2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun 😔

Ben de karnımdan kendi çıksın istiyom sezeryan olayım ama elime damar yolu açmasınlar anestezi almayım ama bişi de hissetmeyim istiyom sonda takmasınlar ama çişim de gelmesin filan 😬
Gözlerim yaşlı arkadaşlar ne çabuk büyüdü bu minnaklar 😢❤️❤️
Kız doğurcaz hayla büyüdüğüne mi şaşıyon 🤓

Benim bu hafta sanki karnım büyümedi ya kilo aldığını hiç sanmıyom kaldı 4 gün şimdiden sonra da artmaz sanki kedi yavrusu gibi bişi çıkarcam 😩

İlk doğumda epidural normal yapmış biri olarak söylüyorum ıkınmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için açılmam 10cm i geçmişken çocuğu itemedim bu benim beceriksizliğimdi😔 en son doktorun biri bastırdı biri tuttu öyle oldu.. bunda istemiyorum ilk kez doğum yapacak gibi heyecanlıyım zaten😉
Önerin ne peki canim

Canim hala durumlar duzelmedi mi ... bu zamanda stres yapmamaya gayret et ne olur . Bu durum cocugu da etkiliyor sutu de birak az kendi haline kuzum benim
Durumlar tam düzeliyor, sonra eşim öyle bir şey yapıyor ki başa dönüyoruz. Her şey çok iyiyken, bebeğin odasını yerleştirmeye başlarken, benim tansiyonum 15 iken ben memlekete gidicem diyor, her şey başa sarıyor. Anlamıyorum erken doğurmamı mı istiyor bilmiyorum artık

Biraz internette baktım sebebide sancı hissetmediğin için ıkınamıyormussun. O yüzden ilk doğumda çok tavsiye etmiyorlarmıs. Senin doktorun ne der ne yapar onlar tabi ki daha iyi biliir benim internetten gördüğüm bir bildi doğrulugu bilinmez tabi
O ıkınmayı hissedemiyoruz sanırım. Yaptigimi saniyoruz sanirim. Onerin ne peki

Durumlar tam düzeliyor, sonra eşim öyle bir şey yapıyor ki başa dönüyoruz. Her şey çok iyiyken, bebeğin odasını yerleştirmeye başlarken, benim tansiyonum 15 iken ben memlekete gidicem diyor, her şey başa sarıyor. Anlamıyorum erken doğurmamı mı istiyor bilmiyorum artık
Canini sıkma be canım ya

Ben de karnımdan kendi çıksın istiyom sezeryan olayım ama elime damar yolu açmasınlar anestezi almayım ama bişi de hissetmeyim istiyom sonda takmasınlar ama çişim de gelmesin filan 😬
🤭 güzelmiş, bir de doğsunlar ama kendi uyku düzenleri olsun istediklerinde memeyi açıp emsinler bir de altlarını kendi değişsinler 😂

🤭 güzelmiş, bir de doğsunlar ama kendi uyku düzenleri olsun istediklerinde memeyi açıp emsinler bir de altlarını kendi değişsinler 😂
Hayallere dalmissiniz :)) bu lohusalık doneminin gırgıriye zamani sanirim😄 hep boyle oluruz umarim diyelim. Delilige vurmak gerek

Benim bu hafta sanki karnım büyümedi ya kilo aldığını hiç sanmıyom kaldı 4 gün şimdiden sonra da artmaz sanki kedi yavrusu gibi bişi çıkarcam 😩
Yaa evet hala inanamıyorum ben doğanlar var birde bizimkilerde yakında gelecek 🥰
Sağlıklı olması önemli canım kilo alıyorlar her türlü minnacık doğurdu 2 ay önce arkadaşım şimdi heryeri boğum boğum 😂

Kizlar yatış verildi. Dualarınızı isterim. Bugün geliyor bebiş galiba
Kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah merakla bekliyoruz 🤩
Minnoşuum üzmek istemem ama daha erken bir istek 😂😂

Allah yardımcın olsun canım haftalaeımız riskli değil çok şükür sağlıkla al yavrunu kucağına bizleride habersiz bırakma 🙏🏻
Çok istersem olur bence 😂😂

Bi şey diyim mi seninkine göre benimki daha gerçekleşebilir bi istek 😂😂

Ayrıca kedi yavrusu diyip geçme minik bıcırıkların tadı başka oluyor 🤭

39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorum 🥵 kasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
Kızlar ben sezeryana giriyorum 😍 dua edin 🙏🏻 doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah 🥹

Kizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum 🥰♥️

Kızlar ben sezeryana giriyorum 😍 dua edin 🙏🏻 doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah 🥹

Kızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum 🤗
Ayyy sürprizli bi gün oluyor sağ Salim kavuşun inşallah bizleri haberdar edin lütfen 🥰 Onesun Onesun
Kizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum 🥰♥️
Ah papatyam bi şeyler doğdu içime ama iyisiniz ya şükürler olsun. 🤲🏻
Nasılsınız kuzuya kavuşmak bambaşka bi duygu değil mi 🥹🥹
Hastanede misiniz hala
Bu arada Bana özelden anlatabilirsin , benim de sorunluydu malum 😬

kahvecibaby kahvecibaby Canım eğitime hazırlık ödeneği yatmış bana sizlerde yatan var mı ben istemiyorum çünkü yönetmelikte verilmez yazıyo geri alırlar uğraş dur sonra faiziyle bilgisi olan var mı

Ben de seni etiketleyecektim
Kızımın ekürisi napıyo🌸
Kızının ekürüsünün yarın aşısı var 1. Ay aşısı 75 cc ye geçtik her öğünde bakalım yarın kaç gram almış ama bayaa toparladı güneş hanım nasıllar?💓
Ben artık uyuyarak emzirme aşamasına geçmek istiyorum. Uyansın memeyi kendi açsın emsin uyusun 😔
Şimdi sana burdan iyi dileklerimi iletiyorum😂 gece yarısı kalkıp mama yap sıcaklığını ayarla sonra yedir gazını çıkar üstüne git biberonu kaynar sularla yıka biri bunu okuyunca😂emzirmek ah emzirmek❤️
Cnm dualarım sizinle anlamadan kucağınıza alın inşallah🤲
Ay almila gelmiş çok şükür iyisiniz ya gerisi hiç önemli değil ama sen yine anlat insanlara fikir oluyor burda her şey herkesin doğum hikayesi ayrı🌸

Kendime takvim koydum ama bazen gelişmelere öyle anlam yüklüyorum ki beklenti içine girince düşmek çok acı veriyor. Hayırlısı diyelim…
Annenin gelecek olması ne güzel 🙏♥️ Hep beraber ağız tadıyla doğumu karşılayın inşallah 🙏
Azıcık daha sabır canımm eminim bıkmıssındır bu cümlelerden ama gerçekten içini ferah tut bebeğini alıp cıkacaksın hastaneden
O ıkınmayı hissedemiyoruz sanırım. Yaptigimi saniyoruz sanirim. Onerin ne peki
Deneyimim hiç yok kuzum benimde ilk doğumum valla bismillah diyip gircem 😅 ben bu konuları araştırmayı okumayı sevmiyorum sadece bu aralar nefes egzersizlerine basladım sancı geldiğinde normal doğum anında nasıl nefes alıp vermeliyiz ve ıkınma nasıl olmalıdır diye. O ara denk geliyorsam 1-2 başka bilgi daha araya giriyor o kadar. Nefes olayına bak ama kesinlikle geçrekten sancıyı karsılarken düzgün nefes alabilmek sancının acısını hafifletiyormuş. Benim kendimi şartlamam yüzyıllardır kadınlar yapıyor bu doğum işini bende de aynı fıtrat var kendine ve bebeğine güven sadece diye.
Ayy süpriz olduu resmen bu sağlıkla kucaklarınıza alın kızlar Rabbim kolaylastırsın inşallah güzel haberlernizi bizlerede veriin 🙏🏻🙏🏻♥️
Hayırlı olsun papatyaam çok şükür sağlıklı bir şekilde kavuşmussun. Rabbim sanada şifa versin inşallah en yakın zamanda toparlanıp yaşadığın an neyse sttesini atmanı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻

Önerin ne peki canim
Önerimi anca doğumdan sonra verebilirim tatlım😉 ikisinin de tadına bakmış olacağım çünkü..
Ohh kucağına aldın ya çok şükür ikiniz de iyisiniz ya🙏 sağlıkla huzurla büyüyün inşAllah 😉
kahvecibaby kahvecibaby Canım eğitime hazırlık ödeneği yatmış bana sizlerde yatan var mı ben istemiyorum çünkü yönetmelikte verilmez yazıyo geri alırlar uğraş dur sonra faiziyle bilgisi olan var mı
Yatmadı canım. Seminer dönemi müdür yardımcıma dedim ben ama ben izne ayrılcam bana boşuna eğitime hazırlık ödeneği yatırmayın beni es geçin diye. Sonra ödemesi ile uğraşırım diye düşünerek.. idarecilerinle görüş istersen canım

-Sunshine -Sunshine şaka maka 16 gündür kucağında Güneş hanım canım😉 Allah güç kuvvet versin.. oğlum 3 aylık olduğunda göğsüm hep dışarda olacak gibi bir düşüncem vardı benimde🙈 sürekli emzirme pozisyonu sebebiyle. Ama oda geçiyor😉

Back
X