Lohusa bey hahahah ya Allah iyiliğini versin ne güldüm 6 nöbetini tutarkenEmzirme esnasında susadığımda su istiyorum getiriyor sağolsun içirmeye çalısıyorda. Aksam bebeğin mamasını veriyor bana sesleniyor su getirir misin diye getirdim bide içireyim diye bekliyordedim al lohusa bey emzirirken için yanmıştır diye
![]()
Ayrica az once bebeyi emzirdim yatirdim wcye gideyim dedim. Bebe aglamaya basladi ben wcdeyken. Adamda tik yok. Hemen cikamadim da. Bir insan kulaginin dibinde aglayan bir bebegi nasil duymaz merak ediyorum.
Sonra geldim cocugu susturdum yatirdim sut sagmaya basladim. Uyandi diyor ki bunu geceleri yapmak zorunda misin. Bebek aglamasina uyanmayan adam makinenin bizt bizt sesinden rahatsiz oldu. Kulaklar bebek aglamasina otomatik kapatmis kendini bir tek onu duymuyor.![]()
Sütleri birleştirmen için muhakkak aynı ısıda olması gerekiyor canım, mochinin kapağı var ye onu kapatırsan dolap kokusu sinmez ben öyle yapıyorum. Sağdığın ilk sütü saklama poşetine koy ağzını kapa, 2. Kes mochi ile süt sağdığında mochi ile dolaba koy bir önceki ile aynı soğukluğa geldiğinde ilk sağdığın poşete ekle böyle böyle devam et.bir de sizlere bir sorum var. mochide topladiginiz sutleri nasil biriktiriyorsunuz. Az az cikiyor biriktirip buzluga atmak istiyorum ama biriktirmek icin buzdolabina koyunca da dolap kokusu siner bebek icmez mi acaba diye dusunuyorum. Var mi baska fikri olan
Ama aklında olsun gece ve gündüz sütünün ayrılmasını öneriyorlar uzmanlar özellikle de çalışacaksan. İki sütün içeriği ayrı olduğu İçin.
Ama eğer çalışmayıp edeysen nasıl olsa bebek yanında olduğundan birleştirebiliriz diye biliyorum. Bununla ilgili bir video paylaşıyorum umarım işine yarar