alır sütün şifa olur ona. 1 hafta seninde şafak o zamanSon 1 haftada kendinii yorma bence çok fazla yorsanda yemek yemeği ihmal etme sakın. Bizlere güzel haberleri ver inşallah unutma yazmayıı
Evet canım artık bıraktım takmayı ama daha çok doktorun bacak boyu kısa demesine taktım 3 hafta geriden geliyor bir hastalık da olabilir genetikde dedi öyle deyince istemsiz göz yaslarim suzuldu evlat söz konusu insaallah birşey çıkmaz ama.Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kacinci haftadasin bilmiyorum ama daha 1 hafta varmis dogumuna 150 gr alsa 2850 olur o da gayet normal bi bebis oluyor. Biz biraz tombik olsun istiyoruz ama kucuk bebek daha kolay buyuyor diyorlar. Uzme canini Allah saglik versin yeterki.
Kendini yormamaya calis canim bence enerjini doguma sakla.
Benim etrafimdaki bebeler kisa dogdugu icin ben oyle sanmisim arastirdim normalmis
Amin amin canım insaallah evet okuyorum yazamıyorum dedim ya çok mutlu oluyorum gördükçe darısı bize az kaldı.Lütfen kilosuna takılmayıncanınızı sıkmayın
Haftasını tamamlamış sayılır maşallah gerisi mühim olmasın hiç.
Benim 36 lık kızım minicik 2200 lere kadar düşmüştü ama o kadar güçlülerki inanamazsınyeterki iyi olsunlar, allahım nazarlardan korusun hepsini
Anladım canım, kollarıyla da yapıyorlar benimki fır dönüyordu içerde sürekli eli kolu çıkacak şimdi diyordum ama tekmeleri daha güçlü oluyordu. Elini falan daha hafif hissediyordum tekmeye göre. Normal doğum istiyorsan inşallah dönmüştürBebek indi aşağıya hissediyorum artık midemdeki baskı azaldı karnımla gögsüm arasında 2 parmak giriyor. Ama pozisyonundan hala süpheliyim döndü mü diye. Karnımın alt tarafında hissediyorum hareketlerini tekme gibi değil ama kollarıyla da öyle hareket eder mi bilmyiorum. Biz tekme demeye alısmısız ya. Haftaya kontrolüm var daha vakit o zamana öğrencez artık ne alemde minik bey
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsünkızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Benim de kızım 33 aylık zaten ilgilenmekte zorlanıyor insan üzülüyorum bebek doğunca nasıl olacak felan diye geriliyorum. Allah yardımcımız olsunben de aynı durumdayım. 2.5 yaşını geçti kızım. şimdi onu bırakıp girmek gözümü dolduruyor düşününce. ilki genelde o ayılırken ki zorluk ilk doğrulmadaki acı falan düşündükçe geriyor beni açıkçası. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Hiç bir sorun cıkmayacaktır canım bacak boyu konusundada içini rahat tut insallah kimi insanın gövde boyu daha uzun oluyor o şekildede olabilir sorunsuz olsun insallah kalbini temiz tutAllah razı olsun canım insaallah sağlıklı olsunda tek duam bu suandayanlız olduğum için birşeyleri doğum sonrasina birakmak istemiyorum kafam rahat olsun diye. O yuzden hergün birşeyler yapıyorum.
Yemek yiyorum muz kasar ceviz kıymalı yumurta yoğurt süt herşeyi tüketiyorum iştahım yok yemesem çok acikmiyorum ama ışte bebek için yiyorum sürekli bakalım nasip artik:)
Doktor konusmuyor ya doğum şekliniAnladım canım, kollarıyla da yapıyorlar benimki fır dönüyordu içerde sürekli eli kolu çıkacak şimdi diyordum ama tekmeleri daha güçlü oluyordu. Elini falan daha hafif hissediyordum tekmeye göre. Normal doğum istiyorsan inşallah dönmüştür
Evet canım hafızana hayran oldumBugün Doruk Bey ile buluşma günü müydü ben mi yanlış hatırlıyorum
Hayırlısı olsun sağ salim kucağına al da doğum şekli önemli değilHiç bir sorun cıkmayacaktır canım bacak boyu konusundada içini rahat tut insallah kimi insanın gövde boyu daha uzun oluyor o şekildede olabilir sorunsuz olsun insallah kalbini temiz tutYediklerimde kuzucuğa şifa olsun
Doktor konusmuyor ya doğum şeklinihani sezeryanı zorunlu tutan bir durum yok şuanda ama bakalım normal doğum yapabilirseem normal istiyorum tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?