Başağım çiçeğim bal böceğim inanır mısın benim de 3 gündür baş dönmelerim arttı. Ama bulantıların etkisiyle eskisi gibi düzgün De beslenemediğim farkındayım.
Allah esirgesin öyle cümleler alma ağzına. Yanlışım olmasın bir doktorun videosunda özellikle baktım 10-12. Haftalardan önce bebek kaybından zehirlenilmediğini, olabilmesi için 1 ay beklemesi gerektiği söylüyordu.
Sen içini ferah tut içimizde insan büyüyor inşallah kolay mı kız
Geçmiş olsun. Ben de Üf bu akşam bir midemi üşütmüşüm sertliği bana sor ama sürekli geğirme ve sancı da eşlik etti. Çatlayacağım sandım bazı anlar. sıcak ballı sütler nane limonlar biraz iyi geldi. Su bile sıcak olcak. Böyle bi şey yaşamış olabilir misin bir anda havalar soğudu canım.
Canım tabloda çoğunluk bu bilgileri verdi bakabilirsin

Kalp atışı duyma ve bebeği Görme tarihleri genelde aynı günlerde yapılıyor
Şifa olsun şifa
Valla ben solgarın kalsiyum magnezyum tabletine başladım kemik kas ağrılarım sıfır. Normalde 2 tableti günlük ihtiyacın %50 Sini karşılıyor. Ben 1er tablet tüketiyorum 2 gündür. Ekstra süt ayran filan da tükettiğim için. Diş etleri kanaması ve zonklaması bende de başlamıştı. Bebek almaya başladı yavaştan diş tomurcukları oluşmaya başlamış e kıkırdaklar da çıkıyor ortaya iyice

hep ihtiyaç. Annem geldi yanıma onun da hep ağrıları olurdu ona da içiriyorum şaştı kaldı kadın cok iyiyim diyor