2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Hüseyin Hoca rahim ağzı uzunluğunu nasıl bakıyor? Vajinal mi? Çünkü ben gittiğimde ultrasonla bakıyor sadece bebeğe.
Kuzum kanamalar kesilene kadar vajinal baktı hepsinde. Son kontrolde asistan sordu hocam vajinale mi alayım dedi. Güldü bizimki de. yeter artık illahlah etti dedi ama ben şahsen tercih ederdim dedim gülerek dr da bi bakalım gerek olursa vajinal bakarız dedi.
karından bakıyor artık herhalde.
sanırım 5 mayısta vajinal bakıcak diğer perinatolojinin cihazını kullanacak çünkü.
Bir de ne dicem sana. Bazen her şeyine bakarken durup düşünüyor bir şey atladım mı diye, ben öyle anladım. O anlarda bahsetmemişse Rahim ağzı uzunluğundan ben soruyorum hocam nasıl sizce sorun yoktur dimi diye bence sen de tetikte ol dinlerken.
Bi şey demese de kontrol etmiş oluyor genelde

Benim ki alırsak ister o benden hevesli aslında temizlik derdim yok ayda 1 kadın geliyor annemler ablamlarda varda erken mi sizce haziran sonu gelmesi? Sade seviyorum ben pek şakır şukur şeyleri sevmem

Bana erken geldi haziran sonu kurulum olayı ağustosun ortası gibi olsa daha iyi sanırım ama sen kendin bilirsin elime geçeni hazırlar atarım ağırlaşınca uğraşamam diyorsan o ayrı tabi

Terbiyesiizlik valla ne biliyim Konuşmak için mi konuşuyorlar yoksa kalpleri kararmaktan mı böyle olmuslar çözemiyorum
Yani konuşmak için konuşmak olsa da bilmiyorum ya ben hiç ulstrason görüntüsüne bakıp da milletin çocuğunu hayvana benzetmedim aklıma gelmez . Ya da burnu büyük olacak demek falan

İnsanlar mutluluktan mutsuzluk çıkarmaya bayilabiliyor bazen onu fark ettim bilmiyorum ben tedavi ile hamile kaldım hiç hamile birinin moralini bozacak birşey söylemedim bebek beklerken . Hatta üzülmesin diye daha iyi davranılır bildiğim kadarıyla

Yaa bugün de bitti sayılır değil miii? Bu bir iki gün geçer bebeğim, darısı diğer kontrole.Ediyoruz tabii, inşallah her şey yolundadır.
Yolundadır canım inşallah en azından beş hafta sonra derse o zamana kadar bayram falan var vakit geçer

Yani konuşmak için konuşmak olsa da bilmiyorum ya ben hiç ulstrason görüntüsüne bakıp da milletin çocuğunu hayvana benzetmedim aklıma gelmez . Ya da burnu büyük olacak demek falan

Herkes kalbinin ekmeğini yer boşvercez boş boş konuşanlarıı artık biz bebeklerimizle keyfimize bakalıım

Bana herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor bebek dediği için uzun uzadıya sormadım açıkçası.
5 mayısı dört gözle bekliyor olacağım senin için :)
Güzel haberlerle gel canım benim.

Merhaba kizlarrf bayadır yetisemedım yazdıklarınıza bende suan 13+5 ım ve zaman zaman bebek iyini dıye cok kafama takıyordum bugun gitim sükür hersey yolunda ama yurtdısında kaldıgım icin daha cinsiyetını söylemedı doktor bidakı randevuda taa 20.5 inshallah ozaman örenirim ilk bebegım daha ve tüp bebek cinsiyet tahmini alabılırmısım ?

Sor sor. Ben de başta daha çekiniyordum şimdi iyice alıştım dr da beni hatırlıyor tabi muayeneler sıklaştığı için.
İnşallah canım sen de

Kızlar bu oda takımını almaya karar verdik nasıl sizce? Ve şu cibinliği çok beğendim. Bir de 1 aymış getirme zamanı mayıs sonunda sipariş versek haziran sonu gelir zamanlama konusunda kararsızım
Ben çoğunu beğenmiştim fiyatlardan mocha olan modele kaydık artık. 9600e geldi bize bunlar daha pahalı sanirim ben bi de şifonyer almadım oda geniş mi olur küçük mü olur vs. Diye. Bence gayet güzel biz aldık gelince haber verecekler mağazada duracak sende öyle yapabilirsin erken almak fiyat açısından iyi oluyor zam geliyor sürekli. Biz dedik burda dursun tayin olursak demonte şeklinde alır götürürüz gitmezsek zamanı geldiğinde zaten hazır olacak kurdururuz dedik
Bu arada yatak büyüyen beşik 3 kapaklı dolap cibinlik içindeki uyku seti mi oluyordu hepsi 9600 peşin fiyatına karta böldürmüştük

Kızlar herkese merhaba bu arada. Daha önce hamile kalanlara da sormak istiyorum hem ilk gebelik olup hemde kilo olunca bebegi erken hissetme durumu olabilir mi? Doktor en erken 19. Hafta dedi ama ben bugün 16+4um tabiki tekme bebeğin kayması falan o şekilde değil ama bugün pıt pıt şeklinde biseyler oluyor seyirme gibi diyicem ama arka arkaya değil bir iki kere oluyor duruyor mesela sonra tekrar başlıyor gibi mümkün mü bu
Kesinlikle bağırsak hareketi değil baloncuk patlıyor gibi mi desem seyirme mi desem elimi koymadan icerden hissettim otururken

Cnm ben 2 kapaklı gardrop büyüyen beşik şifonyeri hesapladım 10.000 tl bana yetiyor 2 kapaklı şifonyer olduğu için uyku seti
Çilekte pahalı çok ondan almıcam ben ama dediğin mantıklı alıp beklesin ben istediğimde söylerim gelir kurarlar artık mocha benim odam küçük die koyu kalır diye düşündürtmüyorlar annemler bana

Boşver sen arkadaşım. Kız evlat erkek evlat değil Yeter ki hayırlı vicdan merhamet sahibi evlatlar yetistirebilelim. O zaman ne önemi kalır cinsiyetin

Bana her seferinde bir ay sonra gel diyor, bazen iki bazen üç hafta sonra gidiyorum. Ee naber diye karşılıyor kızmıyor ki.
Kızamaz, anayım ben diye çemkiririm.
Yok ben onu demedim baska şehre gitmene izin vermezse yolculuk yapma yoksa doktora bana kalsa ben haftalık ordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…