• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Böyle dedin kalbim pıt etti.. bizimde babamız en son gördü gitti onu da düzgün göremedi bile.
Olsun gittiginde ikili testi de yaptırmış olursun hem 😍 ne kadar büyüdüğünü görünce heyecan olacak😍

Sizin babanız döndüğünde kocaman bir göbek ve hareketi hissedilen minik görmüş olacak inşallah 🙏🏻♥️

Benim sevgili kocam bana bir iğne aldırmazken kendisi bugün ne alışverişler yapmış daha ben bebeme hiçbirşey almadım hain adam 😂😡 bide utanmadan bana atıyor işteyim diye! Bunu ne yapmalı kızlar 😂

Hepsii birbirinden güzell sağlıkla kullansın inşallah 😍 heves etmiş ne güzell görünce dayanamadı demekki

Sanki filozofum 😂 evlendim erdim vallahi 😃 yaşanmışlıklar insanın fikirlerini çok şekillendiriyor eski saf halimizden eser yok şimdi 🤪 not:30 yaşında evlendiğimin altını çizeyim nasıl bit saflıksa bendeki 😂 akıllanıyoruz işte değişiyoruz.
:KK20: Hayır sen mükemmelsin onlar kötü:KK5:
Benim sevgili kocam bana bir iğne aldırmazken kendisi bugün ne alışverişler yapmış daha ben bebeme hiçbirşey almadım hain adam 😂😡 bide utanmadan bana atıyor işteyim diye! Bunu ne yapmalı kızlar 😂
Helal olsun denir ne denir 🤩
Güle güle kullansın yavrucak inşallah ☺️

Ayy bir an önce gelse de hissetsek çok merak ediyorum nasil bi duygu🥰

Onu bende çok merak ediyoruum hani içerden bir hareket bir tekme böyle nasıl bir his. Hani birde böyle bir yerde toplanıyorlarmış filan ya karnın diğer tarafı inip o tarafı yükseliyormuş 😍😂

Back
X