2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet ya çok zor oluyor onlar geliyor ben hiç gidemiyorum malesef arada çok mesafe var

Eskisi gibi çok ozlenmiyor canım görüntülü konuşma var korkma o yüzden hurdalar gibi konuşuyoruz

Benim odam minicik L koltuk tv ünitesi var karşısında ama bir küçük yuvarlak halı atıcak kadar alan kalıyor ortada ben beyaz çok seviyorum ama tabi heran renk konusunda değişebilirim
Benimde küçük bir L koltuk var başka bisey yok o oda da
Aşağı yukarı aynı herhalde odalar ölçülerine göre göz kararı bi bakarsın imkan varsa beyaz al tabii

Çok erken canım benim 12. Haftada kız bence demişti doktor sonra erkeğe döndü

normalde bulantısı olmayan ben bugün oturduğum yerde birden bulantı geldi çıkarınca rahatladım bu haftada neyin nesi anlamadım

Bu arada tansiyonum yükselmiş benim, o yüzden fenalaşmışım. Doktorda da ölçtük 14 çıktı. Artık tuz yasak bana

Dikkat edeceksin artık canım hem tuza dikkat etmek lazım ödem yapıyor hele son aylar daha kötü oluyormuş. Ondan hem tansiyon için hem ödem için bırakmış olursun. Geçmiş olsun

Ayy umutlanmıştım. Neyse sağlıklı olduğunu gördüm ya çok şükür
Aslında demek istediğim kız olarakta çıkabilir erkeğe de dönebilir tam cinsiyet organı gelismedigi icin karışıklık oluyor herhalde 16. Haftada tamamlanıyor diyorlar. Ben hala emin değildim bu hafta emin oldum artık

13. Haftası videosunda da (12+0 ve 12+6) diyorr ama gel gör ki başka yerde 3. Aylık bitti demiyor
Bak bizim takvimlerde de öyle yazıyor canım ben 16+4üm 17. Haftadasiniz diyor 16+0ı tamamlayıp 17den gün almaya başlandığı için herhalde. Örnek olarak yaş için de öyle diyorlar ya 20 oldun iste 21den gün alıyorsun gibi

Dr. Banu Çiftçi kendi uygulamasında, 13.hafta videosunun başında ilk üç aylık dönem bitti diyor. Sonuçta o bir daktır. Rahatlayabiliriz. Dilos6342
Çoğu yerde öyle yazıyor yavrum, bir de kağan kocatape de 20 haftalık için 4 buçuk aylık yazıyordu aman valla soran olursa direk haftayı söyleyelim

Kız ben doğurana kadar çözemem bu işleri saldım gitti

Yaa bacak açısı varmış heralde internetten okudum çoğu doktor o şekilde de bakıyormus kız olursa kalça bacak açısı 45 derece gibi oluyormus erkek olursa 45 dereceden büyük oluyormuş filan 16. Haftada gösterirler de insallah kendilerini bizde öğreniriz. Benim ki 12. Hafta kontrollerinde sakladı kendini milet anlatırdı da garip gelirdi bebek göstermedş kendini diyince baya kapattı bacaklarını

Benim odam minicik L koltuk tv ünitesi var karşısında ama bir küçük yuvarlak halı atıcak kadar alan kalıyor ortada ben beyaz çok seviyorum ama tabi heran renk konusunda değişebilirim

Beyaz mobilyaya her şey çok güzel uyuyor dekorasyonunu softta yapsan canlıda yapsan çok güzel oda olur

Çoğu yerde öyle yazıyor yavrum, bir de kağan kocatape de 20 haftalık için 4 buçuk aylık yazıyordu aman valla soran olursa direk haftayı söyleyelim
Bilen olmayınca soran da olmuyor. Ama bana ne ben bitirdim sayıyorum.

Bende direk böyle şeylere ikna olurum ne kadar hızla sağlıkla ilerlesin kardıır miniklerimize o kadar yaklaşmış oluyoruuz
Değil miiii? Şu süreci bebeklerimiz de biz de sağlıklı bir şekilde atlatıp doğuma geçelim.

Cuma günü ikili sonucu çıkacak, ona göre nifty yaptırıcam. En kötü nifty ile öğrenirim artık Gözün aydın canım, belirsizlik daha zormuş. Ne e bebek’teki indirimden yararlanabildim ne de a101 den bir şeyler alabildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…