• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
oo daha yazin bikinilibve ustsuz pozlar gelicek 😂😂

amin kuzum🙏🏼

ay zaten herkes oyke diyor. boyke soyleyenler 2.-3. kesin doguruyor die😂 ama evet bu dogru , ikincilerin dogumu genelde daha rahatmis 😂

dun babam anneme soruyor , sizde uyusturma varmiydi diye, annem dedikib, bize samciyi takip odadan gidiyorlardi artik ne zamn dogurursan . dedim keske dogurmadaydin bizi 😂😂

cok gecmis olsun 🙏🏼

amin kuzum🥰

ay bende once uyandirma cabasii sonra emzir sonra mama ve uyut sirasinda yasiyorukm😂

iyim canim, agrilarim var tabi hala , uyusturucunun etkiside gecti . 6 saatte bir 6 tane agri kesici kullaniyorum. bir kac gun sonra azalticam .
zaten oturup kalksam rahatca bir skntim kalmicak.

😂😂 bende en son esimin terliklerini giydim 😂46 numara 🙈

hayirli olsun canim🙏🏼 allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin🙏🏼
Geçecek insallah canım o ağrıalr. Ben varis corabı kullandım o şişlikelr için 7-8 gün

Ama sen bile bile lades demişsin arkadaşım 😀
kaşındım doğru😂
Gece uyanıp memeyi açıp kendisi emdiği bi dönem oldu mu hiç
Nolur olmuş olsun
Nolur 🙈
tabi ki memeler hep havadar oluyor 😂
Ahanda yaptım gaza geldim 🤣 nasıl özlemişim. Ama tam yudum aldım prensesim uyandı 😀 şuan kucağımda debelenerek içicem azmettim 🤣🤣Eki Görüntüle 3157489
ya hu bi benim evim mi savaş alanı gibi nasıl derli toplu bu evler🥹

Ahahahahaha 23 gün icinde buraya attigim ağlak mesajlarını okuyunca da böyle düşündüm mu dürüst ol ahahahahaha 😂😂😂😂 yeni hayata adaptasyon sürecim maraton sonrasi kalp ritminden hallice inişli çıkışlı 😂😂😂😂😂😂
Kısmen düşündüm diyebiliriz 😂
Hala ayaktaydın ve buraya girebiliyordun 😂
Bak ben lohusalık yaşamadım sandım ama dibine kadar yaşamışım 😂 yaklaşık 50 gün sürdü yeni yeni bitti, bitince anladım 😂 allahım ne duygu selleri ne fenaydı her şey🙈 bambaşka bi psikoloji

O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR 😂
Doğduğu günden beri bebeye ne biberon ne emzik kabul ettirebiliyorum sütümü sağdığım zaman biberonla birkaç kez denedim kabul etmedi anamın memesi dedi başka bir şey kabul etmedi 😀 hatta geçen sabah 6 oldu dayanamadım uykusuzluğa daha fazla sağdım eşime bıraktım çocuğu kucağına aldı bırak oğlum ananın memesinden fayda yok gel ben emziriyim dedi emzirme pozisyonunda biberonu vermeye çalıştı ama kabul etmedi 😀 yine anasına kaldı 😀
Ya bu hem cok güzel hem de cok eziyetli bi durum. 🥲
Maalesef alternatif bi beslenme yöntemimiz olmaması çok kötü.
İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
Amaaan hiç bakmadım vegan reyonlarına doğru dedin :) bi bakmam lazm. Sen bi bak bakalım alerjik belirti olucakmı çünkü ben oğlumda eser miktarda yazan şeylerin hiçbirini yememiştim :KK43:
Kuzu güneşin bu akşam kakişten yine kan geldi. Eskisine göre daha büyik bi damla.
yediğim başka bi şey mi alerji yaptı, kakaoya mı alerjim var yoksa çikolatadaki eser miktarda yumurta ve süte Mi duyarlılık geliştirdim bilmiyorum. 😪😪
Yersen kontrollü ye ben de sadece 3 parça yemiştim.
Birbasak Birbasak çiçeğim ben kız erkek ayrımının doğru bir dayanağı olduğunu sanmam bi tane yeter arkadaşımın dediği gibi

