2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende de beyaz akıntı coğaldı magnezyumu günde ikiye çıkardım çünkü sancımı bilmiyorum ama karnım inanılmaz sertlesiyor bazen cocuğun hareketleri ağrı yapıyor. Sağ kaburgam zaten pert Ama erken gelecek gibi hissediyorum insallah 37 sonrası gelir

Dışarda büyütürsün annesi içini rahat tut sağlıgı yerinde olsunda kiloyu alır sütün şifa olur ona. 1 hafta seninde şafak o zaman Son 1 haftada kendinii yorma bence çok fazla yorsanda yemek yemeği ihmal etme sakın. Bizlere güzel haberleri ver inşallah unutma yazmayıı

ben de aynı durumdayım. 2.5 yaşını geçti kızım. şimdi onu bırakıp girmek gözümü dolduruyor düşününce. ilki genelde o ayılırken ki zorluk ilk doğrulmadaki acı falan düşündükçe geriyor beni açıkçası. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Anladım, teşekkürler, sağlıkla büyütün inşallah

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kacinci haftadasin bilmiyorum ama daha 1 hafta varmis dogumuna 150 gr alsa 2850 olur o da gayet normal bi bebis oluyor. Biz biraz tombik olsun istiyoruz ama kucuk bebek daha kolay buyuyor diyorlar. Uzme canini Allah saglik versin yeterki.
Kendini yormamaya calis canim bence enerjini doguma sakla.

benim arkadasimin kizi 39. haftada 52 cm dogmustu kuzum. normal gibi geldi boyu bana bebeginin
Benim etrafimdaki bebeler kisa dogdugu icin ben oyle sanmisim arastirdim normalmis

Lütfen kilosuna takılmayıncanınızı sıkmayın
Haftasını tamamlamış sayılır maşallah gerisi mühim olmasın hiç.
Benim 36 lık kızım minicik 2200 lere kadar düşmüştü ama o kadar güçlülerki inanamazsın yeterki iyi olsunlar, allahım nazarlardan korusun hepsini

Benim de 36+2 yani kanama falan olmadığı ve dayanamadığım ağrı yoksa önemsemeyeyim mi
Ağrıları ve kasilmalari takip et düzenli geldiği zaman , adet sancısı gibi ama gittikçe artan bir sancı olduğu zaman, dinlenince falan geçmiyorsa doğum sancisidir. sık sık idrara çıkıyorsun bir de bazıları ishal oluyor benim de öyleydi ishal gibiydim.
Kızlar bugün 2 defa belime vuran az sancı çektim şu andada yarım saaatir durmadan kızçem vuruyor ne oluyor acaba doğum mu yaklaşıyor
Doğuma hazırlanıyor sanırım vücudun
Çatı ağrısı o tam kemik var ya iki yanda onlarda oluyor yürüyünce ayakta falan kalınca çok fena ağrı yapıyordu bende 18. Haftamda başlamıştı resmen kütür kütür ses geliyordu yürüdükçe belki bebek aşağıya indiyse biraz onun yükü ağrı yapmıştır
daha kolayı sizlerin olsun, saolasn

cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi
Hayırlı olsun bebisin canım Allah anali babalı büyütsün Karın yanması bir süre devam ediyor ve kabız falan olma çok fena gaz sancısı oluyor gaz sancısından çok çektim ilk 1 hafta normal tuvaletimi yaparken bile karnım çok ağrıyordu dikişler değil gazdandi

Bebek indi aşağıya hissediyorum artık midemdeki baskı azaldı karnımla gögsüm arasında 2 parmak giriyor. Ama pozisyonundan hala süpheliyim döndü mü diye. Karnımın alt tarafında hissediyorum hareketlerini tekme gibi değil ama kollarıyla da öyle hareket eder mi bilmyiorum. Biz tekme demeye alısmısız ya. Haftaya kontrolüm var daha vakit o zamana öğrencez artık ne alemde minik bey

Bizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah

daha kolayı sizlerin olsun, saolasn

cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal mi

-Sunshine Güneş kızdan tam takip yapamazsın seen bu şekilde toplu alıntılayayımda müsait vaktinde tabloyu güncellerken yardımcı olur sana. Tabloda görmek benimde hosuma gidiyoor böyle aylardır bir paylaşım halindeyiiz herkesin mutlu güzel haberini almak arada tabloya bakınca görmek hoşuma gidiyor

Allah razı olsun canım insaallah sağlıklı olsunda tek duam bu suanda yanlız olduğum için birşeyleri doğum sonrasina birakmak istemiyorum kafam rahat olsun diye. O yuzden hergün birşeyler yapıyorum.
Yemek yiyorum muz kasar ceviz kıymalı yumurta yoğurt süt herşeyi tüketiyorum iştahım yok yemesem çok acikmiyorum ama ışte bebek için yiyorum sürekli bakalım nasip artik:)

Evet canım artık bıraktım takmayı ama daha çok doktorun bacak boyu kısa demesine taktım 3 hafta geriden geliyor bir hastalık da olabilir genetikde dedi öyle deyince istemsiz göz yaslarim suzuldu evlat söz konusu insaallah birşey çıkmaz ama.

Amin amin canım insaallah evet okuyorum yazamıyorum dedim ya çok mutlu oluyorum gördükçe darısı bize az kaldı.
Rabbim muhafaza etsin bütün evlatlari

Anladım canım, kollarıyla da yapıyorlar benimki fır dönüyordu içerde sürekli eli kolu çıkacak şimdi diyordum ama tekmeleri daha güçlü oluyordu. Elini falan daha hafif hissediyordum tekmeye göre. Normal doğum istiyorsan inşallah dönmüştür

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün umarım bacağında bir sorun yoktur.
Benim de kızım 33 aylık zaten ilgilenmekte zorlanıyor insan üzülüyorum bebek doğunca nasıl olacak felan diye geriliyorum. Allah yardımcımız olsun

Hiç bir sorun cıkmayacaktır canım bacak boyu konusundada içini rahat tut insallah kimi insanın gövde boyu daha uzun oluyor o şekildede olabilir sorunsuz olsun insallah kalbini temiz tut Yediklerimde kuzucuğa şifa olsun
Doktor konusmuyor ya doğum şeklini hani sezeryanı zorunlu tutan bir durum yok şuanda ama bakalım normal doğum yapabilirseem normal istiyorum tabi ki

Hayırlısı olsun sağ salim kucağına al da doğum şekli önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…