2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Belki gelip geçici bir şeydir yada büyüyorlar mideye baskı mı yapıyorlardır
O daha ileride oluyormuş ya anlamadım şimdi niye. Erken refllü de başladı zaten bende de
Önünüzü bu anlamda açmak istememiştim kuzum

-Sunshine valla bitmicek benimde her akşam mide bulantısı 1 saat sadece
Valla kuzular Bebiş sağlıklı olsun ben buna da razıyım ya doğana kadar çekerim yani. Rabbim bu geçen 2 ayın zorluklarının tekrarını yaşatmasın yeterki

Ya gücendirmek istemiyorum ama sadece yani gerçekten yurtdışında yaşayıp burdan alışveriş yapıp yükleyip gidip biz de zorluk çekiyoruz demeyin yani biz tüm bu zorlu süreci hiçbir kolaylık olmadan ultra hd sürekli olarak yaşıyoruz. Hassasız insan sinirleniyor haliyle. İnsanlar yiyecek ekmek alamaz durumda çevremizde görüyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kapatalım yani konuyu Benim de elimde sizin gibi fırsat olsa değerlendiririm yani yapacak bi şey yok.

Öyle tabi canım diğerinin yanında mide bulantısı bir şekilde geçip gider. İyi olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah. Bazı şeyler çok şükür normale bindi ya Mart ayı bana 1 ay değilde şöyle 3-5 ay gibi ömrümden gitti resmen. Ama şimdi bakıyorum nisan nerdeyse yarılandı diyebiliriz inşallah günler huzurlu ferah bebeklerimizle sağlıklı bir süreci tamamlayıp geçiririz Senin içine Güneş doğdu zateen birde havalar güneşlendi mii miis gibi olur her şey

Haklisin canim zaten burasi boyle seyler konusmanin yeri deil ozur diliyorum hepinizden

Kızlar günün sorusu 5. Aya giriş haftamız kaçıncı hafta olcak?

Ayy bende onlar karıştıı ya iyice. Burda ki takvimde şimdi yarından itibaren 13. Haftanın içindesiniz yazacak. Şimdi mesela 1. Trimester döneminiz bitti yazıyor bende. Ama uygulamada 1. Trimester yazıyor daha ben çözemedim valla

Amin amin canım aman olmasın bir daha. Allah korusun hepimizi, inşallah güzel güzel geçiririz bu aralar kasık ağrılarım arttı ondan bile endişeleniyor insan

12. Hafta bitince 3. Ay bitiyormuş canım herhalde uygulamada öyle yazıyordu
Internette de böyle E ekim1903

Eklentiler

• Screenshot_20220411-234022_Samsung Internet.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 61
12. Hafta bitince 3. Ay bitiyormuş canım herhalde uygulamada öyle yazıyordu
Internette de böyle E ekim1903

Diyorum ya çözemedim mesela şimdi ben 12+0 dayım bugün hani yanlış mı hesaplıyorum diyorum doğum 40. Haftadan hesaplanıyor ya doğumuma 28 hafta kalmıs oluyor yani 7 ay. Ama şimdi gün bazlı baktıgında fotoğraftada baktıgında 280 gün yazıyor ya benim kalmıs 196 gün hani ortalama ay bazı 30 dan alalım 6,5 ay kalmıs oluyor. Benim matematik kalmadı bu hamilelikte haftalar konusunda

Ah valla çok şükür diyorum hep ben de. Ömrümüzden ömür gitti travma olarak kalmış üstümüzde bazı şeyler onu farkediyorum yavaş yavaş.
Ah inşallah rabbim mutlu Mesut kolayca gebeliğimizi geçirip yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Haklisin canim zaten burasi boyle seyler konusmanin yeri deil ozur diliyorum hepinizden
Yaa özür dilenecek bi şey yok güzel anne. Maalesef Tr de İnsanların psikolojisi gerçekten çok hassaslaştı sadece bu konularda. Yaşayan biliyor
Kızlar günün sorusu 5. Aya giriş haftamız kaçıncı hafta olcak?
Ya benim sat 1 Ocak olunca ay hesaplaması cok kolay
Doktorum 13+6 dahil 1. Trimester diyor bizde de ben daha yeni girebildim 2. Ye
Amin amin canım aman olmasın bir daha. Allah korusun hepimizi, inşallah güzel güzel geçiririz bu aralar kasık ağrılarım arttı ondan bile endişeleniyor insan
Amin kuzucum. Benim de arttı rahim bölgesi komple sızlıyor sık sık özellikle iş yapınca. Bi kaç gündür en rahat oturma pozisyonum geriye yaslanarak karnım bükülünce alt karnım çok sızlıyor.

O bende de var maalesef sanırım kucağımıza gelene kadar da bebişler kalacak. En ufak şeyde tedirginlikle lavobayo gidiyorum acaba mı diye. Geçecek geçecek insallah biz iyiyiz bebişlerde iyii çok şüküür bu kalp dinleme cihazından artık daha kolay bulup net dinliyorsundur sanırım sen

Evet cok şükür hala bazen aramam gerekiyor ama bulunca Güp güp nabzına kadar okuyor cihaz.

Ben direk 4 8 12 16 diye hesaplıyordum normal olarak öyle de denk gelmiyor herhalde ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…