Artık o otomatik sallanan ana kucağı mı alsam diyorum ama onda da durmazsa bi ton masraf evde slingle gezmeye ramak kaldı
Serina 2in1 aldım en sonunda. Bazen cok güzel uyuyor mesela su anda. Bazen de durmuyor🫠 bazen kahve içecek tuvalete gidecek zaman tanıyor. Hani bebenin duracağı mı vardı da duruyor yoksa denk mi geliyor bilemiyorum😂
Merhaba kızlar ben de 22 Ekimde dogum yaptım. Anca toparlayabildim kendimi diycem ama hic toparlayamadım. Bir de grip oldum şimdi. Ağzımda maskeyle oturuyorum evde😑 Bebiş 2820 gram 48 cm doğdu🤗
Hayırlı uğurlu olsun 🌸 Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Benim toparlanmam bi 50 günü buldu 😁
kaşındım doğru😂

Emekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorum 😂memeyi kapamasa da olur 🤣

Ev konusunda Yalnız değilsin 10 aydır ev işlerine mecburi ara vermiştim, mutfağı henüz adam edebildim, o da Her gün dağılıyor 😂

olabilir hic aklima gelmemisti .

-Sunshine -Sunshine kuzum benim kizin kuyruk sokumun da da minik bir bosluk var . dr hic bisi demedi. haftaya randevuya gidince sorucam .
Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.
Minik prenseslerimizin Nazar boncuğu olsun diyorum 🥹🥰

Emekleyerek gelsin, içeceğini içsin. yatsın zıbarsın çok mı şey istiyorum 😂memeyi kapamasa da olur 🤣

Ev konusunda Yalnız değilsin 10 aydır ev işlerine mecburi ara vermiştim, mutfağı henüz adam edebildim, o da Her gün dağılıyor 😂
yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyor😂
ya haftada bir yardımcı geliyor ama kadın kapıdan çıkmadan yine dağılıyor. delircim:KK47:

yatıp zıbarmak dışında sorun olmuyor😂
ya haftada bir yardımcı geliyor ama kadın kapıdan çıkmadan yine dağılıyor. delircim:KK47:
Tüh. 😂 olsun o kadarı da yeter 🙈
Ooo bu zamanda hem güvenilir hem de memnun kalınan bi yardımcı bulmak 😀 şanslısınız bakıyorum ben bulamadım bi türlü 😂

Tüh. 😂 olsun o kadarı da yeter 🙈
Ooo bu zamanda hem güvenilir hem de memnun kalınan bi yardımcı bulmak 😀 şanslısınız bakıyorum ben bulamadım bi türlü 😂
yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorum 😬 yoksa arkasından sildiğim çok şey oluyor. azaltmaya çalışıyoruz işte napalım🤷‍♀️

Bak ben lohusalık yaşamadım sandım ama dibine kadar yaşamışım 😂 yaklaşık 50 gün sürdü yeni yeni bitti, bitince anladım 😂 allahım ne duygu selleri ne fenaydı her şey🙈 bambaşka bi psikoloji

O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR

Yavrusum Gamze olabilir evet. Çok sıklıkla içeride hiçbir bağlantısı olmuyormuş. Kalça ultrasonunda çıkıyor ortaya ne olduğu.
Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi. :D :D artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim :D :D

Ay ben gamze zaten cok sveerim 🥰 birer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var 🥰

Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi. :KK70: :KK70: artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim :KK70: :KK70:

Ay ben gamze zaten cok sveerim 🥰 birer tane yanaklarinda var , bir tanede cenesinde var 🥰
Önden hazırlayıp önlem alma işini biraz abartmışlar sanırım 😂😂 Doğum artık nasıl bir an ise insan kendinden geçiyor bence. Ben de en son anestezi verilirken ben çpk konuştum ondan uyutuyorsunuz dimi demişim ve uyumuş kalmışım 😂😂😂

