inşallah yaa ordan da temiz hbr alsam içim cok ferahlıcak. bol bol yatın bol bol uyuyunohh sende de guzel haberler aldik canim bugun
simdi uzuntu stres ve dogum oncesi de cok kosturdun dinlenemedin pek , bir kac gune zaten sutun de istedigin sekilde gelir, agrilarin da biraz hafifler
bebisin ayaginda ki kasilma yarin gecer insallah
Bir bebeğimize daha sağ salim kavuştuk çok şükür.kızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Aaa gözünüz AydınArkadaşlar merhaba cuma gece bende doğum yaptım. Bebişim biraz aceleci çıktı :) Rabbim hepinizi bebislerinize kavuştursun hayırlı ve güzel zamanlarda inşallah
Diloşum ne güzel haberler bunlarKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Bu benim hamile kalınca ilk gördüğüm rüyaydı hatta ve hatta çocuğu arabada unutuyordum dehsete kapılmıştımBende geçen doğum yapmışım bir gün beslemeyi unutmuşumtövbe estağfurullah
Ay çarşamba mı yarın olan çarşamba mıBizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah
Ahhh yoldaş gözün Aydınkızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Katılıyorum
Hadi inşallahGünlerdir içimde 7 Ekim tarihi var ya nedense o gün gelecek gibi hissediyorumtakvimde istemsizce 7 Ekim takılıyor gözüme internette gezinirken 7 Ekim yazısı filan görüyorum 37+4 olcam o gün nasipse gelebilir bir tarih ama tarihin sürekli kendine çekmesi ilginc geliyor
Maşallah canımkızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
inşallah yaa ordan da temiz hbr alsam içim cok ferahlıcak. bol bol yatın bol bol uyuyun
daha kolayı sizlerin olsun, saolasnBir bebeğimize daha sağ salim kavuştuk çok şükür.Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah minnoş.
cnm 3150 50cm geldi, ağrılarınız nezmn azaldı acaba karnım yanıyor normal miAaa gözünüz Aydınallahım analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin
Kaç haftalık kaç gr, boyunda doğdu Bebiş ekleyeyim listemize
Diloşum ne güzel haberler bunlar
Hastanede muhakkak emzirme eğitimi al olur mu süt sağma makinasını da kullan muhakkak. Göğüs uçların da çıkar Bebiş de kolayca tutar merak etme
Boyu kaç dora beyimizin
Bu benim hamile kalınca ilk gördüğüm rüyaydı hatta ve hatta çocuğu arabada unutuyordum dehsete kapılmıştım
Ay çarşamba mı yarın olan çarşamba mı
Kolayca kavuşun inşallah
Ahhh yoldaş gözün Aydın
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ortopediden de sorun çıkmaz inşallah
Bebito kaç kg boyunda doğdu bakayım ekleyeyim miniği listeye
Hadi inşallah
Maşallah canımHayırlı olsun gözün Aydın
saolasın cnm bnm
bak buna şimdiden katılıyorum
Yaa hadi bakalım bir miniğimiz daha geliyor Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almaya kızına kavusmayı nasip etsiinBizde bugün günümüzü aldık çok şükür Çarşamba günü saat 06.00 da hastanede olacaz kızıma kavuşmaya saatler kaldı Allah'ın izniyle inşallah
Bende senden haber bekliyordumm gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahkızlar ii diyelim ii olalımo an cok sukur ameliyat gercekten kolay heyacanı saymazsak snraki yarım saatide iide ondan snr olay başlıo. 3saat öldüm ağrıdan sızıdan snr bebeğin emme telasıyla unutuyorsunz. bebek brz susuz kalmıs ayağı kasılmıs yrn onu ortopediye göstercez. onun dısında cok sukur oan tarıf edilemez mutluluk. mama vermediler ama bnce ememiyorda nereye kadar gdecek bilmiyorum meme ucum hic cıkmadı nedense sütüm daha damla damla geliyor. 2.defa anne olanlar için diyorum bnce ılk cok daha kolay psikolojik anlamda da ağrı anlamında da diğer cocuğa nedense cok asırı üzülüyorsnz
Hem ben istedim hemde öyle gerekiyor bizde hepsi bir aradaMerhaba, anladigim kadarı ile sezeryan. Siz mi istediniz yoksa öyle mi gerekti? Ben de ne yapsam bilemez haldeyim de o sebeple soruyorum.
Kız sen nerelerdeydin
yook bna da öyle demişlerdi,normal de öyleymş ama sezaryen da Allaaah kandırmışlar bni
buarada 5bucuk yıl
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinyook bna da öyle demişlerdi,normal de öyleymş ama sezaryen da Allaaah kandırmışlar bni
Hep okuyorum da ağrıdan sızıdan yazacak gücüm kalmadı günümü bekliyorum işteKız sen nerelerdeydin
Doğurmaktan vazgeçtim içimde tutcamyook bna da öyle demişlerdi,normal de öyleymş ama sezaryen da Allaaah kandırmışlar bni
Gözün aydın ya çok sevindimmm iyi geçmesine her şeyinKızlar biraz daha kendimdeyim, ameliyat iyi geçti şükür sadece aşırı aşırı üşüdüm girerken ve çıkarken.
En son hüngür hüngür ağlamışım cok guzel bu diye diye
Spinal anestezi oldum, çıktıktan yarım saat 45 dk sonra uyuşukluk geçmedi ama hafif ağrılar başladı bende.
En büyük şaşkınlığım 6 gün önce 3150 gr demişti doktor 3620 gr doğdu ben şokben eksik çıkıyor genelde diye beklediğim için, fazla çıktı bebe şaşkınım.
Daha yürütmediler 3 buçuk gibi deneyecegiz bakalım benden haberler şimdilik bu kadar
Ikincisi bence daha kolay kuzum hic korkma ilk sezaryanim 2018deydi ikincisi 2021de simdi allahin izniyle bir sezaryan daha olacagim ama hic korkmuyorum ilk yuruyusten falan ikincisinde hemencecik tek basina kalkmistim oylede cok dehset bir aci yasamadim normal kesi acisi parmagin kesilince nasil aciyor o ilk gun nasil orasi hafif zonkluyorsa ameliyat yerimde oyleydi benim asil korktugum kisim ameliyatin ta kendisi o masaya yine nasil yatacam diye korkuyorum genel anestezi istiyorum insallah doktor spinal demez kotu bir tecrubem var spinal anesteziyle burda yazmiyim simdi... Insallah hepimiz kolayca atlatiriz doğumu sag salim kavusalim miniklerimize
Ikincisi bence daha kolay kuzum hic korkma ilk sezaryanim 2018deydi ikincisi 2021de simdi allahin izniyle bir sezaryan daha olacagim ama hic korkmuyorum ilk yuruyusten falan ikincisinde hemencecik tek basina kalkmistim oylede cok dehset bir aci yasamadim normal kesi acisi parmagin kesilince nasil aciyor o ilk gun nasil orasi hafif zonkluyorsa ameliyat yerimde oyleydi benim asil korktugum kisim ameliyatin ta kendisi o masaya yine nasil yatacam diye korkuyorum genel anestezi istiyorum insallah doktor spinal demez kotu bir tecrubem var spinal anesteziyle burda yazmiyim simdi... Insallah hepimiz kolayca atlatiriz doğumu sag salim kavusalim miniklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?