• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Açık olan insan direk uzaydan geliyor zaten 😂 valla ben ne kapalı olupta ne haltlar yiyeni gördüm içi güzel olsun önce insanin sadece basörtüyle insanın ici de değişmiyor
Ayy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalır 🤣

Bunu çok iyi biliyorum dışarıya psikolog kendine çok hayrı olmayan burç. Bir de yanlışınızı kabul etmekte zorlanıp illa kendiniz farkedince evet yanlışım diyorsunuz 🥰 çok duygusal ama asla belli etmeyen burç 😁 Master yapabilecek durumdayım başaklar ile ilgili ailem Başaklarla dolu.
Ayyy kendimi dinledim resmen ağzından. Daha söz söylemem üstüne :D

Şu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar ya ne diyeyim. İnsanlar bu kadar kötülüğü içlerinde nerelerine sığdırabiliyorlar anlamıyorum. İki güzel söz, bi güler yüz mesele. Mutsuz edip ne geçecek eline. Allah ıslah etsin, göğüslerine merhamet versin.
İyileri hep kötüler kapıyor işte 😬 zaten böyle olmasa dünya dönmezdi diyorum bazen. Sadece rahmetli yengemle annem arasında, bizim aramızda gördüm o güzel bağı bir daha da denk gelmedi. Disardan gören anne kız gibisiniz nazar değecek diye neler derdi. Çok severdik birbirimizi saygı sevgi hep. Annemi o kadar çok severdi ki çocuğuma sen bak derdi öyle de oldu. Yok bu insanlar ne anlıyor biseylere karismaktan laf sokmaktan kiskancliktan hiç anlamıyorum
Hepsinin içi fokur fokur kaynıyor fesatlıktan

Eklentiler

• 8E03452B-75A1-49FD-B219-A6F8CF5898DF.webp
    8E03452B-75A1-49FD-B219-A6F8CF5898DF.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 64
Ayy herkesin bide kendi yaşamı ya ben hiç böyle bişey görmedim sanki uzaydan gelmişim gibi davraniyorlardi inancli bir insanım ama sanki Müslümanlığı yeni ogreniyormusum gibi davraniyorlardi . Yani Dilos surda anlatsam ağzın açık kalır 🤣
Kendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))
İnsanlar yabancılarla evleniyor öyle olsa napardı acaba, herhade kalp krizinden kayardı :D

Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliyorsun inşallah 🤩
Umarım orada seveceğin bir doktor bulabilirsin ☺️
Canım istanbulda doğjm yapmayı düşünüyorun inş doğma buyume istanbulluyum.Benim artım koz kardeşim ebe devlete atanmadan once suan gittiğim hastanede çalışıyodu ve doktorundan baş ebelerine kadar herkes çok seviyodu o yuzden biraz ilgi alaka fazla oluyo bana birde kardeşimin doğumumu yaptırma ihtimali var o yuzden ozellikle orayı istiyorum

Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı 1.22 mm çıktı nazal kemik izlendi dedi.
İkili test yapacak mısın dedi gerek var mı dedim biz bütün hastalara söylüyoruz dedi yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İstemiyorum dedim yaptırmadım. Ultrasonda başta hareket etmedi sonra bi hareketlendi alllahıımmmm çok tatlıydı😍
Cinsiyet için kıza benziyor dedi sonra erkeğe benziyor dedi sanki bi çıkıntı var daha sonra yine kıza benzettim filan dedi bence gördüğü kordondu çıkıntı dediği. Net bişey diyemem dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi cinsiyet şu an ne söylesem yanılabilirim🥰
Fotisini atıyorum siz tahmin edin bakalım cinsiyetini😍
Ben bamya var sanki diye geçirdim içimden😍 sağlıkla gelsin maşallah🤗

Ay allahim bu insanlar bi garip cahillik işte sanki hiç açık insan görmediler nerde yaşıyorlardı acaba 🤦🏻‍♀️