Ay ne güzel darısı bana 😍😍😍
Şu lanet biberonu hayatımızdan çıkarmak İçin binbir takla atıyorum. Şu an tükenmiş hissediyorum, üzerine ağzındaki Pamukcuk geçmiyor 😧 o da meme reddi sebebiymiş. ☹️
İnşAllah hemen bırakır annesi biraz daha büyüsün kendi istemez inşAllah 😍

İlla emzirirken yndan hortumla vermem gerekiyor. Evde halloluyor da dışarıda imkansız gibi bi durum.
Bencede valla uyanıkken ya kucakta ya memede olmak istiyor dümdüz düz uyanık yatmak benim bebeye göre değil o yüzden dışarı çıkıcam diye aklım çıkıyor 😀

yok sadece güvenilir o yüzden bırakamıyorum 😬 yoksa arkasından sildiğim çok şey oluyor. azaltmaya çalışıyoruz işte napalım🤷‍♀️
🫠🫠 mecbur işte..
Biz en son hastaneden cikmadan dr geldi , diyorki depresyon fln olabilir cok normal. Cok zor bir dogum gecirdin , eger kendine veya bebege zarar vericekmis gibi hissedersen hemen bize ulas dedi. :KK70: :KK70: artik ' yapin su anesteziyi " diye nasil bagirdiysam dogumda adamlarda kotu izlenim birakmisim :KK70: :KK70:

🤭🤭
Ayy yerim o yanakları 🥰🥰 benimki 2 gr alıyor o da vücuda değil yanağa gidiyo. Halbuki 2 gamzesi olsa ona da yakışırdı da İşte size kaptırmışız 😝

Ya bebesi uyanıkken sürekli mızmızlanan kim var bunun sebebi ne gözü açıkken asla yatmıyo ya kucakta gezcek ya ayakta sallıcam şuan tok gazı da yok ama uyumadığı sürece bırakamıyorum
Ben ben ben. Uyanıkken hep ağlama modunda. Bi bakınayım edeyim yok. Ya ağlıyo ya emiyo zaten :(
kaşındım doğru😂

Ya çok tatlısın :) oğlum gündüz kreşte olduğundan benimki genelde akşam dağılır bende sabah kahvaltı bile etmeden önce evi toplarım şimdi başak burcuyum dicem yine savaş çıkıcak 🤣

O YÜZDEN DAYANIN CANIM KIZLAR 😂

Kuzu güneşin bu akşam kakişten yine kan geldi. Eskisine göre daha büyik bi damla.
yediğim başka bi şey mi alerji yaptı, kakaoya mı alerjim var yoksa çikolatadaki eser miktarda yumurta ve süte Mi duyarlılık geliştirdim bilmiyorum. 😪😪
Yersen kontrollü ye ben de sadece 3 parça yemiştim.

Serina 2in1 aldım en sonunda. Bazen cok güzel uyuyor mesela su anda. Bazen de durmuyor🫠 bazen kahve içecek tuvalete gidecek zaman tanıyor. Hani bebenin duracağı mı vardı da duruyor yoksa denk mi geliyor bilemiyorum😂

Hayırlı uğurlu olsun 🌸 Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Benim toparlanmam bi 50 günü buldu 😁

Ya cancağzım kakao olabilir ya o da çok alerjenik bir besin. Amaaan sadece inek sütü ve çapraz reaksiyondan dana eti alerjileri olsa nolucak sanki. Ama yok illa çoklu gıda alerjisi olucak illa kakalarla sabaş vericez 😔

Kızlar kızımın kakası parlak sarı renkten biraz yeşilimsi bi renge döndü dün akşamdan beri acaba benim antibiyotik kullanmam ile alakalı olabilir mi? Ya da böyle bi renk farklılığı yaşayan oldu mu?

Back
X