Saçma saçma konuşunca ne kazaniyorlar acaba çok merak ediyorum . Ay insanlar hem düşüncesiz hem terbiyesiz bazen ben saf gibi kalıyorum cevap veremiyorum böyle sonradan dank ediyor varya ama artık Rambo gibiyim bayramda görürler 🤣🤣

Yaa beyni var olarak düzgün bir laf etse gerçekten hani cevabı verip geçecem. Ama bu lafa boş boş bakmaktan başka bir şey gelmedi elimden. Benim eşim evin büyük çocuğu biz o zaman tedavi oluyoruz biliyorlarda herkesin içinde abi ilk torun olunca babam bile farklı davranıyor size yapmaz gibi bir kelime kullandı. Benim bile zoruma gitmişti eşimi düşünemiyorum. Bilmiyorum bana çok garip geliyor bu konular insana kardeşi bile söyleyebiliyor 🤷🏻‍♀️

İyileri hep kötüler kapıyor işte 😬 zaten böyle olmasa dünya dönmezdi diyorum bazen. Sadece rahmetli yengemle annem arasında, bizim aramızda gördüm o güzel bağı bir daha da denk gelmedi. Disardan gören anne kız gibisiniz nazar değecek diye neler derdi. Çok severdik birbirimizi saygı sevgi hep. Annemi o kadar çok severdi ki çocuğuma sen bak derdi öyle de oldu. Yok bu insanlar ne anlıyor biseylere karismaktan laf sokmaktan kiskancliktan hiç anlamıyorum
Hepsinin içi fokur fokur kaynıyor fesatlıktan
İşte böyleleri olmasa iyilerin kıymetini bilemeyeceğiz diye mi Allah yaratıyor bilmiyorum. Benim anneciğim de babaannemden çok çekti. En sonunda annem babam ayrıldı rahat etti şeytan. Ben yaşamayayım aynı şeyleri diye de çok dua etti. Çok şükür ben rahatım ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hayatım o entrikaların içinde geçti, çok yorucu oluyor malesef. Bir de erkek annesinin ağzına bakıyorsa eyvah eyvahh, babam öyleydi

İşte böyleleri olmasa iyilerin kıymetini bilemeyeceğiz diye mi Allah yaratıyor bilmiyorum. Benim anneciğim de babaannemden çok çekti. En sonunda annem babam ayrıldı rahat etti şeytan. Ben yaşamayayım aynı şeyleri diye de çok dua etti. Çok şükür ben rahatım ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hayatım o entrikaların içinde geçti, çok yorucu oluyor malesef. Bir de erkek annesinin ağzına bakıyorsa eyvah eyvahh, babam öyleydi
Yaa eline ne geçti ayırınca tövbe yarabbim. Benim babaannemde öyleydi küçücük çocukken bana ettiği lafları bi görsen simdi görünce ağlıyor bi ayak mezarda tabi.
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ama hiç bi zaman anlamayacagim bisey var bu oğlan analarının oğullarını kocası gibi kıskanmasi. O kadar sınırı aşıyorlar ki rabbim herkesin gönlüne göre versin

Evleriniz çok mu yakın? Ben bazen başka şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyorum resmen :KK51:

Sende isim yok bende isimde var 😬😬😂
Evet arabayla 10 dk🙄
Sana yakın geldik diyordu bazen gelirdin gündüzleri temizliğe gelirdin der gibi ama işte pandemi var demişti. Ay nasıl gıcık oldum anlatınca şimdi yine😂

Kendisi cennette köşkünü hazırladı galiba da seni düşünüyor :)))
İnsanlar yabancılarla evleniyor öyle olsa napardı acaba, herhade kalp krizinden kayardı :D
Evet onlar kesin cennetlik zaten ben kötü biriyim ben kesin cehennemlik🤣🤣
Çok değişik şeyler gördüm de artık takmıyorum vallahi

Back
X